تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 407 از 598 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

معمولا همه مینویسن عدم تعهد تا فردا روز کسی شاکی نشه ولی خب معمولا کم دیده شده از نظر خوابگاه مشکلی وجود داشته باشه. تازه دختر عموم که فازغ التحصیل از دانشگاه خلیج فارسه میگه درسته میگن برا شبانه اصلا خوابگاه واگذار نمیشه ولی خوابگاه شبانه ها ( یه خوابگاه خودگردان ) دقیقا پشت خوابگاه روزانه ها هست!. یعنی بهتره به جز دفترچه برین و از کسی که اون دانشگاهی که میخواین می خونه این موارد رو بپرسین. ( البته وقت چندانی نمونده )
    درسته خوابگاه های خودگردان خلیج حی از خوابگاه های اصلی هم به دانشگاه نزدیکتره...دخترونه 2 تا خوابگاه داره که یکی 500 متر تا دانشگاه فاصله داره یکی 1 کیلومتر که واسه اونیککی سرویس هست...
    اما خودگرداناه 200 مر هم فاصله ندارن.....

2. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اینو که گفتین شوخی بود یا جدی؟

چرا؟
    هر دو تاشو جدی گفتم دانشگاهی که امکانات خوابگاهی داشته باشه مطمئناَ خوابگاه میده و کلا خوابگاهم چیز خیلی با ارزشی نیست که مثلا پارتی بازی بشه و این حرفا همین الانش خوابگاه دانشجو های سراسری - روزانه ترم 100-150تومن هزینه میگیرن

در مورد حرف دومم خوابگاه تا یه حدی خوبه که از آکبند بودن آدمو در میاره ، سازش با آدمای دیگه با فرهنگ دیگه عقاید دیگه یاد میگیریم
    یه مثال بزنم من ترم دوم هم اتاقی داشتم شاید خنده دار باشه ولی به شدت خرافاتی بود و صبح تا شب راه میرفت ورد میخوند فوت می کرد ... من اگه خوابگاه نمیومدم مطمئناَ تا آخر عمرم هم با همچین آدمی زیر یه سقف زندگی نمی کردم و اصلا باورم نمی شد همچین آدمایی هنوز وجود داشته باشن
    ولی از یه حدی که گذشت همون میشه که گفتم از انسانیت در میاد آدم ...کلاَ زندگی خوابگاهی هیچ قانونی نداره شاید حرف خوبی نباشه اما بعضی اوقات میشه مثل زندگی جنگل و تارزان و انسان های اولیه و اگه به این وضع عادت کردید...

4. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟
    شما وارد دانشگاه که بشی باید ترم اول رو بخونی حتما (سالی که من رفتم اینجوری بود شاید الان عوض شده باشه) پس فقط 1 ترم می تونین مرخصی بگیرین.و مطمئن باشین جو دانشگاه 1 جوریه که دیگه به احتمال زیاد نمی تونین درس کنکورتون رو بخونین
    با توجه به سهمیه هم به نظر من همین الان برین م شیمی.در این رشته گرایشهایی وجود داره که به درد شما دخترها هم بخوره مثل گرایش تغذیه و حتی گرایشهای دارویی و تولید بافت های بدن و تولید اعضای مصنوعی
    و این رو هم بدونین که برای ارشد شما هر رشته ای که دوست دارین می تونین برین

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

درسته خوابگاه های خودگردان خلیج حی از خوابگاه های اصلی هم به دانشگاه نزدیکتره...دخترونه 2 تا خوابگاه داره که یکی 500 متر تا دانشگاه فاصله داره یکی 1 کیلومتر که واسه اونیککی سرویس هست...
    اما خودگرداناه 200 مر هم فاصله ندارن.....
    به دخترا راحت میدن ... ولی پسرا بیچارن...

7. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    وقت انتخاب رشته تا کیه ؟
    تمدید هم می شه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

سلام دوستان
    وقت انتخاب رشته تا کیه ؟
    تمدید هم می شه ؟
    سلام علیکم،صبح بخیر تا الان کجا بودی،خواب تشریف داشتین؟؟
    تا چهارشنبه ساعت 24 هستش،خودش تا امروز بود که تمدید شد تا چهارشنبه...

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام علیکم،صبح بخیر تا الان کجا بودی،خواب تشریف داشتین؟؟
    تا چهارشنبه ساعت 24 هستش،خودش تا امروز بود که تمدید شد تا چهارشنبه...

تو برگ انتخاب رشته که زده تا اخر امشب مطمئن هستی که تا چهارشنبه تمدید شده ؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

اخیییییییییییییییییییییش تموم شد
    پدرم دراومد این چند روز از بس فکر کردم بسیار با جسارت چندتا رشته از شریف رو هم زدم گفتم شاید قسمت ما اونجا باشه
    امیدوارم همه ی بچه های اینجا موفق بشن

12. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

uni

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یکی از آشناهای ما برق شاهرود خونده ازش پرسیدم که تو انتخاب رشته کدومو اول بزنم گفت شاهرود بهتره.(البته فقط برق رو پرسیدم)

اگه بهشتی قبول شم که خیلی خوبه.کوهنوردیشم فدا سرت من خودم باشگاه صخره نوردی رفتم
    هم کلاسی میشه بگی رتبت چند شد؟میخای الکترونیک بری؟
    1516
    رتبه کل در سهمیه .
    الکترونیک
    Last edited by r&min; 15-08-2011 at 20:52.

14. این کاربر از r&min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •