دوستان برای دریافت کد 11 رقمی شکایت برای ثبت در سامانه ی سازمان تنظیم، از این لینک شکایت مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان برای دریافت کد 11 رقمی شکایت برای ثبت در سامانه ی سازمان تنظیم، از این لینک شکایت مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزه که سرعت شبانه ام محدود شده.کی این محدودیت تموم می شه؟حدوداً از اول مرداد محدودم کردن.توی تیر ماه حدود 18 گیگ دانلود رایگان داشتم.قانونشون برای این محدودیت چیه؟عشقیه؟
قانونی ندارند اگه در شب دانلود های حجیم داشته باشی در چند شب پیاپی تو رو محدود میکنن در حد لالیگا چند روز میکشه خوب شه باید تو شب مدیریت داشته باشی.
یعنی در شب کلا 2 ساعت دان کنی تا بعد از چند روز خوب شی.
هر وقت خوب شدی می خای محدود نشی یه راه حل بهد میدم یک شب در میون دانلود کن.یا هر شب از ساعت 3.5به بعد دانلود کن من قبلا شاتل داشتم همین کارها رو انجام دادم ولی بعد ردم رو زدن محدودم کردن البته از ساعت 3 به بعد فک کنم خوب شی.
قانون Fair User Policy! چنان انگلیسیفایش هم کردن که دهن پرکن باشه. من سرویس یک گیگ دارم ساعت 1 سرعت میره زیر 10 کیلوبایت.
دوستان لطفا شکایت از طریق لینک زیر که ارجاع میشه به خود تهران فراموش نشه:
http://www.shatel.ir/Complaints/default.loco
عزیز من همه کاربرانه ایران اگه شکایت کنن اونا کار خودشوننو میکنن من اونا رو خیلی خیلی بهتر از شما میشناسم پدر سوخته تر از اونا خودشونن باید شرکت از بین بره.
بریم خوده مرکز تظاهرات جلوی دم در لاستیک آتیش بزنیم.![]()
کسایی که محدود میشن اگه 14 روز دانلود نکنن، بعد از 14 روز محدودیت برداشته میشه
نخیر عشقی نیست حساب کتاب داره
واسه سرویسهای کمتر از یک مگ شما در ماه میتونی بین 18تا20 گیگ دانلود کنی بعد از اون محدود میشی
محدودیت شاتل هم به این صورته که حدود یه هفته(البته بعضی وقتا بیشتر یا کمتر میشه)از ساعت 1تا3 سرعت مشه دایال آپ از 3 به بعد برمیگرده به حالت عادی
بهتره تو چند شبی که محدودی اصلا دانلود نکنی چون بدتر میشه
تو یه ماه 19 گیگ دان کن تا محدود نشی![]()
برادر من مصرف شبانه تیر ماهم 18 گیگ بود محدود شدم
من تو این ماه 4 شب فقط دانلود کردم (6 گیگ) باز محدود شدم
سرویس 2 مگ
هم اکنون 368 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 368 مهمان)