بله حتی بدتر از صبانت شده !! یعنی مثلا ۳ گیگ دانلود کنی تو شب ، ۱ گیگ از حجم اصلیت میره
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله حتی بدتر از صبانت شده !! یعنی مثلا ۳ گیگ دانلود کنی تو شب ، ۱ گیگ از حجم اصلیت میره
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نوشتن مینویسم ولییو باید مستندات جمع بشه بعدش یک چیزی بسازم توپالبته در این بین پلیس ممکنه بیاد سلامی بهمون بکنه
لطفا مدارک و کلا ارچی بدرد بخور دارین بفرستین تو پخ بهم
مرسی همگی
حالا بگذارید فردا باز شه ببینیم چی میخوان اعلام کنن .
اگه قابل قبول بود که هیچ وگرنه هرچی میشه گرفت تا پایان تایمش میگیرم و بعدشم فسخ قرارداد.
فعلا تا این اپیدمی به مخابرات برسه شده آخر سال . بازم تاکتیک بدی نیست .
سلام
من زیاد اهل کامنت گذاشتن و اینجور چیزا نیستم اما چون صحبت از کلاهبرداری شرکت پارس آفلاین تو روز روشن به میون اومد؛ گفتم توجهتون رو به یه داستان زیبا در مورد این شرکت جلب کنم
مطلب از فروم یکی از سایتهاست. دوستان لطف کنن بخونن و نظرشون رو اعلام کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً خطوط تیره رو از بین s o f t بردارین
انگار فیلترینگ اپیدمی شده![]()
Last edited by shahram20; 05-11-2014 at 00:14. دليل: اسم فروم در مطلب اصلاح شد
یه دات آی آر هم کم داره![]()
چند ماه بود شبا پارس آنلاین عمدا سرعتو میاورد پایین شما هم هی میرفتید به وزیر و تنظیم مقررات شکایت میکردید که سرعت در ساعات رایگان پایینه پارس هم از خدا بخواسته بهونه ای داشت که همه هجوم میارن سمت دانلود شبانه و سرعتا پایین میاد و ایران هم که پهنای باند نداره خب وقتی چنین دلایلی داشته باشن معلومه که این قانونو تصویب میکنن حالا بیاید و درستش کنید اینم جواب شکایت هاتون
به نظرم اینا همش نقشه های خود پارس یا شایدم همه شرکتها بوده
Last edited by farshad0123; 05-11-2014 at 00:19.
اونم توسط خودم فیلتر شد دیگه
شرمنده ام ببخشید یه ir. هم بهش اضافه کنین![]()
ی سیاست مشکوکی هم دارند اینه که خبر طرح شبانه رو یک روز بعد خبر کم کردن ترافیک نامحدودا دادن و حالا خبر شبانه رو ورداشتن به مرگ گرفتن تا به تب راضی شیم البته اعتراض دوستان هم بی تاثیر نبود تو شبکه های اجتماعیحالا باید صبر کرد و دید اعتراض هم فراموش نشه
توی کامنتا، زیاد پارس آنلاین از این بهونه استفاده می کنه که...
"بسیاری از کاربران از کندی بسیار زیادی که به دلیل دانلودهای شبانه بسیار زیاد برخی کاربران بوجود می آمد و حتی مانع وب گردی ساده بقیه کاربران می شد شکایت داشتند و مسلما این موضوع به نفع کاربران معمولی اینترنت که به صورت حرفه ای دانلود انجام نمی دهند می باشد"
دقیقا حالا کدوم کاربرارو میگه معلوم نیست تاحالا که یکیشونم پیداشون نشده!!!
Last edited by David4None; 05-11-2014 at 01:30.
سلام دوستان من دیشب که دانلود داشتم 15 min آخر رو ور داشته از حجمم کم کرده به نظرتون زنگ بزنم فحش زیر و بالاشونو بدم باز تو شبانه قانون جدید اومده یا ساعتش فرق کرده 150 مگا بایت کوفتشون بشهنظرتون راجب به کوچ به مخابرات چیه ؟ کسی خبر داره اونجا چجوریه 5 سال adsl easy to call===shatel====mokhaberat====sabanet=====now pars online=====next
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)