عزیز این دو تا بازی که شما فرمودید از بهترین بازیهای psp هستن! بازیهاش تقریبا رایگان هستن!!
ضمنا مهمترین مزیت psp قابل حمل بودنشه.
عزیز این دو تا بازی که شما فرمودید از بهترین بازیهای psp هستن! بازیهاش تقریبا رایگان هستن!!
ضمنا مهمترین مزیت psp قابل حمل بودنشه.
خیلی ممنون بابت جواب ببخشید یعنی چی بازی هاش رایگانه؟؟
ضمنا می خواستم بدونم به غیر از بازی چه قابلیت های دیگه ای داره و منظور من این بود
بازی های کپی ارزون هستند در حد 500 تومن.
به غیر از بازی میتونی باهاش فیلم نگاه کنی یا آهنگ گوش بدای.از اینترنت wirless استفاده کنی.قابلیت نصب دوربین و gps داره و...
سلام من می خوام psp بخرم یکم اطلاعات در مورد مدل ها و قیمت هاش و اینی که تازگی
شنیدم روش ویندوز نصب میشه بدید.
بعد در ویندوز چه قابلیت هایی داره؟
بازی ها رو میاره؟
نرم افزار ها رو میشه توش نصب کرد؟
خود ويندوز اصلي روش نصب نمي شه يه سري ويندوز سبك شده ولي روش نصب مي كشه كه اونم يكم طول مي كشه تا بالا بياد ! كلا اين بحث نصب ويندوز روي اين كنسول كوچيك فقط براي نمايش قدرت اين كنسول بوده به عبارتي ويندوزش به درد كار كردن نمي خوره ... تو يوتوپ هم ويدئو هاي زيادي از ويندز هاي نصب شده رو PSP هست ...سلام من می خوام psp بخرم یکم اطلاعات در مورد مدل ها و قیمت هاش و اینی که تازگی
شنیدم روش ویندوز نصب میشه بدید.
بعد در ویندوز چه قابلیت هایی داره؟
بازی ها رو میاره؟
نرم افزار ها رو میشه توش نصب کرد؟
کسی نمیدونه این پچ چه کاری انجام میده؟![]()
پچ اصلا چيز مهمي نيست يه سري ايراداتو مي گره نصبش به ثانيه هم نمي كشه ! اون خواسته بازار گرمي كنه ..
دوستان من تو این هفته میرم که بگیرم اما چند جا قیمت گرفتم گفتن ژاپنی 200 تومن و چینی 180 تومن
اما بعضی از مغازه ها می گفتن که ژاپنی ها هم چینی که لیبل ژاپن میخوره حالا به نظر شما کدوم بخرم؟؟
اختیار داری جاوید جان!خود ویندوز 98 روی Psp اجرا میشه!تازه با ایمیج سیدیش میشه نصبش کرد!ولی سرعتش پایینه.
من کلا به همه توصیه میکنم حرف مغازه دارا رو خیلی گوش نکنن.psp چینی و ژاپنی نداره که!جفتش عین همه!فقط ژاپنیه گرون تره.همین.
این قیمتی که شما گرفتید برای مدل slim بود یا fat؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)