تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 427 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

به نظرتون k800 بهتره یا w810 ( از نظر فیلمبرداری ) ؟
    بابا یکی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟ خیلی فوریه !!!!!

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

اسمش چیه من روی کا750 خودم 1 گیگ دارم سرعتش هم خیلی توپه این مارک رو بگیر san disk مدل ultra II
    من 5یا6 ماه پیش خریدم 20 تومان با گارانتی (راستی اگه گارانتی داره عوضش کن)
    مارکش san disk ultra ii magic gate هست اتفاقا .من 2 گیگ رو 15 تومن خریدم ! در ضمن یه بار عوضش کردم باز هم همین مشکل رو داره !

عزیزم میتونه به قول دوستت رمت ویروسی شده باشه..یعنی از سیستم الوده منتقل شده به رمت..خوب یه چکش کن ضرر که نداره
    خیلی جاها؟مثلا کجا بهت گفتن 2 گیگ رو نمی یاره؟حتما مشکل فکری داشته کسی که این جواب رو بهت داده
    همه میدونن 2 رو مثل اب خوردن رفع و رجوع میکنه
    اینکه 4 رو میخوره همه اینجا میدونن لازم به لینک نبود
    -------
    اگه ویروس نداشت بگو راههای دیگه رو هم امتحان کنیم تا مشکل شما حل بشه اشالله
    شاد باشید
    ویروس کشی هم کردم . حتی خود گوشیم رو . تازه گوشیم رو حتی master reset هم کردم ولی هنوز مشکل داره . ممنون میشم راه های دیگه رو بهم بگید تا بلکه درست شه انشاالله .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

13

آقایون یه سوال :
    الان گوشی w810i سالم ، نو ، 8 ماه کارکرد (اواسط تیر) ، بدون اینکه هیچ تغییر و یا دستکاری ای شده باشه ، سریال اصلی و اصل مالزی ، هیچ چیزش عوض یا حذف نشده و به صورت بسته کامل و مثل آکبند با 1 سال و 4 ماه گارانتی پارس تل باقی مونده ، چند ازم میخرن ؟؟؟ (فقط رم 512 همراهش نداره !) خودم 240 خریدمش .

می خوام اگر بتونم بفروشمش جاش K810i بخرم !
    بیخیالش ! حذف شد .
    Last edited by hosiyar; 09-03-2008 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

بابا یکی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟ خیلی فوریه !!!!!
    مستر . فیلمبرداری w810i و k800i یکیه و هر دو به حالت QCIF و سایز 176x144 فیلمبرداری میکنن . OK ؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

6 یه بار فلشش کن

مارکش san disk ultra ii magic gate هست اتفاقا .من 2 گیگ رو 15 تومن خریدم ! در ضمن یه بار عوضش کردم باز هم همین مشکل رو داره !

ویروس کشی هم کردم . حتی خود گوشیم رو . تازه گوشیم رو حتی master reset هم کردم ولی هنوز مشکل داره . ممنون میشم راه های دیگه رو بهم بگید تا بلکه درست شه انشاالله .
    یه بار فلش کن انشا الله درست میشه امتحانش ضرر که نداره

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز

شما یه کاری کن...رمت رو روی یک گوشی دیگه قرار بده...ببین ایا تو یه گوشی دیگه هم مشکل ایجاد میکنه یا نه
    اگه تو یه گوشی دیگه مشکلی نبود مشکل از گوشیته...که باید امیدوار بود با مثلا فلش رفع بشه!
    اما اگه تو گوشی دیگیری هم مشکل داشت...رمت اصل نیست و تقلبی و مشکل داره

حالا امتحان کن..ببین چه نتیجه ایی میگیری دیگه
    شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوست عزیز این حرفهای من دقیقا مشکل جواب تو هستش
    سرعت رم پایینه و وقتی که عکس میگیری گوشی تو یه ثانیه حدود 400 کیلو بایت رو میده به مموری کارت و مموری کارت نمیتونه تحمل کنه و قاتی پاتی مینویسه رو خودش
    اصولا نباید هنگام فیلم گرفتن یا فیلم نگاه کردن این مشکل پیش بیاد حتی اهنگ گوش کردن چون انجام این کارا نیاز سرعت بالا نیست
    وگرنه مموریه تو سالمه و فقط سرعتش پایینه
    تو فقط این طوری تست کن ببین مموریت سالمه یا نه
    مموری رو تا تهش پر کن از اطلاعات
    رو درایو مجازی مموری راست کلیک propertise بعد tools بعد defragmetn now رو بزن بعد analys رو بزن بعد از تموم شدن ببین کل فضای مموری ابی هستش یا نصفش سفید هستش اگه نصفش سفید باشه اون وقت مموریتو بده عوض کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوست عزیز این حرفهای من دقیقا جواب مشکل تو هستش
    سرعت رم پایینه و وقتی که عکس میگیری گوشی تو یه ثانیه حدود 400 کیلو بایت رو میده به مموری کارت و مموری کارت نمیتونه تحمل کنه و قاتی پاتی مینویسه رو خودش
    اصولا نباید هنگام فیلم گرفتن یا فیلم نگاه کردن این مشکل پیش بیاد حتی اهنگ گوش کردن چون انجام این کارا نیاز سرعت بالا نیست
    رو درایو مجازی مموری راست کلیک propertise بعد tools بعد defragmetn now رو بزن بعد analys رو بزن بعد از تموم شدن ببین کل فضای مموری ابی هستش یا نصفش سفید هستش اگه نصفش سفید باشه اون وقت مموریتو بده عوض کنن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

دوست عزیز

شما یه کاری کن...رمت رو روی یک گوشی دیگه قرار بده...ببین ایا تو یه گوشی دیگه هم مشکل ایجاد میکنه یا نه
    اگه تو یه گوشی دیگه مشکلی نبود مشکل از گوشیته...که باید امیدوار بود با مثلا فلش رفع بشه!
    اما اگه تو گوشی دیگیری هم مشکل داشت...رمت اصل نیست و تقلبی و مشکل داره

حالا امتحان کن..ببین چه نتیجه ایی میگیری دیگه
    شاد باشید
    روی گوشی داداشم w700 هم همین مشکل رو داره !

دوست عزیز این حرفهای من دقیقا مشکل جواب تو هستش
    حتما این کارا میکنم . ببینم چی میشه . اگر بازم درست نشد ، به زور بهش پس میدم و می رم از یه جا مطمئن و اصلش رو می گیرم . حتی اگر گرونتر باشه . ممنون از راهنماییتون .

بچه ها ، سایت digikala.com گوشی و دوربین و لوازم جانبی و ... می فروشه . من دوستم ، دوربین دیجیتالش رو از همین سایت خریده و خیلی هم راضیه . به نظر شما از اونجا رم بخرم ؟ رم 2 گیگ سونی اصل میده 25 تومن ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کسی میدونه این پسورد گوشی 810 چیه ؟ همونی که برای مثلا restrict calls میخواد .یعنی منوی های داخلیشو که میخوایم انتخواب کنیم یه پسورد میخواد کسی میدونه اون پسورد چیه؟یا باید چطوری پیداش کرد؟ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •