نه فکر نمیکنم کدی زده باشه, سیمکارت رو هم خودم از قاب در آوردم
به 3g همراه اول وصل شده بودم که بعد از تعویض سیمکارت نشد به 4g وصل بشم
نه فکر نمیکنم کدی زده باشه, سیمکارت رو هم خودم از قاب در آوردم
به 3g همراه اول وصل شده بودم که بعد از تعویض سیمکارت نشد به 4g وصل بشم
هیچ کدی نمیخاد...کد چیه??? اتصال به شبکه های مختلف هیچ کدی نمیخاد
Sent from my HTC One using Tapatalk
شاید اول باید سیمکارت فعال بشه من سیم کارتم گم شده بود پوکه سیم کارت رو که بردم با سیم کارت جدیدی که به من داد یک سری کارها انجام داد برای وصل شدنش.
اول با سیم کارت جدید یک تماس بگیر ببین سیم کارت برات فعال هست یا نه
من بررسی کردم با توجه به سرعت، بهترین حجم و قیمت رو های وب داره میده ولی متاسفانه مخابرات منطقه ما باهاش همکاری نمیکنه و نمیشه از ADSL اون استفاده کرد، خود های وبی ها میگن طی یکی دو ماه آینده 4G ارائه خواهند داد و حدس میزنم وقتی بیاد طرح های گرون و ظالمانه این اپراتورها رو نداشته باشه
حالا همراه اول با این طرح 6 ماهه که داره تقریبا همون پول مودم رو میگیره، پس میشه منتظر های وب نموند و همین رو گرفت، هروقت های وب یا شرکت دیگه ای طرح به صرفه تری داد سیم کارت اونها رو توش انداخت و بی خیال همراه اول شد
مشکل اینهکه توی سایت همراه اول تاکید شده این مودم ها مخصوص سیم کارت های خودمون هست و نمیشه مثلا ایرانسل انداخت!!!! یعنی دستکاری شده مودم ها که فقط امواج از دکل همراه اول بگیره؟
به نظر غیرمنطقی میاد، کسی خبر داره؟ کسی از این مودم ها برای ایرانسل استفاده کرده؟
این انحصار طلبی شون شبیه خودروسازها سیری ناپذیره! البته قبلا دیدم مودم وایمکس ایرانسل رو برای مبین نت استفاده کردن (نمیدونم چطوری) در حالی که وایمکسی ها هم همین ادعا رو داشتن که مودم ما فقط برای شرکت خودمون کار میکنه!
این بسته 1 روزه 1000 تومانی که 2 تا 7 شبانه داره تا چند گیگ دانلود تو این بازه زمانی مجاز است؟
من یه سیم کارت همراه اول فقط واسه اینترنت حدودا یک ماه پیش خریدم اونجا نمایندگی هم گفت 4G هست ولی هیچ کجا نه تو مشهد نه تو تهران به 4G وصل نمیشه همش 3G هست
چی کار باید بکنم؟
apn ها رو تنظيم كردين
mcinet فكر كنم
كجاي مشهدين
گوشي چي
آره توی مودم هست کلا
ولی اصلا سرچ که میکنم 4G همراه اول پیدا نمیکنه فقط 3G هست چند منطقه تهران هم تست کردم مشهد هم تست کردم
آخه نمیشه که کلا هیچ کدوم از این مناطقی که من رفتم 4G نباشه!!!
یعنی میگید سیم کارت 3G دادن به من به جای 4G ؟
باید سیم کارت رو تعویض کنی Usim بگیری ، چیپ ست کوچک
سیمکارت که فعاله به شبکه 3g هم وصل میشه با مودم هم که سرچ میکنم سیگنال 4g رو پیدا میکنه اما رجیستر نمیشه
شما تونستی توی اهواز به 4g همراه اول وصل شی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)