تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 421 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

من یک مسئله‌ایی که دارم این هست که در گفتگو با دیگران وقتی طرف مقابل صحبتی میکنه که به نظر خودش خنده‌دار است (مثلاً جک درباره یک قومیت میگه یا یک جک جنسی یا سیاسی میگه که من خوشم نمیاد نمیدانم چطوری عکس‌العمل نشان بدهم؟)

اگر لبخند بزنم یا بخندم طرف باز هم برایم این خزعبلات تعریف میکنه اگر هم اخم کنم یا رویم را آنطرف کنم وقتی داره به جک خودش میخنده شاید درست نباشه!

تو همچین موقعیتی چیکار کنم بهتره؟
    .اینکه نمیتونی حرف طرف رو قطع کنی ..نه طرف مقابل دس برمیداره
    بهترین کاراینه که هرچهره ای به خودش گرفت شماهم همون چهره رو بگیرین
    ویا بگی ازاین جک ها با حرف ها خوشم نمیاد براحتی

2. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

.اینکه نمیتونی حرف طرف رو قطع کنی ..نه طرف مقابل دس برمیداره
    بهترین کاراینه که هرچهره ای به خودش گرفت شماهم همون چهره رو بگیرین
    ویا بگی ازاین جک ها با حرف ها خوشم نمیاد براحتی
    میتونی بگی((دلت خوشه چی میگی برا خودت نهار چی زدی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    بابت صراحت سخن پیشاپیش عذر خواهی میکنم

مدتی هست که یه دختر بهم علاقه مند شده . اما من حسی نسبت بهش ندارم . هیچ ایرادی نداره از هر لحاظ هم در عالی هستش ( از دید بقیه ) اما من علاقه ای بهش ندارم . به همین خاطر سعی میکنم خیلی کم تو دیدش باشم . اما یه راه کاری میخوام که کلا بیخیال بشه . چجوری و چی بهش بگم که کلا بیخیال بشه اما ناراحت هم نشه ؟ من واقعا موندم چطوری ازش دور بشم . تا الانش با بهونه های کاری و سرم شلوغه و خیلی کار دارم و اینحرفا دور نگهش داشتم اما جدیدا یه جور دیگه خودشو نزدیک کرده . واقعیت اینه که نمیخوام بهش بگم علاقه بهش ندارم و اونم داغون بشه . صددرصد مطمئنم که داغون میشه. از تلگرام هم که دائم پیگیرم هست منم با موبوگرام حالت گوست پیغاماشو چک میکنم تا فکر کنه آنلاین نیستم
    شخصی هم نیست که صددرصد غریبه باشه (از لحاظ این میگم که تقریبا مطمئنم که علاقه ش واقعیه)
    در مورد تجربه ی مواجه شدن هامم اگه بگم ، این اولین باری نیست که چنین قضیه ای برام پیش میاد. منظورم ابراز احساسات یکطرفه هست که ازش بیزارم. تا حالا هم نوع دوطرفه رو تجربه نکردم

ممنون
    در مورد دوست دخترتان صحبت کنید. حال واقعی یا غیر واقعی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

متوجه نشدم . یعنی توصیفش کنم؟ البته با کلمه ی دوست دختر موافق نیستم. من که دوست نیستم باهاش
    گفتم دوست دخترتان. ایشان که دوست دختر شما نیستند.
    با تارگت در مورد دوست دخترتان (حتی غیر واقعی) صحبت کنید.

مثلا اینکه ازش بپرسید خانمها برای روز تولد چه چیزی خوششون میاد که هدیه بخرم.
    و یا از تارگت مشاوره دریافت کنید برای حل مشکلات ساختگی که بین شما و دوست دخترتان هست.
    مثلا اینکه دوستتان به شما شکاک است و نمیدانید که چکار باید کنید.

6. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

متوجه نشدم . یعنی توصیفش کنم؟ البته با کلمه ی دوست دختر موافق نیستم. من که دوست نیستم باهاش
    منظورشون اینه به این خانوم بگید که با کس دیگه ای در ارتباط هستید حالا دروغ هم گفتید موردی نداره !

8. این کاربر از The Respina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    .....................
    ممنون
    دروغ مصلحتی و ... نداریم دروغ همیشه مضرره (اصلا با بعد دینیش کار ندارم)
    ضررش هرطور باشه به شما و اون خانوم میرسه مطمئن باش

نه نقشه بکش نهامید بده نه اینکه از خودت دورش کن
    بذار همه چی روال طبیعیشو طی کنه ..منظورم از طبیعی غریزی نیستاا )

10. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

مدتی هست که یه دختر بهم علاقه مند شده . اما من حسی نسبت بهش ندارم . هیچ ایرادی نداره از هر لحاظ هم در عالی هستش ( از دید بقیه ) اما من علاقه ای بهش ندارم . به همین خاطر سعی میکنم خیلی کم تو دیدش باشم . اما یه راه کاری میخوام که کلا بیخیال بشه . چجوری و چی بهش بگم که کلا بیخیال بشه اما ناراحت هم نشه ؟ من واقعا موندم چطوری ازش دور بشم . تا الانش با بهونه های کاری و سرم شلوغه و خیلی کار دارم و اینحرفا دور نگهش داشتم اما جدیدا یه جور دیگه خودشو نزدیک کرده . واقعیت اینه که نمیخوام بهش بگم علاقه بهش ندارم و اونم داغون بشه . صددرصد مطمئنم که داغون میشه. از تلگرام هم که دائم پیگیرم هست منم با موبوگرام حالت گوست پیغاماشو چک میکنم تا فکر کنه آنلاین نیستم
    شخصی هم نیست که صددرصد غریبه باشه (از لحاظ این میگم که تقریبا مطمئنم که علاقه ش واقعیه)
    در مورد تجربه ی مواجه شدن هامم اگه بگم ، این اولین باری نیست که چنین قضیه ای برام پیش میاد. منظورم ابراز احساسات یکطرفه هست که ازش بیزارم. تا حالا هم نوع دوطرفه رو تجربه نکردم

ممنون
    امیدوارم که تا الان مشکل شما حل شده باشه
    ولی اگر حل نشده
    به نظر من بهتره که ارتباط خودتان را به صفر برسانید.مخصوصا الان که حالت گوست هم برداشته شده.
    یعنی حتی جواب تلفن و اس ام اس طرف رو هم ندید.وقتی ایشان با شما تماس میگیره اگر جواب بدهید حتی اگر باهاش سرد صحبت کنید باز فکر میکنه که حتما بهش علاقه مندید که جواب میدهید.سعی کنید به هیچ عنوان ملاقات حضوری نداشته باشید.کم کم خودش بیخیال میشه

راستی گفتید جدیدا جور دیگه خودشو نزدیک کرده....میشه بپرسم چجوری؟

راستش من یه کم به اشخاص و اقوام و اطرافیان شما مشکوکم.شاید کسی در مورد شما چیزی به اون دختر خانم گفتند که اینجوری فکر کرده.یا کسی میخواد که شما به هم نزدیک باشید و بادا بادا مبارک باد و این حرفا؟

12. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

نه حل که نشده .

والا در این مورد قبلش دوست ایشون (خانم میم) که همین وضعیتو داشت و ایشون هم علاقه مند بود اما باز هم این علاقه یکطرفه بود و به خاطر اینکه من توجهی نمیکردم رفتارش بر عکس شده بود. در ابتدای ماجرا در کنار روابط اجتماعی حقیقی ، گروه تلگرامی هم دایر کرده بودن که منم add شده بودم و از دوستان و آشنایان من هم بودن اونجا . در این گروه تلگرامی بود که احساس میکردم خانم میم تبلیغ منفی میکنه بر علیه من . از این لحاظ فکر نکنم (میم) تعریفی از من پیش (ف) کرده باشه و... . یعنی فکر نکنم به غیر از میم کس دیگه ای در مورد من با (ف) صحبت کرده باشه .اگرم چیزی گفته باشه باید منفی بوده باشه دیگه
    البته اینم بگم متاسفانه در بین همه ی آدما یه سری دوستان و آشنایان و بستگان فضول هم وجود دارن که منم از این نعمت برخوردارم . میدونید دیگه آدم فضول چه کارهایی میتونه بکنه .
    ف : خانومی که ابتدای سوالم مطرح کردم
    میم : دوست خانم ف

مطرح کردن مسائلی که در تخصص من هست . مثلا بحث در مورد پروژه ای که دارم روش کار میکنم و از این چیزا و بصورت جدی پیگیر شدنش
    برای نمونه با این بهونه که پیگیر فلان بخش از فلان موضوع پروژه هست باهام تماس میگیره یا سعی میکنه حضوری ببینه و بپرسه و از این چیزا
    همچنین متاسفانه چند کتاب تخصصی رفرنس خارجی پیشش دارم که فکر میکنم نگهشون داشته برای سکانس های بعدی
    جالب شد.شاید قضیه شرط بندی یا رو کم کنی ه بین خانم میم و ف هست.به هر حال تا جایی که میشه جواب تلفن و پیام های خانم ف رو نده.از این برنامه ها بریز که وقتی به شما تماس میگیره برای طرف بوق اشغال یا پیغام در دسترس نمی باشد پخش بشه
    نوی نت سرچ کنی راه از دسترس خارج کردن گوشی زیاده
    احتمالا در سکانس های بعدی شاهد این هستیم که داخل رفرنس های شما پیام های عاشقانه نوشته شده.به نظر من هر چه سریع تر این اسلحه ها رو از خانم ف بگیرید بهتره

14. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

احتمالا در سکانس های بعدی شاهد این هستیم که داخل رفرنس های شما پیام های عاشقانه نوشته شده.به نظر من هر چه سریع تر این اسلحه ها رو از خانم ف بگیرید بهتره
    نه حل که نشده .

.
    .
    .
    و چه موقعیت خوبی که میتونید واسه پس گرفتن زودتر که بگید به یک عزیز دیگه میخوام قرض بدم خب مثله اینکه طبق گفته دوستان اینجا قرار بود دروغ نگیم ؟
    ولی با گفتن این شاید بی ادبی باشه . اینطوری شخصیت طرف رو هیچ در نظر گرفتید . راه دیگه ...

- اگه در رفرنس تون چیزی نوشتند ، که بعید میدونم تا این حد پیش بره ؟ یعنی بستگی داره که شما در این مدت چطور رفتار کنید اگه همچنان سرد برخورد کنید ممکنه اگه نقشه ای هم داشته باشه درمورد رفرنس ها کنسل کنه .
    شما وقتی دیدی چیزی نوشته بهش خیلی گیر بدید مثلا حتی اگه تا زده بود که تا کجا خونده بگید اخه مگه کتاب رو لا میزنن ؟ تاکیدی هم باشه ... و اگه میخوای بری رو اعصاب ، چند بار تو چند جا بگو
    یا مثلا بگید اصلا خوشم نمیاد کتابم علامتی بخوره یا جلدش فلان بشه خب ولی در اینصورت ممکنه پشت سر شما حرف زده بشه یا مثلا تو گروه ... بگن فلانی چقدر خسیسه فلانی چقدر حساسه حلا کی هست قضیه رو بدونه
    خب امیدوارم روش هام بدرد بخوره کلا خواستم بگم شاید از این موقعیت بشه وضعیت رو خنثی کرد.

خودم تجربی دیدم تو این شرایط اگه پای علاقه باشه و دختر هم آدمی باشه که زود جا نزنه ،
    تا حد به پا افتادن هم میفته و شما هر چقدر رفتار تون دو گانه باشه یا سرد باشه فایده نداره
    یعنی هر کار کنی ممکنه متنفر نشه مگه اینکه خدا نکرده بد دهنی کنید یا فحش بدید که اون موقع وجه خود شما هم بد میشه و ممکنه پیش اشنا بدی شما رو کنه > عوضش خیلی بعیده دیگه اون شخص طرفتون بیاد.
    یک چیز دیگه اینکه کافیه یک دختر بفهمه که -پوزش از دخترانی که اینطور نیستند- بفهمه که شما بهش نظر دارید یا همینجوری نگاش کنی به چند بار بکشه ممکنه اگه ادم جذابی باشید روتون گیر کنه یا نه مثلا سر به سر تون بذاره که دیگه علاقه ای هم نباشه اذیت و یا شرط بندی ملاک نیست . من خودم نمیدونم باید چنین شرایطی چه کار کرد. اصولا این مواقع میگن رو دادیم به طرف ... یا میگن عاشق یا جذب طرف شده -- این وضعیت شما نبود ولی شاید کمک کنه --
    و تجربه زندگی داغونم میگه که از کنترل خارج نشه نمونش خشم و ناسزاگویی یا توهین روش سریعه هست اما ...

پ.ن: قضیه چون تو سن ازدواج هستید برای هر دو دشوار تره ، از طرف مقابل شاهد پافشاری بیشتری هستیم .
    تا حدی نیاز تحلیل کنید شخص مقابل رو برای رفتن روی نقطه ضعفش ، که چه هدفی رو میخوایید .
    اگر مسئله فقط دوستی بود و طرف هم ترسو یا قانون مدار بود میتونسید خیلی محکم بگید با رابطه با نامحرم کلا مخالفید
    Last edited by Iloveu-ALL; 18-09-2017 at 01:09.

16. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال

اگه یکی با شما دوست یا همکلاس بود واسه اینکه نخواییم صمیمی بشیم چیکار کنیم ؟ یعنی سلام و علیک مون چقدر باشه؟
    دوستان من اگه با کسی تمایل نداشته باشم ارتباط برقرار کنم یا مجبورم منصوعی باشم ؟ سرد بودن یا بی محلی کردن بده؟

یک سوال دیگه ، اگه یک نفر که به نظر میاد ادم خوبی باشه . ولی خیلی شوخی های بدی میکنه و پیش بیاد تا مرض توهین و حتی ناموسی میره ؟ چطوری باید گوش این شیطون و الکی شوخ رو کشید ؟ با حرف عادی فایده نداشت .
    واکنش و حرف تند بهش بزنیم ؟ یا ... ؟
    این اقا حتی با هر کی دلش بخواد یعنی همسن باشه یا کوچک تر و زور اونا بهشون نرسه یا در یک حد بسته به ادمش یک درجه از شوخی رو میکنه و حتی حد نمیتونه داشته باشه یعنی یک سری حرکاتش ج*** رو بشه تحمل کرد فحش بد رو نمیشه فکر کنم بعضی مرد ها با اینجور ادما برخورد کردن کمک کنید لطفا
    جلوی صاحب کارش هم که اون هم سن زیادی نداره ابایی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •