تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 616 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من یک بار دفترچه رو فرستادم و برگه اعزام رو دادم دانشگاه برای معافیت تحصیلی حالا که من فارغ التحصیل شدم باید مجدد تمام مراحل رو طی کنم!منظور آمپول باید بازم بزنمو تمام مدارک رو ارسال کنم!یاآیا پلیس 10+ اینکارو انجام میده!یا همون سیستم قدیمی هست و ارسال مدارک؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم .کسی که معافیت پزشکی داره می تونه در رشته ی پزشکی تحصیل کنه ؟بعدا در مورد اجازه ی طبابت مشکلی نداره/

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام
    من یک بار دفترچه رو فرستادم و برگه اعزام رو دادم دانشگاه برای معافیت تحصیلی حالا که من فارغ التحصیل شدم باید مجدد تمام مراحل رو طی کنم!منظور آمپول باید بازم بزنمو تمام مدارک رو ارسال کنم!یاآیا پلیس 10+ اینکارو انجام میده!یا همون سیستم قدیمی هست و ارسال مدارک؟
    والا من نفهمیدم چی گفتید ولی تو چند پست قبلی راهنمایی کردم!لازم هم به این مراحل نیست

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

سلام یه سوال داشتم .کسی که معافیت پزشکی داره می تونه در رشته ی پزشکی تحصیل کنه ؟بعدا در مورد اجازه ی طبابت مشکلی نداره/
    سلام،

معافیت پزشکی ربطی به تحصیل در رشته پزشکی نداره!تا اونجایی هم که یادم هست مثلا افراد دارای معافیت پزشکی نمی توانند خلبان یا تو بعضی ادارات استخدام شوند،همین!

4. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

سلام

دوستان این شماره های گویای نظام وظیفه رو ندارید؟ به خصوص شماره های بخش مشاوره اش که الان فکر کنم همگی نیاز داشته باشیم. ممنون میشم شماره ها رو قرار بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال کنکور دادم. اما میخوام سال دیگه دوباره شرکت کنم.
    سوال من اینه که اولا میتونم سال دیگه شرکت کنم؟ و دوم اینکه اگه سال دیگه رشته ای که دوست دارم قبول شدم میتونم از دانشگاه کنونی (آزاد علوم تحقیقات) انصراف بدم و بدون دردسر دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟ یعنی مشکل سربازی برام پیش نیاد؟
    میشه جواب بدین؟؟!!!
    تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان لطفا این رو بخونید،من متولد 70 هستم و 2 ترم دانشگاه خوندم؛دانشگاه جدید قبول شدم؛انصراف دادم و اومدم دانشگاه جدید ثبت نام کنم؛موقع انصراف نظام وظیفه ی برگه داد گفت ببر دانشگاه مهر و امضا کنه که اونجا ثبت نام کنی،بردمش دانشگاه،اما مسیول نفهمش برگه رو ازم گرفت،گفت نیازی نیست ببریش،منم یادم رفت کپی بگیرم،حالا دیروز رفتم ثبت نام گفت باید برگه معافیت تحصیلیت رو بیاری و اجازه ثبت نام نداد،دوستم رو گفتم بره نظام وظیفه اون شهره که یکی دیگه برام بگیریه،بش گفتن فقط ی بار صادر میشه،الانم دارم میرم اون شهره پیش مسیول نظام وظیفه دانشگاه؛سوال من اینه که اگه برگه رو گم کرده باشه من چی کار باید کنم،تو رو خداکمک کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

دوستان این شماره های گویای نظام وظیفه رو ندارید؟ به خصوص شماره های بخش مشاوره اش که الان فکر کنم همگی نیاز داشته باشیم. ممنون میشم شماره ها رو قرار بدید
    سلام،

اینم شماره گویا نظام وظیفه : 09680

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

سلام و خسته نباشید
    من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال کنکور دادم. اما میخوام سال دیگه دوباره شرکت کنم.
    سوال من اینه که اولا میتونم سال دیگه شرکت کنم؟ و دوم اینکه اگه سال دیگه رشته ای که دوست دارم قبول شدم میتونم از دانشگاه کنونی (آزاد علوم تحقیقات) انصراف بدم و بدون دردسر دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟ یعنی مشکل سربازی برام پیش نیاد؟
    میشه جواب بدین؟؟!!!
    تشکر فراوان
    سلام،

شما برای کنکور سال 91 احتیاج به ارسال دفترچه اعزام به خدمت دارید!که زمان اعزامتون هم بعد از مهر 91 می یاد که ایشالله دانشگاه هستید

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

دوستان لطفا این رو بخونید،من متولد 70 هستم و 2 ترم دانشگاه خوندم؛دانشگاه جدید قبول شدم؛انصراف دادم و اومدم دانشگاه جدید ثبت نام کنم؛موقع انصراف نظام وظیفه ی برگه داد گفت ببر دانشگاه مهر و امضا کنه که اونجا ثبت نام کنی،بردمش دانشگاه،اما مسیول نفهمش برگه رو ازم گرفت،گفت نیازی نیست ببریش،منم یادم رفت کپی بگیرم،حالا دیروز رفتم ثبت نام گفت باید برگه معافیت تحصیلیت رو بیاری و اجازه ثبت نام نداد،دوستم رو گفتم بره نظام وظیفه اون شهره که یکی دیگه برام بگیریه،بش گفتن فقط ی بار صادر میشه،الانم دارم میرم اون شهره پیش مسیول نظام وظیفه دانشگاه؛سوال من اینه که اگه برگه رو گم کرده باشه من چی کار باید کنم،تو رو خداکمک کنید
    سلام،

شما باید برگه معافیت تحصیلی خودتون رو از جایی که بهشون تحویل دادید بگیرید!نترسید برگتون گم نشده ولی هر چه سریعتر پیگیر بشید !

9. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا من نفهمیدم چی گفتید ولی تو چند پست قبلی راهنمایی کردم!لازم هم به این مراحل نیست

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

واقعیتش من چون غالبا سوالاتم خلاصه ومفید هست طولش که میدم میشه این

خلاصه و مفید سوال بنده البته با یک سوال جدید!

من یکبار سابقه ارسال دفترچه اماده به خدمت رو داشتم تا غیبت نخورم در حقیقت جزء نیمه دومی ها بودم که برای ثبت نام برگه اعزام لازم بود خوب حال که فارغ التحصیل می شوم باز هم باید همان دفترچه رو پر کنم و بفرستم؟پلیس 10+ اینکارو انجام می ده یا باید دوباره از طریق پست مدارک رو ارسال کنم؟
    2- بر فرض اگر من خواستم سال دیگه کنکور بدم بازم برگه اعزام داشتم بدون مهر غیبت ایا میتونم ثبت نام کنم!؟چون یکبار این کارو کردم بازم میشه محدودیتی که نداره؟
    مرسی بابت راهنمایی(سوال رو اینطور باید پرسید)
    Last edited by نادر1368; 20-09-2011 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

واقعیتش من چون غالبا سوالاتم خلاصه ومفید هست طولش که میدم میشه این

خلاصه و مفید سوال بنده البته با یک سوال جدید!

من یکبار سابقه ارسال دفترچه اماده به خدمت رو داشتم تا غیبت نخورم در حقیقت جزء نیمه دومی ها بودم که برای ثبت نام برگه اعزام لازم بود خوب حال که فارغ التحصیل می شوم باز هم باید همان دفترچه رو پر کنم و بفرستم؟پلیس 10+ اینکارو انجام می ده یا باید دوباره از طریق پست مدارک رو ارسال کنم؟
    2- بر فرض اگر من خواستم سال دیگه کنکور بدم بازم برگه اعزام داشتم بدون مهر غیبت ایا میتونم ثبت نام کنم!؟چون یکبار این کارو کردم بازم میشه محدودیتی که نداره؟
    مرسی بابت راهنمایی(سوال رو اینطور باید پرسید)
    اینبار متوجه شدم اگه شما فارغ التحصیل (کارشناسی) شدید،بله !چون اون قبلی باطل شده و باید دفترچه رو دوباره ارسال کنید!باید برید دفترچه رو از پلیس +10 بگیرید و ارسال کنید!

سوال دومتون هم اینکه شما تا 6ماه پس از فارغ التحصیلی دانشگاه مهلت دارید دفترچه رو بفرستید!و اگه غیبت نخورید می تونید دوباره تو دانشگاه جدید ثبت نام کنید و این کار هم محدودیتی نداره

12. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها من به مشکل خوردم
    تو کارت سبز که میاد قید میشه که من پیش دانشگاهیو حضوری یا غیر حضوری خوندم؟
    حالا این کارت سبز من حداکثر 1 شنبه میاد.من میخام دانشگاه ثبت نام کنم.با ید برم دانشگاه برگ معافیت تحصیلی بگیرم
    برم نظام وظیفه باید چه مراحلی طی بشه؟
    چطوری این کارو میکنن تو نظام وظیفه؟با کامپیوتر اطلاعاتتو بدست میارن؟یا بصورت دستی ازت مدارک میخان؟چه مذارکی میخان؟
    ریز نمرات پیش دانشگاهیو میخان؟
    خواهشن همشو جواب بدید.شاید بدبخت شم و برم سربازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •