دوست عزیز تجربه نشون داده ازین امیدواری ها چیزی در نمیاد مثل چیزی که پدران ما می گفتن. اگر بشه کاری کرد خودمون باید انجام بدیم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز تجربه نشون داده ازین امیدواری ها چیزی در نمیاد مثل چیزی که پدران ما می گفتن. اگر بشه کاری کرد خودمون باید انجام بدیم.
عاقا من 25 اوم این ماه سرویسم تموم میشه ولی هنوز 6 گیگ دیگه ترافیک دارم دلم میخواد برم ولی این 6 گیگ رو چکار کنم؟
بعد شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید دانلود زیادی هم دارم
خب 6 گیگ رو دانلود کن تموم شه!!مخابرات گزینه مناسبیه واسه دانلود زیاد و هزینه کم.
دوستان شاتلی یه زحت بکشن یه تیکت به پشتیبانی بزنن و از سرعت کم ساعات رایگان شکایت کنن بعد هم که می ریم سراغ سازمان تنظیم.
خب مخابرات سرعت دانلودش 30 من میخوام مثه شاتل حداقل 60 رو بده شبانش البته
دوستان عزيز سرعت128 مد نظرم هست.سرعت دانلودش از چقدر تا چقدره؟ممنون
اگه مخابرات شهرتون نامحدود نیست که هیچی.512 برنزی آسیا تک فک کنم مثه مخابرات باشه و سرعت 60 رو نامحدود بده.
سرویسه نامحدود فقط تو استان های مازندران و خوزستان هستش.
آسیا تک 512 برنزی خودم با چشام دیدم سرعت تا320 میره.
البته سایت های داخلی.
زنگ زدم به 2020 گفت سرعت 2 مگ ماهیانه با 2 گیگ ترافیک میدیم 12 تومن سرعت تو روز 300 و تو شبانش 60 ، 70 من باور نکردم گفتم خودتی![]()
اگه فیکس بمونه روی همون 60 خوبه نه اینکه مثل شاتل گندشو در بیاره.
دوستان اینم برای سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم الان همشون بسیج می شن برای رفع مشکل اما از غرزدن و امیدواربودن و هیچ کار نکردن بهتره. زحمتش پنج دقیقه تایپ هست.
هم اکنون 316 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 316 مهمان)