شاتل به هیچ عنوان برای دانلود نامحدود مناسب نیست.
مخابرات اگه منطقه شما نامحدود داشته باشه خیلی خوبه،
ولی اگه نداشت، پارس آنلاین هم سرعت واقعی سرویس رو میده و مثل شاتل محدود نمیکنه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل به هیچ عنوان برای دانلود نامحدود مناسب نیست.
مخابرات اگه منطقه شما نامحدود داشته باشه خیلی خوبه،
ولی اگه نداشت، پارس آنلاین هم سرعت واقعی سرویس رو میده و مثل شاتل محدود نمیکنه...
دقیقا درست میگن شاتل نه تنها در نامحدود بدرد نمیخوره بلکه در محدود هم در قسمت شبانه مشترک رو در لیست سیاه قرار میده.
سرعتا برای سرویس های حجمی فقط شرکت های وب الان خوبه
مخابرات هم الان بعضی استان ها نامحدود برداشته شد بعضی استان ها سرعت رو واقعی کردن
از شما دوستان عزیز بابت سرعت پاسخگوییتون ممنونم
مخابرات قانون fair use policy برای سرویس های نا محدودش نداره؟
اینجا تاپیک شاتل هست
به تاپیک استان مربوطه برید
با تشکر
با اجازه آرمین جان///////////
نه مخابرات این قانون رو نداره
اگه خدا بخاد بعد از سه سال و خورده ای امروز دارم از شاتل جدا میشم...
دارم میرم سمت نامحدود مخابرات. امیدوارم از اونم پشیمون نشم
موفق باشید![]()
سلام
من چند وقت پیشا رفتم اینترنت ADSL از شاتل گرفتم پهنای باند6مگ هی قطعی داشت،بشهون گفتم گفتن خطوط مخابرات محلتون کشش 6مگ نداره باید از پهنای باند 4مگ استفاده کنین،بعد پهنای باند رو تغییر دادن گذاشتن روی 4 مگ،الآ« 4 مگ خوبه ولی بعضی ساعتای روز سرعتش خیلی مسخره میشه در حدی که یکی دو ساعت حتی یک سایت هم نمی تونه باز کنه بهشون گفتم یه دفعه گفتن کلا چند روزیه سرعت اینترنت خرابه یه دفعه گفتن مخابرات محلتون مشکل داره خوب اگه مشکل داشته باشه چه طور بعضی از ساعتای روز سرعتش این قدر میاد پایین(مثلا دارم یه چیزی دانلود میکنم می بینم سرعت اومد روی 300بایت بر ثانیه! بعضی وقتام میرسه روی 20 30 کیلوبایت)
چی بهشون بگم درست شه؟
یه چیز دیگه
اون موقعی که 6مگ داشتم سرعت دانلودم همش بین 700تا800بود حتی گاهی اوقات به یک مگ بر ثانیه هم میرسید در حالی که میبایست 768 باشه ولی الآن که باید 512 باشه به زور به 450 می رسه
سرعت شبانش اون مواقعی که قطع نیست خوبه و راضیم معمولا 250 کیلوبایت بر ثانیست(چه قدر باید باشه ؟)
دوستان لاهيجان كسي شاتل نداره؟ ميخوام از انديشه برم به شاتل سرويس art1 رو بگيرم كسي از پينگ و سرعت دانلود اين سرويس تو شاتل لاهيجان خبري نداره يا از وضع كلي شاتل تو لاهيجان
انديشه كه داغونه 256 نامحدود
شايد هم اكو شاتل گرفتم من تو اصفهان با 128 اكو شاتل هيچ مشكلي ندارم سرعت دانلود 250 و پينگ و پيج باز كردن عالي هست
شاتل هیچ فرقی بین منطقه ها یا استان ها نمیزاره نامحدود نگیر به هیچ وجه من داشتم اوایل سرعت بالا بعد می یاد پایین
همون اکو 128 داشته باش یک شب در میون دانلود کن
فقط اینو بهت میگم اصلا نامحدود نگیر
شما لاهيجان هستي؟
چون زيرساخت استان گيلان داغونه ميخوام ببينم شاتل تو لاهيجان چطوره
هم اکنون 333 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 333 مهمان)