به نظر منم بي فايده است . من كه چيز خاصي توش نديدم.
به نظر منم بي فايده است . من كه چيز خاصي توش نديدم.
سلام
چطوری می تونم در صندوق عقب ماشین رو باز کنم و یا به یه کامیون تریلر وصل کنم ؟
در صندوق عقب رو که فکر نمیکنم بشه باز کرد . مگه اینکه تصادف کنی و خودش باز شه
کامیون رو هم دنده عقب ببر جلوی تریلیر و بیا عقب حودش جا میوفته
با تراکتور هم میشه این کارو کرد
منظورت كدوم كاميونه؟ ميشه يه عكس ازش بزاري؟
آره بابا ترک کرد بعدش یه زیر نویس اومد : دریا پراز ماهیه و جولیت برا رومئو زیاد پیدا میشه و از این حرفا
با تراکتور من ندیدم کاری بشه کرد یه جا تو ماموریت با کمباین یه کارایی میکنه ولی با تراکتور اصلا کا خاصی نکردم
همون کامیونی که کاتالینا CJ رو اغفال میکنه که باهاش سوخت بدزده همون ماموریت دیگه نرفتیش مگه؟
ممنون از راهنمايت تو 3 مرحله گير كردم 1 يه مرحله هست كه يه آدمي مي خواد از بالاي ساختمون بپره ما پايين ساختمونيم بعد كه مرحله شروع ميشه يارو مپره و مرحله نا تموم ميمونه 2- يه مرحله هست كه يه هواپيماست كه ما بايد با موتور بريم توش و چند نفري توش هستن من همه رو ميكشم در ضمن اگه به ديواره هاي هواپيما شليك كني منفجر ميشه 3- يه مرحله هست كه با هواپيما ميري يه نقطه كه يه هواپيما بزرگتر از مال ماست كه بالاش يه دايره هست بايد با چتر برم توش يا با هواپيما ؟؟؟ در ضمن يه سوال هم داشتم خيلي مونده تموم بشه يا نه ؟
با تراکتور میتونی ماشین بدزدی
عقب تراکتور ها یه میله داره که بالا پایین میشه
تراکتور رو ببر جولو یا عقب ماشین بچسبون به سپرش اون میله رو بده بالا ماشین هم میکشه یه خورده بالا بعد میتونی ببریش با خودت
(البته من با Ps2 اینجوری میکردم نمیدونم تو پیسی داره یا نه)
اون که تراکتور نیست یه جور جرثقیله!
منظورت هموناییه که وقتی تو پارک ممنوع پارک میکنی راهنمایی و رانندگی با اونا میبرت پارکینگ؟!!
تو بازی هم یکی از اونا کنار کوه Chilliad هست.تو یه منطقه ای که دارن ساخت و ساز میکنن.
تو PC هم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)