تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 435 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    سال ساخت این بازی رو نمیدونم یادمم نیست کی خریدم ؛ با کیبورد بازی آسونه با گیم پد هم که بهتره ، شما انتظار داشتی این بازی رو با موس می ساختن ؟ اونم با این لیزر ؟ موس به درد بازی هایی مثل کانتر که یک هدف + شکل یا شکل دیگه ا ی دارند خوبه نه برای این جور بازی ها . در ضمن این بازی قابلیّت موس هم بهش اظافه شده ( یه فایلی که تو محلّ نصب برنامع می ریزی بعد اجراش می کنی ) واقعاً به درد نخوره ؛ گرافیک بازی رو هم بی خی خی ، داستان و جذّابیّت بازی رو بچسب ؛ اصلاً حیف نیست کار درستی کردی دانلود کردی بازی رو تموم کن با مراحل اظافی و ... خیلی حال می ده .
    برو حالشو ببر .
    خداحافظ .
    ولی با کیبورد خیلی عذابه بازیش..
    گیم پد هم که ندارم......
    گرافیک بازی(با توجه به 2005 بودن) بازم ضعیفه نسبت به بازیهای هم نسل خودش
    نمیدونم شاید من بلد نبودم چون نسبت به بازیهایی که میکردم(مثل fear 1 که اونم برای 2005 بود) خیلی ضعیفتر کار شده
    بابا چرا پشیمونی؟بهترین بازی سال 2005 رو داری باید خوشحال هم باشی.من هر بازی رو که یک بار تموم میکردم دیگه اصلا دنبالش نمیرفتم.ولی چون به این خیلی علاقه داشتم 7 بار حدودا تمومش کردم.گرافیکو کاریت نباشه برو جلو تو با خود بازی حال کن.تازه موس نداره که نداره.من به راحتی هر چه تمام تر بدون موس بازی میکردم.تازه دوستم میگفت خدا رو شکر که موس ندارهخلاصه به قول گروه 0098:
    بورو حالشو ببر
    اخه من که عادت به بازی کردن با ماوس دارم خیلی برام سخته این بازی

حالا شاید دوباره برای عید نصبش کردم و بازی کردم(اگه بازی دیگه‌ای نتونم پیدا کنم برای دانلود)

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

از نظر من که بازی عالی ای هستش .
    بگذریم .
    1- دوستان نگفتید سیوهای بازی کجا ذخیره میشه ؟
    2- داشتم فیلم های بازی رو می دیدم ، رسیدم به این فیلم : R11CS20

می خواستم بدونم این صحنه مال کجا ی بازی و به چه دلیلی اتفاق می افته ، چون الان که بازی رو به همراه تمام مراحل اضافه رد کردم اینو ندیدم .
    Last edited by شـیـفــو; 25-03-2010 at 09:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

احتمالن واسه همون قسمتیه که این و لیو ن و اشلی به داخل خونه کنار پل میرن که زامبی ها محاصرشون میکنن اونی که زیرش نوشته کشک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...

می خواستم بدونم این صحنه مال کجا ی بازی و به چه دلیلی اتفاق می افته ، چون الان که بازی رو به همراه تمام مراحل اضافه رد کردم اینو ندیدم .
    داخل همون کلبه که اهالی روستا مثل مور و ملخ میریزن توش و شما باید به همراه لوئیس در مقابل اونا مقاومت کنید... اگه دقت کرده باشید، وقتی هدف اسلحه ی شما تصادفی یا غیر تصادفی به سمت لوئیس نشونه بره، لوئیس میشینه تا گلوله های شما (لیـون) بهش نخوره. به هر دلیلی اگه گلوله ها به لوئیس برخورد کنه (فقط یک گلوله نه، بستگی به قدرت اسلحه و تعداد برخوردها داره)، این برش پخش میشه. تو این برش صحنه (همونی که شما یک فریمش رو قرار دادید) لوئیس (که توسط لیـون آسیب دیده) به سمتش (سمت لیـون) شلیک میکنه و اون (لیـون) رو میکشه!!! یکی از مرگ های غیرقابل کنترل لیـون همین صحنه هست که البته خیلی خیلی به ندرت پیش میاد...

در مورد گرافیک بازی به نظرم مقایسه درست نباشه. نسخه ی PC در واقع تبدیل شده ی نسخه ی کنسولی هست. به عبارت دیگه نسخه ی PC یک نسخه ی تبدیلی هست، نه یک نسخه ی صرف تولیدی. و این یعنی در گرافیک بازی به اون صورت دست برده نشده. این که نسخه ی بایوهازارد (نسخه ی 1.0) گرافیک پایینی داره، احتمالا به خاطر اینه که قادر به استفاده از توابع و شیدرها و فـیلترهای گرافیکی PC (ویندوز) نیست. این مشکل تو نسخه ی 1.1 برطرف شده. جدا از چند تا باگ گرافیکی که وجود داره، حتی میشه گرافیک نسخه ی PC رو بالاتر هم دونست! کنسول هایی که این بازی برای اون ها عرضه شده، از استاندارد ویدئویی معمولی (Standard Definition یا SD) استفاده میکنن. یعنی رزولوشن حداکثر 720x480 در استاندارد NTSC و حداکثر رزولوشن 720x576 در استاندارد PAL. اما شما می تونید این بازی رو با رزولوشن های خیلی بالاتر در PC بازی کنید. بگذریم از این که میشه با تنظیمات اختصاصی کارت گرافیک های خاص، گرافیک رو خیلی بهتر هم کرد. فقط بحث Frame Rate میمونه که در کنسول ها 60 یا 50 هست (به ترتیب در استانداردهای NTSC و PAL). تو PC اطلاعی ندارم دقیقا چقدره...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

EB00LI SIAH جان سیو منو می خواستید هرچی پیغام خصوصی خواستم بدم نشد ، گیر می کرد ، می خواستم بگم نمی دونم سیوهام کجا ذخیره میشن ، البته اینم نمی دونم درسته یا نه این فایل DataSave.dat هست جایگزین کن شاید همین باشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان ببخشید اینجا مطرح کردم .
    Last edited by شـیـفــو; 27-02-2009 at 06:14.

6. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه لطفا داستان بازی رو به طور کامل توضیح بدید ؟
    شرمنده !
    آخه من گیج شدم ، بازی رو نمی تونم از اون مرحله ای که باید با اون غول بزرگه بجنگیم رد کنم منظورم بعد قبرستون و کلیسا هستش ، سیو بازی رو هم جایگزین کردم یهو خب رفت مرحله آخر ( Clear Game ) تازه اینگلیسی هم هست .
    تو اینترنت هم سرچ کردم اما همه جا نصفه نوشتن اونم نقد بازی هست .
    اگه یکی لطف کنه بگه ممنون میشم .

لینک زیرنویس هاش تو کدوم تایپیک هست ؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

راستی این Biohazard چیه که مینویسه ؟
    من 2 سال پیش بازی رو تمومیدم ولی این سوال هنوز تو ذهنمه .
    Biohazard 4 توی همه نسخه ها مینویسه یا ... ( چه ربطی به این بازی داره ؟ )
    ؟
    ؟
    ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

؟
    ؟
    ؟
    فکر کنم biohazard اسم ژاپنی این بازی.یا اسم ژاپنیشه یا اسم اروپایی.ولی به احتمال 99% اسم ژاپنیشه.چون تو یه سایت خوندم که ژاپنیا میگن biohazard.به نظرم اسم biohazard از residentevil باحال تره
    خیلی عجیبه که تاپیک به این قدیمی هنوز فعالیت داره.با این که پستاش زیاد نیست.یعنی پستای تاپیک رزیدنت اویل 4 از pes2009 کم تره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1

چند نكته‌ي جالب از بازي RESIDENT EVIL 4 رو اين‌جا آوردم:

جالب: وقتي Ashley بالا وايستاده و شما پايين هستين (كه اگه بخواين Ashley رو پايين بيارين بايد اون بپره و شما بگيرينش). به جاي اينكه بگيرينش از همون پايين اسلحه رو به سمتش نشونه بگيرين (طوري اين كار رو بكنين كه Ashley كاملا تو تصوير باشه، ولي نزنينش) ببينين چه‌كار مي‌كنه...
    این پست مال صفحه 110 هست فکر کنم خیلی قدیمی باشه ! من که هرکاری کردم با حالت عادی فرقی نکرد مثل گروگانها نشست و دست هاشو گذاشت رو سرش ، عکسی رو هم که گذاشته بودند از تینیپیک بود پاک شده و قیلتر هم هست . اگه کسی میتونه اون عکس رو تو Upload.-------- آپلود کنه و بذاره .
    و
    این ارور مسخره رو چه کنم ؟

خاستم مثلا گرافیک بازی رو بهتر کنم ، کرک رو که جایگزین کردم یهو نمی دونم این خروس بی محل از کدوم جهنمی پیداش شد !!!

لطفا اگه میشه درباره اون پچ برای بالا بردن گرافیک توضیح بدین ، من که این کارو کردم اینطوری شد .
    اون 71 مگی رو هم دانلود کردم اما بعد از اجرا این ارور رو میده :

توی رجیستری ویندوز هم اثری از این بازی وجود نداره من دوباره از اول نصب کردم ولی باز هم چیزی از این بازی توی رجیستری وجود نداره !؟
    صفحات قبلی فروم رو خوندم تقریبا از صفحه 90 تا 98 راجع این مسئله بحث شده بود ، اما آخر نفهمیدم که چیکار کنم ! کرکی که من ازش استفاده می کردم همون کرکی بود که در امضای Rezident نوشته بود ، اونو که جایگزین کردم بازی اجرا شد و با همون کرک تا الان بازی رو اجرا کردم . حالا هم که انطوری شد .

لطفا بگید الان چه چیزهائی رو دانلود کنم ، چطوری نصب کنم که با : رم 512 و گرافیک 128 گیگا گرافیک بازی بالا بره .

این عکس رو ببینید ، الان تصویر من اینجوریه و از فیلم های بازی هم خیلی بهتره ، به نظرتون با نصب پچ گرافیک از این بهتر میشه یا این آخرشه ؟

( لیئون تو این لباس عجب جیگری شده )
    Last edited by شـیـفــو; 25-03-2010 at 09:04.

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

؟
    ؟
    ؟
    فکر کنم biohazard اسم ژاپنی این بازی.یا اسم ژاپنیشه یا اسم اروپایی.ولی به احتمال 99% اسم ژاپنیشه.چون تو یه سایت خوندم که ژاپنیا میگن biohazard.به نظرم اسم biohazard از residentevil باحال تره
    سلام
    قبلاً کلّی در این مورد بحث شده بود آخرش به این نتیجه رسیدیم که Biohazard رو EA و Resident Evil رو یوبی سافت پخش می کنه که فکر کنم دوستان گفتن Resident Evil گرافیکش یکم بیشتره .
    خدانگهدار

لینک زیرنویس هاش تو کدوم تایپیک هست ؟
    سلام
    بیا اینم لینک زیرنویس بازی :
    http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=144817
    برو اینجا همه چی توضیح داده شده در ضمن دو تا برنامه به اسم های k-light و vobsub هست که من می گم دوّمی رو دانلود کن نیازی نیست با این برنامه ها کاری بکنی فقط برای دیدن زیرنویس ها باید نصبشون کنی
    باقی کار ها هم تو این لینک گفته شده .
    خدانگهدار .

سلام
    gtaexcess جان
    می گم روزولیشن رو بالا بردی ؟
    در اون صورت بهتر هم می شه بدون نصب پچ .
    ولی تا حالا من بازی رو با گرافیک بالا توسّط پچ ندبدم .
    راستی آواتارم خوبه یا همون قبلی رو بذارم ؟(البتّه ببخشید اینجا مطرح کردم)
    خدانگهدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •