تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4078 از 4714 اولاول ... 307835783978402840684074407540764077407840794080408140824088412841784578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,771 به 40,780 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها یه سوال تو سیستم اکادمی سکه ای اگه نوبل بمیره یا اگه روستای خودتو نوبل کنی چه اتفاقی میوفته و چه قدر ضرر میکنی؟؟؟
    فقط 40K wood + 50k clay+ 50k iron از دست میدی که برای دوباره ساختن نوبل من است

سیم بکسل تریلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط 40k wood + 50k clay+ 50k iron از دست میدی که برای دوباره ساختن نوبل من است

در هر 2 حالت ؟؟؟
    یعنی مهم نیست که یه روستا رو 12 بار نوبل کنی ؟یا یکی روستاتو نوبل کنه ؟

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

تقاضاي مشورت:
    توي ورلد 25 من دوك يه تريب 50 هزار امتيازي هستم. زماني كه تريب ما هنوز كوچك بود و چهار پنج تا عضو بيشتر نداشت يه يارو 4 ، 5 هزار امتيازي به يكي از اعضاي تريب حمله كرد و اونو مجبور كرد كه به تريب اون ها بپيونده. ما هم زور زيادي نداشتيم به همين خاطر كاري نكرديم. تا همين چند وقت پيش كه طرف دوباره حمله كرد و اين دفعه مي خواست فوندر تريب را مجبور به عضو شدن در تريب خودش كنه كه ما واكنش داديم و اونو توي ليست دشمنان وارد كرديم. اون يارو هم يه تريب 25 هزار امتيازي داره كه 15 هزار تاش خودش هست. چهار تا هم روستا داره. تريب ما 40 تا عضو داره و اعضاش هم اكثرا زير هزار امتياز دارن و در حدي نيستن كه واكنش بدن. من هم روستام كلير شده و هرچي ساختمون داشتم با منجنيق درب و داغون شده. اون يارو هم به هيچ صراطي مستقيم نيست و ما هركاري كرديم طرف راضي نشده بي خيال جنگ بشه.
    نظر شما؟

داره خودمونی میشه HamidMaPPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اين هم گزارش حمله اي كه به من شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستي بچه ها كسي ميدونه چطوري ميتونم از نوبل من استفاده كنم؟ چطوري ميتونم يه دهكده را تصرف كنم؟ بايد send troops را بزنم؟ آيا بايد فقط با يك نفر نوبل من حمله كنم؟
    لطفاً كمكم كنيد. مچكرم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

بايد با نوبل من به اون روستايي كه ميخوي نبول كني حمله كني. قبل از حمله اون روستاي طرف رو بايد از نيرو پاك كني تا با خيال راخت بتوني اون روتاهه رو نوبل كني. هر روستا يه چيزي داره به اسم لوياتلي. لوياتلي هر روستا در حالت عادي 100 هست. اما با حمله نوبل من به اون روستا لوياتلي بين 25 تا 35 تا كم ميشه. وقتي لوياتلي يه روستا از 0 كمتر شد اون روستا فتح ميشه. در ضمن لوياتلي هر ساعت يه شمااره بيشتر ميشه. به همين خاطر براي نوبل كردن بايد به اين نكات توجه كني:
    1. فاصل روستايي رو كه مي خوا نوبل كني از تو زياد نباشه.
    2. هيچ وقت نوبل من رو تنهايي نفرست چون اگر در روستا ي مقابل 1 نيرو هم وجود نداشته باشه نوبل من كشته ميشه.
    3. اگه چند تا نوبل من داري با هم نفرست چون فقط يه نوبل من كار ميكنه. نوبل من هاتو جدا از هم بفرست.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

تقاضاي مشورت:
    توي ورلد 25 من دوك يه تريب 50 هزار امتيازي هستم. زماني كه تريب ما هنوز كوچك بود و چهار پنج تا عضو بيشتر نداشت يه يارو 4 ، 5 هزار امتيازي به يكي از اعضاي تريب حمله كرد و اونو مجبور كرد كه به تريب اون ها بپيونده. ما هم زور زيادي نداشتيم به همين خاطر كاري نكرديم. تا همين چند وقت پيش كه طرف دوباره حمله كرد و اين دفعه مي خواست فوندر تريب را مجبور به عضو شدن در تريب خودش كنه كه ما واكنش داديم و اونو توي ليست دشمنان وارد كرديم. اون يارو هم يه تريب 25 هزار امتيازي داره كه 15 هزار تاش خودش هست. چهار تا هم روستا داره. تريب ما 40 تا عضو داره و اعضاش هم اكثرا زير هزار امتياز دارن و در حدي نيستن كه واكنش بدن. من هم روستام كلير شده و هرچي ساختمون داشتم با منجنيق درب و داغون شده. اون يارو هم به هيچ صراطي مستقيم نيست و ما هركاري كرديم طرف راضي نشده بي خيال جنگ بشه.
    نظر شما؟
    خب الان که نابود شدی !! چی چی نظر بدیم ؟

سیم بکسل تریلی
    از کجا خریدی تونست جلوتو بگیره ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

خب الان که نابود شدی !! چی چی نظر بدیم ؟
    نوبل كه نشدم!

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ولی فکر نکنم اینجوری بتونی ادامه بدی ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

چطوري ميشه فهميد دوستا و دشمناي يه تريب كيا هستن؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خب مگه دیپلوماسی ندارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •