سلام
شما میتونید همینجا هر سوالی دارین بپرسین دوستان در حد توان راهنماییتون میکنن
سلام
شما میتونید همینجا هر سوالی دارین بپرسین دوستان در حد توان راهنماییتون میکنن
سلام من واسه انتقالی دنبال عوض میگردم، از کجا میتونم کسی رو پیدا کنم فرومی گروهی جایی رو سراغ ندارید؟
ستاد فاتب (تهران) خدمت میکنم میخوام برم اردبیل. پ خ اسفند ۹۶ لیسانس
Sent from my G620S-L02 using Tapatalk
بیشتر از یک ماهه واسه من ۴ ماه بود یکی از دوستامم رفت ۵ ماه طول کشید، میتونی بری پلیس +۱۰ بپرسی اونجا هر روز واسه دفترچه میان.
Last edited by moh72; 07-01-2019 at 17:13.
درجه خیلی به معاف از رزمی ربط داره, معاف از رزم کمترین درجه رو میدن(حداقل تو ناجا)
یعنی واسه لیسانس استوار ۲
سلام دوستان ، من كيست استخوان دارم تو استخوان پاشنه پا، قطر كيست هم نصف قطر استخوان هست. ايا معاف ميشم؟!!
با سلام
کسی که پدرش دیسک کمر داشته باشد و میخواد عمل کند در آینده را ایا معاف دائم می کنند؟
خیر به همین سادگی نیست، شما باید تک فرزند پسر باشی و پدرت از کار افتاده باشه و ثابت کنی که سرپرست خانوار هستی. این شرایط هم همین الان باید وجود داشته باشه.
دوستان لطفا جواب بدید من غیبت میخورم یا نه؟
ممنون دوست عزیز: یکی از فامیل هام پدر اش دیسک کمر داشت و میخواست جراحی کند و پسره گفت چون پدرم دیسک کمر داره من را معاف کردند !!!! تک پسر نبود و یک برادر داشت که در حال درس خواندن در دانشگاه بود و پدر اش هم از کار افتاده نبود و الان سالم هست و مثل فرد عادی داره راه می رود!!! پسره میگه چون برادرم در حین تحصیل بود من را معاف کردند چون بچه بزرگتر خانواده هستم !! بنظر شما این حرف ها دروغ و مخرف نیست!؟؟ مگه به همین راحتی معاف می کنند!!؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)