تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 752 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

بسیار بسیار ممنون، الان اصلا کیفیتش با دو ساعت قبل قابل مقایسه نیست، صداها بسیار گوش نواز شدن! واقعا دارم حاال میکنم.
    دیگه نیازی به چسب و اینا هم نیست ...
    فقط از کیفیت ساختش راضی نیستم، 630 که 1/3 این قیمتشه فیشش روکش طلا داشت اونوقت این ... :| اونو وقتی فیششو میچرخوندم اصلا نویز نمیگرفت ولی وقتی سر فیش اینو میچرخونم خش خش میکنه، البته خیلی کم و یه قسمتای خاصی
    کاملا موافقم ... منم وقتی صدای K430 رو اول شنیدم خواستم در ماشین رو باز کنم و بندازمش تو سطل زباله کنار خیابون .... ولی الان که صداش در اومده گوشم به صداش عادت کرده و وقتی 630 کریتیو رو می ذارم رو گوشم حس می کنم صدا خفه است .
    یه چیز جالب بگم :
    برید تو بخش اعلام قیمت سایت شرکت آواسان شرکت گارانتی کننده AKG به این آدرس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و لیست قیمت AKG رو انتخاب کنید .
    تو مشخصات هدفونها حداکثر توان ورودی واحد رو زده مگاوات یعنی برای راه اندازی این هدفونها باید از آمپلی در حد یک نیروگاه برق استفاده کرد ... مثل نیروگاه اتمی بوشهر .... برم برسم بوشهر هدفونمو بزنم به نیروگاه یه چند تا تراک آهنگ گوش بدم .
    بابت تبریک هم ممنونم آقا رضا .... صد البته که در برابر هدفونهای حرفه ای تر و گرون تر این مدل زیاد حرفی برای گفتن نداره .
    شما در دسته بندی برند ها AKG رو بیشتر برای پاپ و جاز مناسب دیده بودین ....
    شما خرید مدلهای گرونتر AKG رو پیشنهاد می کنید مثل مدل 701 که 650 تومن قیمت داره یا با این بودجه انتخابهای دیگری هم هست ؟ ( چه فول سایز چه تو گوشی )

2. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ب
    مبارکه!
    میگم پاساژ ایران کجاست؟ همون که تو ولیعصره؟ ینی امروز باهم اونجا بودیم و باهم خریدیم؟؟؟ : دی
    آره داداش همون که تو ولیعصره تو کل پاساژ فقط یه مغازه اونم طبقه همکف 12 lp داشت و فقط یه جا هم Ep630 داشت همون که بیشتر وسایل اپل میفروخت Ep830 هم کلا من ندیدم
    شما هم مبارکتون باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

یه هدفون معمولی با بودجه 30 تومن بره اتصال به پی سی که سریع داغون نشه.

مدل xd200 سونی خوبه؟گزینه دیگری وجود نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره داداش همون که تو ولیعصره تو کل پاساژ فقط یه مغازه اونم طبقه همکف 12 lp داشت و فقط یه جا هم Ep630 داشت همون که بیشتر وسایل اپل میفروخت Ep830 هم کلا من ندیدم
    شما هم مبارکتون باشه
    آره منم از همون گرفتم(دقیقا جلوی پله برقی طبقه اول )، قبلا هم ازون گرفته بودم 630م رو، اونموقع فقط کریتیو میفروخت الان همش اپل آلپاد و آیپد بود! کلن هم گرون میده، اینو میداد 65 تومن، بهش گفتم 60 ، گفت نه اگر میخوای 62 میدم بهت، گفتم نه اگر اینجوریه من 59 میدم حتی 55 : ))) هدفونو گذاشت گفت 60بده مبارکه

کاملا موافقم ... منم وقتی صدای K430 رو اول شنیدم خواستم در ماشین رو باز کنم و بندازمش تو سطل زباله کنار خیابون .... ولی الان که صداش در اومده گوشم به صداش عادت کرده و وقتی 630 کریتیو رو می ذارم رو گوشم حس می کنم صدا خفه است .
    دقیقا، الان تازه آب بندی شده!
    جدی جدی زده مگاواتا! سوتی بازاریه : ))) ینی اندازه یه زو سه تا نیروگاه آبی ما توان نیاز داریم خخخ:

