تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 626 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

دوست عزیز نرم افزلری که من می بینم به صورت Source Code هستش و باید کامپایل بشه . لذا به نوع لینوکستون بستگی نداره . نسخه Binary برای Opensuse هم تو سایت خودش نیست .

شما دارین از یک سایت فارسی می گیرین نرم افزارو؟ اگر اینطوره توی پ.خ لینک آموزش نصب فارسیشو بدین الان رو لپ تاپ Ubuntu و Debian دارم تست کنم جواب می ده یا نه .

به هر حال اگر آموزش توی یه سایت فارسی گذاشته شده و از نسخه Binary هم خبری نیست ، بهتره همون Opensuse رو استفاده کنین چون اگر مشکلی پیش بیاد بهتون می گن از Opensuse استفاده کنین هر چند توی سایت خودش نسخه Binary برای هیچ سیستم عاملی نیست .

در ضمن ربطی به سوال شما نداره . ولی ظاهرا نرم افزار تحت ویندوزشم هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این نرم افزار از نرم افزار های گروه شیمی هست ، الان روی لب تاپ دل نصب هست و تحت ویندوزش هم نصب هست ( روی دل عالی جواب میده )

ولی اصل و بهترین فرم این نرم افزار در لینوکس سوزه هست ، در این سیستم عامل این نرم افزار قادر خواهد بود تا بی نهایت سخت افزار را استفاده کنه

چندی پیش بر روی یه لب تاپ ایسوس نشد این لینوکس سوزه را نصب کنیم و هر جای اصفهان هم بردیم نتونستند گفتم برای لنوو این مشکل نباشه بریم چند میلیون بدیم و سرمون بی کلاه بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام. والا تنها مشکل من با زد500م اینه که یکی از پیکسلاش فقط قرمز و سفیدو نشون میده. فک کنم سوخته بوده
    یه مشکلا با بلوتوث دارم ک کلا انگار با ویندوز 8 کار نمیکنه. شایدم من بلد نیستم
    و یه توصیه واسه دوستای گلم که تازه خریدن لپو => حتما واسش یه notebook skin guard بخرین

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

این نرم افزار از نرم افزار های گروه شیمی هست ، الان روی لب تاپ دل نصب هست و تحت ویندوزش هم نصب هست ( روی دل عالی جواب میده )

ولی اصل و بهترین فرم این نرم افزار در لینوکس سوزه هست ، در این سیستم عامل این نرم افزار قادر خواهد بود تا بی نهایت سخت افزار را استفاده کنه

چندی پیش بر روی یه لب تاپ ایسوس نشد این لینوکس سوزه را نصب کنیم و هر جای اصفهان هم بردیم نتونستند گفتم برای لنوو این مشکل نباشه بریم چند میلیون بدیم و سرمون بی کلاه بشه
    والا مشکل نصب نشدن معمولا به تنظیمات مربوط می شه در موارد خیلی خیلی نادر سخت افزار . چون پردازنده های امروز از تکنولوژی های جدید پشتیبانی می کنند .

در مورد بهترین عملکرد رو لینوکس هم حق با شماست . ولی اگر تو سایت ها ایرانی جستجو کرده باشین متوجه شدین قریب به یقین اعتقاد دارن تاثیر این نرم افزار روی ویندوز و لینوکس یه عملکرد رو داره . ( از تو سایت برنامه نویس ) در مورد بهترین عملکرد هم که فایل های PDF خود نرم افزار ها رو می خونم ، بهترین عملکرد رو روی ابر کامپیوتر ها + لینوکس داشته . لذا فرق زیادی روی سیستم های معمولی نداره . تو صفحه قبل هم یه جورایی اشاره کردم رو سرعت محاسبات تو لپ تاپ زیاد حساب نکنین ( همون داستان لپ تاپ سفارشی و AMD )

به هر حال بهترین راه تست هست . شما ویندوز 7 دارین من 8.1 . تست می کنیم نرم افزار رو . لینک دانلود رو از طریق پ . خ بفرستین
    Last edited by Public Enemy; 18-09-2013 at 00:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. والا تنها مشکل من با زد500م اینه که یکی از پیکسلاش فقط قرمز و سفیدو نشون میده. فک کنم سوخته بوده
    یه مشکلا با بلوتوث دارم ک کلا انگار با ویندوز 8 کار نمیکنه. شایدم من بلد نیستم
    و یه توصیه واسه دوستای گلم که تازه خریدن لپو => حتما واسش یه notebook skin guard بخرین
    البته یه بار خودم به مساله Dead pixel اشاره کردم الان می خوام حرفمو پس بگیرم

صفحه نمایش LED هستش .این گونه صفحه نمایش ها عمری حدود 50 سال دارن لذا خیلی نادره Dead Pixel پیدا کنن ممکنه صفحه نمایش از روز اول هنگام ساخت مشکل داشته باشن .

مشکل بلوتوث برای ویندوز 8 هم کلی بحث شد آخرش نتیجه نگرفتیم اگر مشکلو بگین شاید بتونم کمک کنم ( کلا فایل نمی تونین بفرستین دریافت کنین ، یا درایور نصب نمی شه ؟ )

5. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته یه بار خودم به مساله Dead pixel اشاره کردم الان می خوام حرفمو پس بگیرم

صفحه نمایش LED هستش .این گونه صفحه نمایش ها عمری حدود 50 سال دارن لذا خیلی نادره Dead Pixel پیدا کنن ممکنه صفحه نمایش از روز اول هنگام ساخت مشکل داشته باشن .

مشکل بلوتوث برای ویندوز 8 هم کلی بحث شد آخرش نتیجه نگرفتیم اگر مشکلو بگین شاید بتونم کمک کنم ( کلا فایل نمی تونین بفرستین دریافت کنین ، یا درایور نصب نمی شه ؟ )
    مرسی از پاسخگو بودنت hayyen جان
    درایورش نصب شد حتی توسط موبایلمم بلوتوثش شناخته میشه فقط نه میشه فایل فرستاد نه دریافت کرد البته دریافت فایل رو آلو کردم اما بازم درست نشد ک نشد
    داداش اینکه پیکسلش قرمزه یعنی سوخته؟؟ خدارو شکر که یه گوشه ایه و تو دید نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از پاسخگو بودنت hayyen جان
    درایورش نصب شد حتی توسط موبایلمم بلوتوثش شناخته میشه فقط نه میشه فایل فرستاد نه دریافت کرد البته دریافت فایل رو آلو کردم اما بازم درست نشد ک نشد
    داداش اینکه پیکسلش قرمزه یعنی سوخته؟؟ خدارو شکر که یه گوشه ایه و تو دید نیست
    در مورد Dead pixel باید ببرین بررسی کنن من گفتم فقط زوده که Dead pixel بگیره معمولا یا از روز اول Dead pixel می گیرن در هنگام ساخت ، یا بعد 50 سال یا خیلی خیلی نادر پیش میاد .

در مورد بلوتوث هم خدا رو شکر که مشکل نصب درایور ندارین

برای حل مشکل انتقال فایل :

روش 1 - روی آرم بلوتوث کلیک راست کنین بزنین Send A File یا Receive َA File

__
    در صورتی که با نصب درایور جدید این مشکل پیش اومده که گزینه های Send و Receive دیگه وجود ندارن .

روش 2 - گوشی رو به لیست دستگاه های لپ تاپ اضافه کنین . سپس یه آیکون توی My Computer میاد که مربوط به گوشیتونه که هر وقت بلوتوث گوشیتون فعال باشه می تونین فایل های داخلشو مرور کنین

___
    اگر از روش 2 خوشتون نیومد :

روش 3 - Run رو باز کنین ( میانبرش روی کیبورد دکمه های Windows + R هستش )
    سپس تایپ کنین :
    کد:
    سپس اوکی کنین . حالا می تونین از اینجا بزنین Receive
    Last edited by Public Enemy; 19-09-2013 at 04:18.

8. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

12

در مورد Dead pixel باید ببرین بررسی کنن من گفتم فقط زوده که Dead pixel بگیره معمولا یا از روز اول Dead pixel می گیرن در هنگام ساخت ، یا بعد 50 سال یا خیلی خیلی نادر پیش میاد .

در مورد بلوتوث هم خدا رو شکر که مشکل نصب درایور ندارین

برای حل مشکل انتقال فایل :

روش 1 - روی آرم بلوتوث کلیک راست کنین بزنین Send A File یا Receive َA File

__
    در صورتی که با نصب درایور جدید این مشکل پیش اومده که گزینه های Send و Receive دیگه وجود ندارن .

روش 2 - گوشی رو به لیست دستگاه های لپ تاپ اضافه کنین . سپس یه آیکون توی My Computer میاد که مربوط به گوشیتونه که هر وقت بلوتوث گوشیتون فعال باشه می تونین فایل های داخلشو مرور کنین

___
    اگر از روش 2 خوشتون نیومد :

روش 3 - Run رو باز کنین ( میانبرش روی کیبورد دکمه های Windows + P هستش )
    سپس تایپ کنین :
    کد:
    سپس اوکی کنین . حالا می تونین از اینجا بزنین Receive
    از همون روز اول قرمز بود. خلاصه بد شانسی ماست دیگه مرسی از جوابت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه قصد دارم این لپ تاپو بخرم تقریبا هم متقاعد شدم.من مشهدم امروز رفته بودم مجتمع تک i5 سفید با گارانتی سازگار میگفت 2320 هزار تومن.
    ولی یه دوری که زدم دیدم خیلی بازار خرابیه هرکی یه چیزی میگه یه روده راستم که تو شکم این فروشنده ها نیس(البته همشون اینجوری نیستن) یکی شون میگفت زد z500 اصلا خوب نیس لولاهاش پلاستیکی کیفیت ساخته بدنش خوب نیس فروششم کمه میگفت e530 خیلی بهتره یا hp 4540 میگفت e530 فروشش زیاده ولی بقیه فروشنده ها میگفتن z500 فروشش خیلی زیاده یه جوریم حرف میزنن که آدم متقاعد میشه والا اینا برن مبلغ دینی بشن همه رو جذب می کنن :d . حالا موندم حاج و واج خودم که دلم بیشتر با z500 براق بودن صفحش برام مسئله نیس فقط تنها موردی که نگرانم داغ شدنشه که اونم بعضیا میگفتن درحد بقیه لپ تاپاس.
    من هم با لپ تاپ میخوام کارای مهندسی انجام بدم نرم افزارایی مثله autocad و Etabs و نرم افزارای عمران البته میخوام بازیهای جدیدم بازی کنم بیشتر از این هم نمیتونم پول بدم تو بعضی رنکینگ های خارجی هم دیدم لنوو بعد از اپله حالا بین z500و e530 موندم راستی e530 رو میگفت 2050 هزار تومن میگفت با همون کانفیگ z500 ولی فک کنم خالی میبست حداقل گرافیکش 635ه آخه با همون کانفیگ اینقد ارزون تر!!! یکی دیگه میگفت این تینک پدا اصل نیس اصلاش 3 4 تومنه..... نمیدونم والا لطفا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

یه سوال فنی واسم پیش اومده دوستان من شبا این پسرمو تا صبح بیدار میزارم و نمیزارم که sleep بشه تیکشو برداشتم حالا مشکلی چیزی براش پیش نمیاد؟؟

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه قصد دارم این لپ تاپو بخرم تقریبا هم متقاعد شدم.من مشهدم امروز رفته بودم مجتمع تک i5 سفید با گارانتی سازگار میگفت 2320 هزار تومن.
    ولی یه دوری که زدم دیدم خیلی بازار خرابیه هرکی یه چیزی میگه یه روده راستم که تو شکم این فروشنده ها نیس(البته همشون اینجوری نیستن) یکی شون میگفت زد z500 اصلا خوب نیس لولاهاش پلاستیکی کیفیت ساخته بدنش خوب نیس فروششم کمه میگفت e530 خیلی بهتره یا hp 4540 میگفت e530 فروشش زیاده ولی بقیه فروشنده ها میگفتن z500 فروشش خیلی زیاده یه جوریم حرف میزنن که آدم متقاعد میشه والا اینا برن مبلغ دینی بشن همه رو جذب می کنن :d . حالا موندم حاج و واج خودم که دلم بیشتر با z500 براق بودن صفحش برام مسئله نیس فقط تنها موردی که نگرانم داغ شدنشه که اونم بعضیا میگفتن درحد بقیه لپ تاپاس.
    من هم با لپ تاپ میخوام کارای مهندسی انجام بدم نرم افزارایی مثله autocad و Etabs و نرم افزارای عمران البته میخوام بازیهای جدیدم بازی کنم بیشتر از این هم نمیتونم پول بدم تو بعضی رنکینگ های خارجی هم دیدم لنوو بعد از اپله حالا بین z500و e530 موندم راستی e530 رو میگفت 2050 هزار تومن میگفت با همون کانفیگ z500 ولی فک کنم خالی میبست حداقل گرافیکش 635ه آخه با همون کانفیگ اینقد ارزون تر!!! یکی دیگه میگفت این تینک پدا اصل نیس اصلاش 3 4 تومنه..... نمیدونم والا لطفا کمکم کنید
    Z500 و Edge 530 با هم قابل مقایسه نیستن !

Edge 530 سری Thinkpad هستش که بیشتر واسه مصارف کاری و صنعتی به کار می ره . قابلیت هاشم فراوونه . از کیبورد ضد آب و بدنه ضد ضربه و سیستم ضد سرقت و محافظت از اطلاعات گرفته تا ... فقط یه ساعت برنارد کم داره ( یادش بخیر )شما یه سر به صفحه قبل بزن یه کلیپ هست نیگا کنی خودت کل جریانو در مورد Thinkpad ها می گیری

لذا از نظر قیافه نگاه کنین ممکنه زیاد جذاب نباشه .

ولی Z500 از خانواده Ideapad هستش . معمولا برای مصارف Multimedia و اداری . طراحی شیک و جذاب . صدای دالبی . و کلا تو طراحی تکه . خوندید احتمالا نظرات بچه هارو دیگه توضیح ندم چون موارد خیلی طولانین ( مثل Keboard backlit )

فقط می تونم بگم هر چی سلیقتونه بگیرین .

در ضمن اختلاف قیمت درسته . کارت گرافیک Z500 مدل 740M هستش . داغ کردنم کلا مساله ای نیست . اصل و غیر اصل هم نداریم

اونا هم کارشون اینه شما رو متقاعد کنن دقیقا مثل کاری که من دارم انجام می دم
    Last edited by Public Enemy; 18-09-2013 at 01:36.

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •