گواردیولا: اصلا بحث انتقام مطرح نیست؛بعد از گل اینیستا، از همه بیشتر،من دویدم
مربی تیم کاتالان در انتظار یک بازی کم گل است

Goal.com / Shinichiro Ema
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از دیدارتیمش مقابل چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد.
او در صحبتهایی با یادآوری مصاف دو تیم درمرحله نیمه نهایی همین رقابتها در سال 2009 گفت:« یادم می آید که بازی خیلی سختی بود. دقیقا مثل همین بازی که پیش روی ماست. در بازی رفت آن سال حمله کردن برای ما خیلی سخت بود. در بازی برگشت ، گل اسین باعث شد تا چلسی کنترل بازی را در دست بگیرد؛ کاری که کمتر تیمی می تواند آن را انجام دهد. اخراج آبیدال باعث شد تا ما نیم ساعت با یک بازیکن کمتر بازی کنیم و والدس مارا نجات داد. در نهایت در اولین سال حضورم، با این خوش شانسی مواجه شدیم. هیجان در سال اول و این عشق.... بازی حذفی خیلی سختی بود.»
گواردیولا درمورد بازی 4شنبه شب می گوید:« بازی 4شنبه شب با گلهای کمی همراه خواهد بود و سرنوشت این بازی را جزئیات کوچک رقم خواهند زد.»
گواردیولا معتقد است که تیمش با بارسای سال 2009 تغییر چندانی نکرده:« به نظر من روحیه تیم، همان روحیه قبلی است. پایه و اساس تیم ما، همان تیمی است که در سال 2009 به لندن آمده بود. ما نسل بی نظیری از فوتبالیست ها را دراختیار داریم که آنها را تحسین می کنیم.آنها یک دهه ای است که این تیم را در صدر تمام رقابتهایی که در آن شرکت کرده اند، نگاه داشته اند. این نسل، شبیه نسل ماست که سالها تیم را به جلو رانده اند.»
از سوی دیگر گواردیولا اعتقاد دارد که بازیکنان چلسی برای انتقام پا به میدان نمی گذارند:« اصلا بحث انتقام نیست و بحث صعود به فینال مطرح است.»
پپ بایاد آوری گل اینیستا، به شوخی گفت:« نمی دانم که آیا او فردی است که بیشتر از بقیه شادی کرد یا نه ولی مطمئنا کسی که بهتر از همه دوید، من بودم.البته خیلی ها هستند که در چنین شرایطی، مثل من شادی می کنند؛چون گل اینیستا یک گل ویژه بود.»
گواردیولا معتقد است که الان زمان مناسبی برای صحبت کردن درمورد تمایل آبراموویچ برای به خدمت گرفت او و احتمال انتقال چابی و اینیستا به لندن نیست:« فکر می کنم که چابی و اینیستا کارنامه ورزشی شان را در بارسا به اتمام خواهند برد. اینها تنها یک فرضیه است و الان زمان مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیست. من اینجا هستم که مقابل چلسی قرار بگیریم.»
گواردیولا در پاسخ به سوالی درمورد صحبتهای زلاتان ایبراهیموویچ بعد از حذف میلان به دست بارسا گفت:« این بازیکن سوئدی هم تیمی های سابقش را بهتر می شناسد و بهتر از هرکسی می داند که هیچ کدام از این بازیکنان به او توپی را برای گلزنی نمی دهند وهیچ کسی شیرجه نمی رود.»
مربی آبی اناری ها در مورد احتمال برگزاری یک ال کلاسیکوی دیگر در فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت:« خانمها می گویند که ما مردها نمی توانیم دو کار را به صورت همزمان انجام دهیم. پس ما الان باید به بازی با چلسی فکر کنیم و بعد از آن به فکر بازی با رئال باشیم.ما با سختی های زیادی مواجه خواهیم شد و بعد از بازی با چلسی شام می خوریم، استراحت می کنیم و دو روز زمان داریم تا خودمان را برای بازی شنبه شب آماده کنیم. »
سوال بعدی در مورد تمدید قرارداد پپ با بارسا بود.او بار دیگر از ارائه یک پاسخ روشن دراین باره اجتناب کرد و گفت:« هدیه این است که الان دوباره اینجا هستیم. از شاگردانم و سران باشگاه متشکرم که بار دیگر در کنفرانس خبری قبل از یک بازی درمرحله نیمه نهایی هستم. این اتفاقی غیرقابل باور بود. برای فردی مثل من که مربیگری را از دسته سوم آغاز کردم و این پاداش تمام روزهای سختی است که در طول یک فصل ممکن است رخ دهد . تنها چیزی که درحال حاضر من را نگران می کند، بازی استمفورد بریج است.احساساتی که الان دارم شباهت فراوانی به احساساتم دراولین سال مربیگری در بارساست.»
او در پاسخ به سوالی درمورد احتمال غیبت داوید لوئیس اعلام کرد که اگر او نباشد، کیهیل جای او را خواهد گرفت:« آنچه روشن است این است که چلسی با 11 بازیکن، به میدان می آید. »
مربی تیم کاتالان درپایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که تیمش کار سختی را برای صعود ازاین مرحله پیش رو دارد:« تاریخ می گوید که بار چهارم، سخت ترین بار در مقایسه با دفعات قبل است. دست یابی به این افتخار برای چندین بار، کار خیلی سختی است. اولا به این خاطر که ما قهرمانیم ودرهر بازی از ما توقع می رود که به پیروزی برسیم. این بار از ما می خواهند تا مقابل تیمی ببریم که مهره های خیلی بزرگی دارد. و ما به ندرت می توانیم مقابل آنها موقعیت خلق کنیم.»
ماسکرانو "ابتدا چلسی"
ماسکرانو تصریح کرد که تمرکز بر روی مسابقه با رئال مادرید با وجود بازی پیش رو چهارشنبه مقابل چلسی در ورزشگاه استمفورد بریج اشتباه خواهد بود:
"ما قصد داریم اندکی از فکر بازی های لیگ خارج بشیم و روی بازی با تیم چلسی متمرکز بشیم، چراکه ما از شانس بسیار خوبی برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان برخوردار هستیم." خاویر ماسکرانو در کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه، نگرش بازیکنان به بازی های مهم این هفته در لیگ و اروپا را تبیین کرد.
" جای تعجبی نیست که او نتیجۀ مسابقه روز چهارشنبه در استمفورد بریج را برای صعود به مرحله بعد حیاتی قلمداد کرد: " ما در مرحلۀ بسیار سختی حضور داریم که صعود از این مرحله بسیار وابسته به نتیجه ای است که در بازی رفت و در مقابل تیمی به دست خواهیم آورد که ویژگی اصلیشان قدرت بدنی بالای و مهره های باتجربه شان است.
اول، بازی چهارشنبه
هدف کنونی ما، بازی چهارشنبه است و پس از آن توجهمان را به لیگ و رئال مادرید معطوف خواهیم کرد. ما در نیمه نهایی لیگ قهرمانان هستیم و فرصت بزرگی برای رسیدن به فینال داریم. تمرکز بر روی رئال مادرید اشتباه بزرگی است چراکه بازی روز چهارشنبه بسیار دشوار است و ما راه طولانی برای تصمیم گیری برای آن داریم.
"بازیکن آرژانتینی اعتقاد دارد که " هیچ جایی برای اشتباه" در هریک از مسابقات این فصل وجود ندارد و روحیه ای که بازیکنان از خودشان بخاطر بازگشت در بازی لوانته نشان دادند، مایه افتخار است: "ایمان آخرین چیزی است که تو می توانی از دست بدهی ولی ما به کاری که می کنیم ایمان داریم. اما شما نمی دانید که در فوتبال چه چیزی ممکن است اتفاق بیفتد، بخاطر همین این بسیار مهم است که ما همیشه در تلاش برای بهتر شدن باشیم. تردیدی نیست که پیروزی {برابر لوانته} در سیتات والنسیا، باعث تقویت و از همه مهمتر حفظ روحیه ما شده است. این بسیار عالی است و ما مغلوب نخواهیم شد، و در برابر شانس و اتفاقات غیر منتظره نیز مقاوت خواهیم کرد.
"با این حال، ماسکرانو علاقه مند نبود که در مورد اما و اگرهایی که ممکن است اتفاق بیفتد صحبت کند، بخطر همین نمی خواست به این سمت برود که آیا پیروزی بر رئال مادرید در روز شنبه، آنها را به لیگ نزدیکتر می کند یا خیر:" همه ما می دانیم که حتی اگر تمامی بازی های لیگ را ببریم، باز هم قهرمانی ما بستگی به دیگر بازیها دارد. رئال مادرید چهار امتیاز از ما جلوتر است و ما باید ببینیم که می توانیم هفته آینده آنها را شکست دهیم. در حال حاضر تنها نکته مهم بازی چهارشنبه در مقابل چلسی در استمفورد بریج است."
در مسیر پیشرفت
ماسکرانو ر نهایت تایید کرد که از شرایط فعلی اش در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راضی است: "زمانی که شما عهده دار وظیفه ای می شوید و می بینید که همه چیز برای شما و تیم به خوبی پیش می رود باعث رضایت و پیشرفت شما می شود. من در تیمی هستم که خواستار پیشرفت فردی من است. واقعیت این است که همه ما باید تمام توانمان را در این مقطع حساس از فصل در اختیار تیم بگذاریم."
مترجم: حسن نکویی
ساندرو: بیل دوست دارد به بارسا برود
بازیکن برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که ستاره ولزی تاتنهام تمایل زیادی برای منتقل شدن به نوکمپ دارد
Getty
سایت گل- طبق صحبتهای ساندرو، هم تیمی گرث بیل در تاتنهام، این ستاره ولزی تمایل زیادی دارد تا به بارسلونا منتقل شود
این درحالی است که شنیده می شود که سران بارسا تمایل زیادی به جذب گرث بیل دارند و در صورتی که تاتنهام به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راه نیابد، سران این باشگاه در صورت دریافت پیشنهاد مناسبی برای فروش بیل، با جدایی او از تیمشان موافقت خواهند کرد.
از سوی دیگر و درماه های اخیر هم سران بارسا تمایلشان را ابراز کرده اند و ساندرو معتقد است که بیل 22 ساله درنهایت به نوکمپ خواهد رفت.
ساندرو به کام رادیو گفت:« گرث آرام است ولی مطمئنم که دوست دارد تا برای بارسا بازی کند.»
روز سه شنبه هم دانی الوس در صحبتهایی به تمجید از گرث بیل پرداخته بود. بیل در سال 2007 به وایت هارت لین پیوست.
ساندرو در ادامه صحبتهایی ابراز تمایل کرد که او هم روزی پیراهن آبی اناری بارسا را برتن کند:« من به شدت تلاش می کنم تا روزی برای بارسا بازی کنم. چون بارسلونا بهترین تیم دنیاست.»
تاتنهام درحال حاضر در رده چهارم جدول لیگ برتر قرار دارد و از نظر امتیازی با نیوکاسل رده پنجم، برابر است.