انيشتين:
فكر كردن،سخت ترين كار بشر است
جبران خليل جبران :
آن هنگام كه روحم عاشق جسمم شد و جفت گيري اين دو سر گرفت من بار ديگر متولد شدم
ويكتور هوگو:
الماس را جز در قعر زمين نمي توان يافت و حقايق را جز در اعماق فكر نمي توان كشف كرد
انيشتين:
فكر كردن،سخت ترين كار بشر است
جبران خليل جبران :
آن هنگام كه روحم عاشق جسمم شد و جفت گيري اين دو سر گرفت من بار ديگر متولد شدم
ويكتور هوگو:
الماس را جز در قعر زمين نمي توان يافت و حقايق را جز در اعماق فكر نمي توان كشف كرد
پاسكال:
آدم بي مغز و پرگو چون آدم ولخرج و بي سرمايه است
پطر كبير:
آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم
مهاتما گاندي:
پيروزي آن نيست كه هرگز زمين نخوري، آنستكه بعداز هر زمين خوردني برخيزي.
ارنست همينگوي:
انسان براي پيروزي آفريده شده است، او را ميتوان نابود كرد ولي نميتوان شكست داد
بعضی به لبه ی مرگ میرسند بی آن که زندگی کرده باشند.
تورو
هیچ تعریفی نیست که در نهایت انتظاری به دنبال آن نباشد.
راکفلر
هنرمند نه فقط چشمانش بلکه روحش را نیز تعلیم میدهد.
واسیلی کاندینسکی
* «ای امیدهای دورهٔ زندگی اگر شما نبودید و به روی این حیات پر از مصیبت تبسم نمیکردید، بشر چگونه زنده میماند؟»
o ناشناس
* «خوشحالی و لبخند کودکان، بهار زندگی است.»
o ژان پل
* «زندگی مانند لبخند ژوکوند است، در نظر نخست به روی بیننده تبسم میکند، اما اگر در او دقیق شوی میگرید.»
o ژری تایلر
* «چشمان زیبای اشکبار از لبخند زیباتر است.»
o کامیایل
* «یک قلب مهربان چشمهای از شادی است که هرچیز را در اطراف خود با لبخند تر و تازه میکند.»
o واشنگتن ایروینگ
فقط چیزی را به دست می آوریم که می خواهیم.
وین دایر
عشق یعنی شادی برای دیدار....و نفرت یعنی بیزاری از دیدار...
فروید
نقاشی ترسیم تلطیف شده ی همه ی آن چیزهایی ست که نقاش میبیند.
ژورژ دوگا
نقطه ی اتصال دو زمان گذشته و آینده حال است.قدر آن را بدانید.
آلبرت انیشتین
اپيكتت:
اعتقاد به بخت و قسمت بدترين نوع بردگي است
ديل كارنگي:
بخاطر بسپاريم كه تنها راه تامين خوشبختي اين نيست كه متوقع حقشناسي از ديگران باشيم بلكه خوبيهائيكه به آنها مي كنيم بايد فقط بمنظور تامين
فرانسيس بيكن
آنچه مردم را دانشمند مي كند ،مطالبي نيست كه مي خوانند بلكه چيزهايي است كه ياد مي گيرند.
موفقیت نیز ناشی از آغازگری و ابتکار ، پشتکار و بیان واضح عشق و محبت عمیق قلبی است. آنتونی رابینز
پیشرفت آدمی زمانی بدست می آید که بر کردار و رفتار خود فرمانروا باشد . ارد بزرگ
هرگز در میان موجودات مخلوقی که برای کبوتر شدن آفریده شده کرکس نمیشود. این خصلت در میان هیچ یک از مخلوقات نیست جز آدمیان. ویکتورهوگو
خدایا: به هرکه دوست می داریش بیاموزکه: عشق از زندگی کردن بهتر است و به هرکه دوست تر می داریش بچشان که: دوست داشتن از عشق برتر است. علی شریعتی
هر چه تعهد خود را نسبت به چیزی بیشتر کنید ، عشق و شور و حال بیشتری نسبت به آن چیز در خود احساس خواهید کرد . باربارا دی آنجلیس
از آنچه باعظمت است یا باید هیچ نگفت یا با عظمت سخن گفت و با عظمت سخن گفتن یعنی به دور از آرایش وآلایش . فردریش نیچه
پیش نیاز دلیر بودن بدنی ورزیده نیست ، گاهی آدمهای سبکبار، پشت کوهستان را هم به خاک مالیده اند . ارد بزرگ
به من بگو قبل از آمدن به این دنیا کجا بودی؟ تا بگویم بعد از مرگ کجا میروی . شوپنهاور
باید زیاد مطالعه کنید تا بدانید که هیچ نمی دانید منتسکیو
انسان هر قدر بیشتر بداند به همان اندازه نقطه های استتار بدست می آورد . ل – فوئر باخ
خردمندان همچون عقاب ها دیدی گسترده دارند و بردبارند . ارد بزرگ
خردمند آن نیست که چون در کاری میافتد بکوشد تا از آن کار بیرون آید، خردمند آنست که بکوشد در کاری نیفتد . نصیحه الملوک
به کارهای زشت عادت مکن زیرا ترک آن دشوار است. ضربالمثل فارسی
مانند علما بنویس و مانند توده مردم حرف بزن. ضربالمثل هندی
اینکه بعضی ها می ترسند یا افسرده می شوند به این علت است که آنان سر رشته امور را از دست داده اند مسئولیت احساس شان بابت احساس بدی که دارند مسئولیت را از سر خود باز می کنند چون برای شان راحت تر است که دیگران را مسئول زندگی خود بدانند تا بگویند:باعث بروز چنین احساساتی خودم هستم. وین دایر
فزون خواهی برای داشته های ما زیانبار است . ارد بزرگ
عقل بی عاطفه خطرناک است و عاطفه بدون عقل قابل اعتماد نیست، آدم کامل آنست که هم عقل دارد و هم عاطفه . ویلیام تن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)