به به.می بینم که ماشا... بازی غرب خیلی قشنگ کل طرفدار های جنگ های قبیله ا رو زیر سئوال برد.البته نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار.
گرچه من هنوز به این بازی وفادار هستم.
البته ممکنه به زودی نظرم رو عوض کنم.هوا هم که اینجا خیلی سرد شده هم پتو لازم شدن.
![]()
یاد باد آن روزگاران یاد باد
سلام داش محمود آقا دلتنگت شده بودیم از قدیمیا اکثرا رفتن دیگه فقط وحید سناتور مونده اونم دیگه و7 نیستش مصطفی هم هست با یه سری که اسمشون الان یادم نیس
اين چي ميگه؟
Hello World 30!
We are currently seeking out more Forum moderators and In-Game moderators.
If you are interested in joining the In-Game staff, simply make a new topic in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] using the announcement on that page for your application format. The In-game team is unique in that we are looking for people that have the free time to learn and understand all of th tools, it takes quite a bit more time then Forum Moderation.
If you are interested in joining the Forum team, just make a new topic in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] using the announcement on that page for your application format. We ask that you have previous forum experience of actively reading and posting on the external Tribalwars forums, if you wish to be considered seriously for this position.
These positions are on a volunteer basis only, we are looking for the most qualified candidates. If you have applied in the past, do not be discouraged. There is a possibility your application was excellent but we had already filled the position, we suggest all players to apply that meet the requirements.
We only contact those we are interested in interviewing, we can not contact all those who apply.
Thanks,
Tribalwars Admin Team
خلاصش میشه :
یکی از چرت و پرت های سایت تریبال !!
مفهوم شد...![]()
یک اکانت در و25 با رنک 8 به شریک نیاز داره تا با هم بازی کنیم هر کس این کارست بیاد جلو ....
هر چی نیوک و ساپورت و نوبلمن و روستا هم بخواد برای نوبل کردن است فقط من دیگه وقت نمی کنم برای همین به یکی نیاز دارم که با هم بازی کنیم
مهرداد بیکاره ها .... : دی
اکانت رو دیلیت می کنم ولی به اون مهرداد نمیدم!
محمد شما وقت نداری؟!!!
سلام علیکم ...
می گم ممکنه یکی این لینک دانلود این بازی رو به من بده ؟؟؟ خواهشا کرک هم داشته باشه !!! تازه من این تاپیک رو که مطالعه می کردم دیدم بیشترش مربوط به اسپم هست تا طرفند بازی !!! فکر کنم حسابی هم پرطرفداره !!! 4073 صفحه !!! خیلیه !!!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)