من هادی هستم از تبریز.4 تا روستا داشتم که اصلی رو گرفتن
من هادی هستم از تبریز.4 تا روستا داشتم که اصلی رو گرفتن
پویا که دلیت کرد !!! فقط من و صنم و چند تای دیگه !!!
نه 16 کلاس بالا نیست بلکه کسی که عضو اون است باید خیلی وقت باشه که تریبال بازی میکنه چون این ورلد مال چند ماه پیشه و باید طرف تا حالا خیلی حرفه ای شده باشه. و اگه نتونه از خودش در اونجا در مقابل 4 تا حمله ساده دفاع کنه همون بهتر که نوبل بشه. در ضمن گفتم که این طرف غیر ممکنه با این 4 حمله بتونه شما رو نوبل کنه پس شما بهتره به 4 حمله هم جا خالی بدین چون فاصله خمله ها خیلی زیاده و اگه هر 4 تا هم نوبل باشه باز نوبل نمیشی.
خودت موقع شروع حمله حساب کردی که اینا نوبل است رم و ... ؟
من خودم در 3 ورلد در ابتدای کار شکست خوردم اما تو ورلد چهارم رنک 2 ورلد25 شدم پس زیاد ناراحت نباش تازه اول کاره![]()
ریز میبینمت !!
رنک 2 ؟ اه اه اه ( بخوانید oh )
رنک 4 بودی که شدی رنک 12
درضمن ، من رو گول نزنیه نفر بود بازی میخواست ول کنه و تو روستا هاشو خریدی ...
![]()
جون شما من رنک 2 بودم برای 3 ساعت برای همین تو twstats فقط 3 ثبت شده!
حالا هم ول کردم اونجا رو فکر کنم یه 10 روزی است که دیگه روستا نوبل نکردم برای همین حالا شدم 9 !!!
الان هم می خوام اکانت رو بدم به یکی از ایرانی هایی که الان کنار من است تا از دست این تریبال راحت بشم!
ولی خودمونیم این تریبال هم مخدر قوی ای است من هم خودم رو چند روز به تخت بستم تا بتونم ترک کنم!![]()
بچه ها یه سوال تو سیستم اکادمی سکه ای اگه نوبل بمیره یا اگه روستای خودتو نوبل کنی چه اتفاقی میوفته و چه قدر ضرر میکنی؟؟؟
یاد گرفتی به ما هم بگو![]()
خودتو با چی بستی ؟![]()
با سلام
من عضو جدید هستم
ورد ۳۵
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (500|285) K25
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)