اگه امکانش هست مستر کد گوشی سونی اریکسون مدل s500i رو برام بذارید یکی گوشی رو فروخته کدی رو که واسه گوشی گذاشته رو فراموش کرده ممنون می شم راهنمائیم کنید.
اگه امکانش هست مستر کد گوشی سونی اریکسون مدل s500i رو برام بذارید یکی گوشی رو فروخته کدی رو که واسه گوشی گذاشته رو فراموش کرده ممنون می شم راهنمائیم کنید.
سلام
گوشیه من g700 است و wi-fi نداره.می خواستم ببینم وسیله ای وجود داره که به گوشی وصل شه و به وسیله ی اون بتونم به وایرلس وصل شم؟
سلام دوستان
شنیدم قراره x10 با اندروید 2.2 بیاد زمانش معلومه؟
نه دوست عزیز
x10 تو ماه اکتبر یه آپ براش میاد که ورژن سیستم عاملش به 2.1 تغییر می کنه
به همراه فیلم برداری hd
اقا مشکلی تو گوشی elm یا همون k970هست اونم اینکه با wifi به ایمترنت وصل نمیشه باید کاریش کنم ؟خواهشآ کمک کنید!
فرستنده هارو پیدا میکنه و لی بدون اینکه اروری بده کانکت نمیشه
چیکارش کنم
با تشکر!
گوشی w810 رو با کابل به کامپیوتر وصل کردم و بعدش موبایل روشن نمیشه راهی هست تو همین حالت که روشن نمیشه ریستش کرد مثل نوکیا؟
سلام
من الان نزدیک 5 ساله w800i دارم ، یه جورایی باهاش زندگی کردم الان نزدیک یه ماهه گوشیم مدام خاموش میشه ، زنگ می خوره یا رو ویبره خاموش میشه ، تو جیبم که هست خاموش میشه ، کوچکتریم ضربه که می خوره خاموش میشه ، همیشه باید چشم بهش باشه که خاموش شده یا نه ، بدجور فکرمو مشغول کرده ...
به نظرتون مشکل از چیه؟
یه مشکل دیگه هم اینکه گوشیم دیگه عکس و فیلم نمی گیره که این مشکل خیلی وقته به وجود اومده
ممنون میشم راهنماییم کنید
مشکل از کانکشن باطری به گوشی هست. یه لحظه ارتباطشون در اثر ویبره قطع بشه گوشی خاموش میشه. شایدم سولفاته شده.
احتمال داره باطری کمی جا برای تکان خوردن داشته باشه. باطری تون رو عوض کردین؟ باطری جدید کمی کوچیکه و محفظه کمی بزرگتره. میتونید با یه تکه روزنامه یا دستمال کاغذی که پشت باطری میزارید قشنگ باطری رو کیپ سر جاش محکم کنید.
مورد دوم رو نمیدونم
موفق باشید.
سلام من یه گوشی zylo در مشخصاتش پشتیبانی از زیرنویسه ولی من نتونستم استفاده کنم میشه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)