ستاد کل همون نیرو انجام میده
ولی اگه مثلا همون پادگان آموزشی درخواست نیرو کنه ( بگه فلان شخص رو میخوام ) احتمال داره همون تعداد محدود درخواست رو به همونجا بزنن
ستاد کل همون نیرو انجام میده
ولی اگه مثلا همون پادگان آموزشی درخواست نیرو کنه ( بگه فلان شخص رو میخوام ) احتمال داره همون تعداد محدود درخواست رو به همونجا بزنن
سلام بچهها من کلی از صفحاتو زیر و رو کردم اما جواب سوالم پیدا نکردم.
موضوع اینه که من افتادم نیروی هوافضای سپاه کرمانشاه [] و باید از تهران برم اونجا.اما نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم اونجا چجوریه؟
میشه اگه کسی میدونه بهم بگه؟
سلام دوستان
من 96/11/07 از دوره کارشناسی فارغتحصیل شدم. برای اعزام به خدمت چه زمانی اقدام کنم خوبه؟
قصد دارم کنکور ارشد که اول اردیبهشت هست رو شرکت کنم، به نظرتون تاریخ اعزامم حدودا کی میشه؟ سریعترین تریخ اعزامی که تا الان برای یه فرد بدون غیبت با مدرک کارشناسی اومده، چه مدت بعد از درخواست اعزام بوده؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام اگه در مدت مجاز (در سنوات مجاز) تحصیلاتتون تموم شده و هنوز فرجه دارید بهتره تا زمان داری برا پست کردن دفترچه اقدام کنی چون بعید میدونم دیگه بتونی تا زمان آزمون ارشد صبر کنی چون غیبت میخوری اونم معلوم نیس بهت ببخشن!؟
اگه همین امروز اقدام کنی شاید برای 97/12/1 اعزام بشی.
معمولا از زمان ارسال دفترچه تا اعزام، بازه زمانی دو ماهه داره.
سلام اگه در مدت مجاز (در سنوات مجاز) تحصیلاتتون تموم شده و هنوز فرجه دارید بهتره تا زمان داری برا پست کردن دفترچه اقدام کنی چون بعید میدونم دیگه بتونی تا زمان آزمون ارشد صبر کنی چون غیبت میخوری اونم معلوم نیس بهت ببخشن!؟
اگه همین امروز اقدام کنی شاید برای 97/12/1 اعزام بشی.
معمولا از زمان ارسال دفترچه تا اعزام، بازه زمانی دو ماهه داره.
یعنی از زمان درخواست اعزام تا تاریخ اعزام فقط یک ماه فاصله هست؟!!
مطمئن هستین؟
من تاریخ 97/6/17 از دوره کارشناسی فارغ التحصیل شدم، یه سال (دو ترم) هم سنوات داشتم که بردم نظام وظیفه و هر ترم رو جداگونه تایید کردن و تاییدیه رو بردم دانشگاه. حالا دارم واسه معافیت کفالت ماده 6 بهزیستی اقدام میکنم و میخواستم بدونم چقدر دیگه وقت دارم واسه ارسال دفترچه؟!
با توجه به اینکه یه سال هم سنوات خوردم (ولی نظام وظیفه تایید کرده) هنوز هم تا سال 98 (یک سال) وقت دارم یا اینکه وارد غیبت شدم؟!![]()
سلام من این ترم میتونم بعد از انصراف مدرک فوق دیپلم (کاردانی) پیوسته بگیرم حالا نظام وظیفه برام غیبت میزنه بخاطر نگرفتن لیسانس یا نه با مدرک کاردانی میرم خدمت؟
- - - Updated - - -
سلام من این ترم میتونم بعد از انصراف مدرک فوق دیپلم (کاردانی) پیوسته بگیرم حالا نظام وظیفه برام غیبت میزنه بخاطر نگرفتن لیسانس یا نه با مدرک کاردانی میرم خدمت؟
سلام دوست عزيز من هم كيست استخوان دارم ، ميخواستم بتونم باهاتون در ارتباط باشم در مورد معافيت ساز و كارش، به نحوى يه شماره موبايلى يه ايميلى كه من بتونم باهاتون در ارتباط باشم ، ممنون ميشم
ميشه باهاتون در ارتباط باشم در مورد كيست استخوان، چون من هم كيست استخوان دارم بتونم معاف بشم. ميشه به نحوى شمارتون رو داشته باشم يا ايميلتون رو يا ايدى تلگرام
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)