فقط 40K wood + 50k clay+ 50k iron از دست میدی که برای دوباره ساختن نوبل من است
سیم بکسل تریلی![]()
فقط 40K wood + 50k clay+ 50k iron از دست میدی که برای دوباره ساختن نوبل من است
سیم بکسل تریلی![]()
در هر 2 حالت ؟؟؟
یعنی مهم نیست که یه روستا رو 12 بار نوبل کنی ؟یا یکی روستاتو نوبل کنه ؟
تقاضاي مشورت:
توي ورلد 25 من دوك يه تريب 50 هزار امتيازي هستم. زماني كه تريب ما هنوز كوچك بود و چهار پنج تا عضو بيشتر نداشت يه يارو 4 ، 5 هزار امتيازي به يكي از اعضاي تريب حمله كرد و اونو مجبور كرد كه به تريب اون ها بپيونده. ما هم زور زيادي نداشتيم به همين خاطر كاري نكرديم. تا همين چند وقت پيش كه طرف دوباره حمله كرد و اين دفعه مي خواست فوندر تريب را مجبور به عضو شدن در تريب خودش كنه كه ما واكنش داديم و اونو توي ليست دشمنان وارد كرديم. اون يارو هم يه تريب 25 هزار امتيازي داره كه 15 هزار تاش خودش هست. چهار تا هم روستا داره. تريب ما 40 تا عضو داره و اعضاش هم اكثرا زير هزار امتياز دارن و در حدي نيستن كه واكنش بدن. من هم روستام كلير شده و هرچي ساختمون داشتم با منجنيق درب و داغون شده. اون يارو هم به هيچ صراطي مستقيم نيست و ما هركاري كرديم طرف راضي نشده بي خيال جنگ بشه.
نظر شما؟
اين هم گزارش حمله اي كه به من شد:
راستي بچه ها كسي ميدونه چطوري ميتونم از نوبل من استفاده كنم؟ چطوري ميتونم يه دهكده را تصرف كنم؟ بايد send troops را بزنم؟ آيا بايد فقط با يك نفر نوبل من حمله كنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً كمكم كنيد. مچكرم
بايد با نوبل من به اون روستايي كه ميخوي نبول كني حمله كني. قبل از حمله اون روستاي طرف رو بايد از نيرو پاك كني تا با خيال راخت بتوني اون روتاهه رو نوبل كني. هر روستا يه چيزي داره به اسم لوياتلي. لوياتلي هر روستا در حالت عادي 100 هست. اما با حمله نوبل من به اون روستا لوياتلي بين 25 تا 35 تا كم ميشه. وقتي لوياتلي يه روستا از 0 كمتر شد اون روستا فتح ميشه. در ضمن لوياتلي هر ساعت يه شمااره بيشتر ميشه. به همين خاطر براي نوبل كردن بايد به اين نكات توجه كني:
1. فاصل روستايي رو كه مي خوا نوبل كني از تو زياد نباشه.
2. هيچ وقت نوبل من رو تنهايي نفرست چون اگر در روستا ي مقابل 1 نيرو هم وجود نداشته باشه نوبل من كشته ميشه.
3. اگه چند تا نوبل من داري با هم نفرست چون فقط يه نوبل من كار ميكنه. نوبل من هاتو جدا از هم بفرست.
خب الان که نابود شدی !! چی چی نظر بدیم ؟
از کجا خریدی تونست جلوتو بگیره ؟سیم بکسل تریلی![]()
نوبل كه نشدم!
ولی فکر نکنم اینجوری بتونی ادامه بدی ...
چطوري ميشه فهميد دوستا و دشمناي يه تريب كيا هستن؟
خب مگه دیپلوماسی ندارین ؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)