مثل که وب خریدم تو سایتشم زده 65
    Last edited by e.khafan!; 07-10-2011 at 12:16.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی
    داداش آره کل پاساژ ایران گشتم فقط یه مدل داشت اونم از پشت ویترین بهم داد
    فقط گیره یا کلیپ چیه میشه یه عکس بزاری ؟
    بعد از کجا باید این گیررو بخرم؟
    هدفونم کیفیت صداش عالیه اما زیاد بلند نیست اما در کل خوبه ؟
    بعد چرا ساختارش اینطوریه
    بدون شرح:

نحوه قرارگیری تو گوش این هدفون چیزی بین انواع توگوشی و Earbud هست و دقیقآ از نظر خصوصیات صوتی هم بین هر دو قرار می گیره:
    1. مثل توگوشی ها داخل کانال گوش قرار نمی گیره اما به خاطر زائده اضافه شده تمام صدای درایور هدفون رو به سمت کانال گوش هدایت میکنه تا بیس قوی شنیده بشه
    2. مثل انواع Earbud ها توسط لاله گوش نگه داشته میشه تا مشکل لیز شدن مثل توگوشی ها رو نداشته باشه
    3. از نظر زمان استفاده پیاپی دقیقآ مثل Earbud ها ساعتها بدون ایجاد ناراحتی قابل استفاده هست نه مثل توگوشی ها فقط نهایتآ برای کمتر از چند ساعت
    4. نشتی صداش به بیرون دقیقآ بین هر دو استایل توگوشی و Earbud ها هست چون توگوشی ها کمترین نشتی رو دارند اما Earbud ها نشتی متوسط و علت اون هم برمیگرده به زائده سری هدفون که باعث میشه تمام که نه بلکه حجم زیادی از اون به سمت کانال گوش هدایت بشه

اولین باری که از این نوع استایل استفاده کردم به اصطلاح کله گاوی گفته می شدند و برمیگرده به حدود 15 سال پیش و اون موقع هم برام خیلی جالب و خوشایند بود اتفاقآ برندش هم سونی بود و تنها موردی که با این هدفونها داشتم اینه که مثل Earbud ها توی هر نوع گوشی ثابت نمی شوند و برای ثابت نگه داشتن اونها باید از کلیپ استفاده کرد و دوم اینکه به مرور زمان زائده اونها بدون استثناء دچار شکستگی می شد چون جنس سری از پلاستیک هست و به مرور زمان که با تعریق و چربی پوست که حاوی بسیار از اسیدها و مواد مخرب پلاستیک هست این سری دچار خشکی شده و بعد از مدت نه چندان طولانی شکسته خواهد شد
    و یک اشکال دیگه هم اینکه در صورتیکه گوش شما نتونه هدفون رو به خوبی نگه داره اینه که با فاصله گرفتن هدفون از گوش صدا به طور چشمگیری کاهش کیفیت به خصوص برای بیس خواهد داشت.

اما با تمام این شرایط شما یک هدفون بسیار ارازن قیمت و با کیفیت بسیار خوب را در اختیار دارید و اگر از این هدفون ان هم فقط از نظر صوتی ، راضی هستید بهتره که همین الان به فکر یکی دیگه باشید

شما هم موفق باشید

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسیار بسیار ممنون، الان اصلا کیفیتش با دو ساعت قبل قابل مقایسه نیست، صداها بسیار گوش نواز شدن! واقعا دارم حاال میکنم.
    دیگه نیازی به چسب و اینا هم نیست ...
    فقط از کیفیت ساختش راضی نیستم، 630 که 1/3 این قیمتشه فیشش روکش طلا داشت اونوقت این ... :| اونو وقتی فیششو میچرخوندم اصلا نویز نمیگرفت ولی وقتی سر فیش اینو میچرخونم خش خش میکنه، البته خیلی کم و یه قسمتای خاصی

مبارکه!
    میگم پاساژ ایران کجاست؟ همون که تو ولیعصره؟ ینی امروز باهم اونجا بودیم و باهم خریدیم؟؟؟ : دی
    خوب باز هم مبارک باشه که همینطوری قابل استفاده هست بهتون حسودیم شد
    کیفیت ساخت برای هدفونهای ارزون قیمت اغلب زیر خط فقر هست و اشکالی هم نداره می شه یکی دیگه تهیه کرد و اگر کیفیت بالاتر بود که با این قیمت ها فروخته نمی شدند

گول برندها را نخورید که سری فیش آبکاری طلا هست و این حرفها این آبکاری که کریتیو روی فیش های خودشانجام میده طلا نیست بلکه آبکاری طلایی رنگ هست که اصطلاحآ آبکاری طلا شناخته میشه مثلآ اگر دقت کرده باشید اغلب فیشهای طلایی رنگ بعد از چندبار لمث کردن دچار تیرگی و زنگ زدگی خواهند شد حال سوال این چه روکش طلایی هست که به راحتی تغییر رنگ میده
    به هر حال فیش آبکاری طلا شده واقعی قیمتش حدود 50 هزار تومن ناقابل هست اون هم با روکش بسیار نازک چند میکرونی که به مرور زمان ساییده میشه اما هیچ وقت سیاه نمیشه و همیشه اون برق و جلای مخصوص طلا رو داره

در آخر علت خش خش می تونه به جک پلیر هم مربوط بشه که کانکتورهای اتصال دهنده اون درست با فیش اتصال برقرار نمی کنند پیشنهاد میکنم هیچ وقت فیش دورن پلیرتون رو نچرخانید چون باعث میشه نوک کانکتور جک پلیر ساییده بشه و هم فیش و هم جک پلیر خراب بشه

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    لطفا واسه پلیر -version:1.04.07 creative zen neeon 2 یه هدفون مناسب با قیمتی کمتر از بیست و پنج هزار معرفی کنید.
    ممنون
    سلام به شما
    دوست عزیز توی رنج قیمت زیر 100 تومن پلیر اغلب مهم نیست اما گزینه های خوب چندان زیاد نیستند :
    1. Sony MDR-E10
    2. Sony MDR-ED12
    3. Creative EP830
    البته به ترتیب بیس شون قوی تر میشه و همینطور قیمت
    به هر حال هدفون با این رنج قیمت زیاد هست
    با تشکر minimax2 ،alishadabmehr، rezaomido بابت پاسخگویی
    من امروز دوباره راهم به نمایندگی سونی افتاد، یه مدل 37 تومنی هم داشت که نتونستم مدلش رو بخونم.
    در کل من از EX 35 راضی بودم ... ولی نمیدونم این مهم برای EX 50 چقدر صدق میکنه.

با توجه به اینکه نظرات متفاوت بود، در نهایت دوستان کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن، تو همین رنج قیمت (30 تومن / چند تومن بالا پایین اشکال نداره ولی حدود 30 باشه بهتره)
    خواهش می کنم
    دوست عزیز گفته شد که کیفیت صدای EX50 سونی که داشتم و دارم افتزاح هست و ارزش هزینه کردن نداره اما اگر بتونید تست کنید و مورد پسند شما باشه که خیلی خوبه فقط به صداش اگه دقت کنید به طور ساده مثل این می مونه که همیشه خششش فشش و ترکیبی از این دو همزمان پخش میشه (از این ساده تر مقدور نبود)

به هر حال این نظر شخصی هست و تصمیم نهایی با شما

شما هم موفق باشید.

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان میشه بگید با 50 تومن چه هدفونی میشه خرید بیشتر برای موسیقی راک (غیر از هارد راک! ) و پاپ و نیو ایج..

ترنس ها رو هم جواب بده در حد بیس استاندارد..

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میخواستم در مورد یه هدفون closed نهایت 60 تا 70 تومانی بپرسم که برای house progressive و انواع مشابه موسیقی خوب باشه و بیس بالا و با کیفیتی هم داشته باشه! ضمنا میخوام گراف فرکانسی متعادلی داشته باشه (لو، مید و های متعادل) حتما فرکانسهای پایینتر از 20Hz رو هم جواب بده! اول xb500 تو ذهنم بود که هم گرونه و هم میگن مید خوبی نداره! چندتا مدل زیر رو هم ببینید! کدوم خوبه؟ کدوم تو ایران هست و قیمت؟

JVC HA-M5X
    JVC HA-S4X
    Panasonic RP-DJ600
    Panasonic RP-DJS400E

Philips SHP 8900 عالیه ولی Openه!

میخوام زودتر بخرم! لطفا زود راهنماییم کنید!
    همه خواسته های شما یک طرف و فلت بودن پاسخ فرکانسی هدفون برای سبک House یک طرف
    به هر حال هیچ کدام از مدلهای لیست شما رو نداشتم و صداشون رو نشنیدم ولی اگه قصد خرید از خارج را دارید بهتر که یکی از مدلهای Denon که استاد خواسته های شماست را انتخاب کنید مثلآ Denon 2000
    تقریبآ تمام هدفونهایی که بیس قوی دارند میدشون بسته هست (استثناء ها لطفآ جداگانه در نظر گرفته بشه)
    و هدفون خوب هم موجود هست اما اغلب آنچنان بیسی دارند که دیگر صدایی از هدفون خارج نمی شه

برای کاربرد شما درصورتیکه هدفون Open پیدا شد که بعید میدونم! می شه خیلی راحت اون رو تبدیل به Close کرد

شما هم موفق باشید.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه چیز جالب بگم :
    برید تو بخش اعلام قیمت سایت شرکت آواسان شرکت گارانتی کننده AKG به این آدرس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و لیست قیمت AKG رو انتخاب کنید .
    تو مشخصات هدفونها حداکثر توان ورودی واحد رو زده مگاوات یعنی برای راه اندازی این هدفونها باید از آمپلی در حد یک نیروگاه برق استفاده کرد ... مثل نیروگاه اتمی بوشهر .... برم برسم بوشهر هدفونمو بزنم به نیروگاه یه چند تا تراک آهنگ گوش بدم .
    بابت تبریک هم ممنونم آقا رضا .... صد البته که در برابر هدفونهای حرفه ای تر و گرون تر این مدل زیاد حرفی برای گفتن نداره .
    شما در دسته بندی برند ها AKG رو بیشتر برای پاپ و جاز مناسب دیده بودین ....
    شما خرید مدلهای گرونتر AKG رو پیشنهاد می کنید مثل مدل 701 که 650 تومن قیمت داره یا با این بودجه انتخابهای دیگری هم هست ؟ ( چه فول سایز چه تو گوشی )
    اگه دقت کرده باشید:
    mW نه MW چون حروف کوچک و بزرگ در الکترونیک و برق معنای متفاوتی دارند که اولی یا mW = میلی وات و دومی MW = مگا وات
    دسته بندی کلی برند ها با ژانر موسیقی کار درستی نیست اما من اشتباه کردم که شما هم دست بردار نیستید (:
    به هر حال نمی شه نظر قطعی داد اما درباره مدل خاص میشه اینطور نظر داد که این مدل خاص فقط برای فلان سبک موسیقی مناب هست اما به این معنی نیست که صدای هیچ سبک دیگه را پخش نمی کنه در حالیکه ممکنه یک کاربر بسیار هم از صدای همین هدفون در سبک غیر کاملآ راضی باشه.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

یه هدفون معمولی با بودجه 30 تومن بره اتصال به پی سی که سریع داغون نشه.

مدل xd200 سونی خوبه؟گزینه دیگری وجود نداره؟
    هدفون خوبی هست اما با این بودجه گزینه مناسب تری سراغ ندارم
    اگه برای بازی نمی خواهید می تونید یک نگاهی به AKG K44 ,AKGK77 بکنید هر چند که K77 مدل بهتری هست و K44 از XD200 هم بسیار بهتر
    شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

دوستان میشه بگید با 50 تومن چه هدفونی میشه خرید بیشتر برای موسیقی راک (غیر از هارد راک! ) و پاپ و نیو ایج..

ترنس ها رو هم جواب بده در حد بیس استاندارد..
    اگه بودجه رو کمی بالاتر بیارید K77 AKG مناسبه اما بیس عالی برای الکترونیک نداره چون این هدفون مانیتور هست یعنی چیزی که مناسب پاپ باشه هر چند میشه اون لذت راک اصیل رو با این هدفون شنید اما به خوبی از پس Soft Rock برمیاد

شما هم موفق باشید.

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •