خوب مخابرات هم اساسی یه حالی داده اینا باز دارن سرویس عالی میدن تجربه نشون داده تو هر بازه زمانی که مخابرات اینقدر خوب میشه که پشتیبان ها مگس می پرونن قراره کاربراش دو برابر بشه و ما بدبخت تر![]()
خوب مخابرات هم اساسی یه حالی داده اینا باز دارن سرویس عالی میدن تجربه نشون داده تو هر بازه زمانی که مخابرات اینقدر خوب میشه که پشتیبان ها مگس می پرونن قراره کاربراش دو برابر بشه و ما بدبخت تر![]()
امروز رفتم رفتم انصراف دادم و گفتن وقتی نامه آسیاتک رو هر وقت اوردن این خط رو از حالت رانژه مخابرات در میاریم.
حالا اومدم خونه دیدم 2 و 10 روز بهمون دادن.الام باز دو دل هستم![]()
واسه چی میخوام بیام؟
این همه دلیل گفتم کم بود شما میخوای بیای اسیاتک بیا مشکلی نیست
فقط برای شبانه میخوای بیای؟
آسیاتک پشتیبانی داره؟
خوب الان که هم مخابرات قیمتش رو کاهش داده و کار براش زیاده میشه البته در طرح جدید .خوب اینطوری شرکت خصوصی هم قیمت 1 گیگ 4500مخابرات هم میخواد4500کنه.چه فرقی دارن حالا چه فرقی داره؟
هنوزم دو دل هستم
حسین جان شما داری عجله می کنی تا اجرا شدن قانون جدید حداقل دندون رو جیگر بزار ببین بعد اجرا شدن قانون وضع شرکت های خصوصی و مخابرات به چه صورت میشه شاید اصلا نت رو بوسیدیم گذاشتیم کنار کلا صبر داشته باش یه خورده برا تعویض isp هیچ وقت دیر نیست
الان ترافیکم تمام شد باید دوباره شارژ کنم خوب میرم یه شرکت دیگه این بهتر نیست؟
میشه از یه شرکتی به یه شرکت دیگه رفت بدون اینکه هزینه نصب داد؟
اصلام میشه بهشون گفت من خودم نصب میکنم؟
اگه میشه یا نمیشه دوستان جواب بدن ممنون میشم
مخابرات که هزینه نصب مثل آسیاتک نیست که هزینه تلفنی داشته باشه.خودش میگیره فرقی نداره خودت تنظیم کنی یا مخابرات.
باید از این شرکت تخلیه کنی بعد که بری مخابرات دوباره برای رانژه ازت پول میگیره چون باید رانزه مخابرات بشه
من نگفتم تلفنی واسم رانژه کردن گفتم تلفنی ثبت نام کردم و بهشون گفتم پول رو ریختم به حسابشون اونا هم اسم و مشخصات منو ثبت کردن جالب اینجاست واسه من قرار بود هزینه نصب نگیره ولی خود طرف اومده میگه هزینه کرایه ماشین و غیره شد 12750 ت
جو گیر شدن2 گیگ ترافیک هدیه + 10 روز اضافه قرارداد به مناسبت 22 بهمن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)