حسین از من میشنوی به جای اینکه اکانتتو ول کنی بده به یه هم ترایبی هات و ازش کلی پریمیوم بگیر
اینجوری از هیچی بهتره
حسین از من میشنوی به جای اینکه اکانتتو ول کنی بده به یه هم ترایبی هات و ازش کلی پریمیوم بگیر
اینجوری از هیچی بهتره
ديپلوماسي داريم. ميخوام ليست دوستان و دشمناي تريب هاي ديگه رو به دست بيارم.
در حالت عادی غیر ممکن هست مگر اینکه جاسوس بفرستی ...
حاج عمو خيلي مخلصم. دستت درد نكنه خيلي كمك كردي. فقط يه سؤال برام پيش آمده و اينه كه هر ساعت چقدر به لويالتي ما اضافه ميشه؟
و اينكه اگر كسي منو نوبل بكنه چطوري ميتونم بازي كنم؟ چطوري از اكانتم استفاده كنم؟ آيا بايد يه اكانت جديد بسازم؟ يا اينكه ميرم برده قبايل ديگه ميشم؟
ضمناً تازه فهميدم كه من هدف خيلي خوبي شدم براي يه ديوونه كه منو نوبل كنه!
اگه نوبل کنه و تو یه روستا داشته باشی و همون یه دونه روستا رو نوبل کنه کلا میری برای خودت و باید از اول همه چیو بازی کنی در یک جای جدید ، با همون اکانت میتونی توی همون ورلد یا ورلد های دیگه بازی کنی
لوياتلي توي ورلد 16 هر ساعت 0/75 بيشتر ميشه.
در مورد سوال بعد سخنان سام تاييد ميشه.
===========
يه سوالم من دارم:
آرچر يه يونيت دفاعي هست يا هجومي؟ بدرد چي مي خوره؟
آرچر یونیت دفاعی هست.برای مقابله با مونتد آرچر که هجومی هست استفاده میشه.
یه چیزایی ته ذهنم باقی مونده از بازی...
جوونی کجایی که یادت به خیر...
آرچر یونیت دفاعی هست.برای مقابله با مونتد آرچر که هجومی هست استفاده میشه. یه چیزایی ته ذهنم باقی مونده از بازی... جوونی کجایی که یادت به خیر...
هادی جان یادمه تا وقتی که توی و7 بودیم با وحید خان عزیز سبک نیرو های دفاعیمون این بود
5000 arc
5000 sp
5000 sw
بقیش هرچی موند HC
همیشه هم کارآمد بود این ترکیب البته من به خاطر تجربه اولم توی و10 و تعداد بالایی از حملاتی که دیده بودم و بهم شده بود و در اونا از MA استفاده نمیشد 10k sp و 10k sw استفاده میکردم که به اندازه همون ترکیب قبلی جواب میداد
من دقیق یادم نیست ولی یادمه آرچر بیشتر از همه میساختم تو روستاهای دفاعی.
---------------
جان من اون آواتارت رو عوض کن.نمیشه بهش نگاه کرد...
بچه ها شما ايرانيها توي كدوم world بازي ميكنين؟ من اخيراً توي ورلد 30 يه جا گرفتم. به نام prince777 من تازه متوجه شدم توي ورلد 16خيلي سطح بالا بودم خودم خبر نداشتم.
يه سؤال: ميشه از يك ورلد به ورلد ديگه ساپورت فرستاد؟
Last edited by HamidMaPPeR; 01-03-2009 at 13:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)