تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 456 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسی: هیچ وقت نمی خواهم درانگلیس بازی کنم

ستاره آرژانتینی درصحبتهایی اعلام کرده که ازبازیهای لیگ برترلذت می برد ولی فقط به عنوان تماشاچی

Getty Images

سایت گل- لیونل مسی، ستاره شماره یک بارسا قطعا یکی از سرنوشت سازترین بازیکنان حاضر در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود. او در بازی 4شنبه شب تیمش مقابل چلسی در دور رفت لیگ قهرمانان اروپا درکانون توجهات خواهد بود.
    البته اودرآستانه این دیدارحساس، باردیگر از تعهدش به بارسا گفته واعلام کرده که درتیمی جزبارسلونا توپ نخواهد زد.مسی در گفتگو با روزنامه سان گفته:«من هیچ وقت به زندگی بدون بارسا فکر نکرده ام. قلب من به این باشگاه تعلق داردو نمی توانم روزی را تصور کنم که بخواهم بارسلونا را ترک کنم. از اولین روزی که به بارسلونا آمده ام تا همین امروز، تصمیم من همیشه این بوده که دراینجا بمانم. هیچ چیزی هم مرا متقاعد به تغییر عقیده نکرده است.»
    مسی ادامه داد:« البته قبول دارم که تو هیچ وقت نمی دانی که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.ولی تصمیم من این است و خودم شخصا دوست دارم تا کارنامه ورزشی ام را در بارسا به پایان ببرم.»
    ستاره آرژانتینی درادامه به این نکته اشاره کرد که طرفدار پروپاقرص فوتبال انگلیس است و بازیهای لیگ برتر را ازطریق تلویزیون دنبال می کند.البته تاکیدکردکه فوتبال لیگ برتر را فقط به عنوان یک تماشاگردوست دارد:« لیگ برتر واقعا هیجان انگیز است و زمانی که فرصت کنم، دوست دارم که بازیهای لیگ انگلیس را ازطریق تلویزیون تماشا کنم. واقعا فوتبال انگلیسی را تحسین می کنم؛ فوتبالی که مملو از رقابت است و بازیکنان با سرعت فوق العاده ای بازی می کنند. آنها با قلبشان بازی می کنند وبازیها مملو از احساسات، روحیه وعزمی راسخ است.هواداران هم مملو ازاحساسات وعادل هستند.از تجربه بازی هایم مقابل تیمهای انگلیسی می دانم که هواداران آنها چطور فوتبال خوب را تحسین می کنند.تیمهای انگلیسی سرسخت،قدرتمندو فیزیکی هستند ولی زمانی که بازی به پایان می رسد، فروتن وعادل هستند؛حتی درباخت هایشان.البته فکر نمی کنم که هیچ وقت روزی برسد که من در لیگ انگلیس بازی کنم.خیلی سخت است که خودم بعد ازبارسا را ببینم واین چیزی است که هیچ وقت راجع به آن فکر نکرده ام.»
    مسی بادوگلی که وارد دروازه لوانته کرد، درآستانه ثبت رکوردهای تازه ای است.رکورد حداکثر گلهای زده درطول یک فصل؛البته این رکوردها برای مسی اهمیت زیادی ندارد. او دراین باره گفت:« گلهاتنها وقتی مهمند که منجر به موفقیت شوند.اگر نه، واقعا اهمیتی ندارند.من بیشتر به کسب عناوین گروهی وقهرمانی علاقه دارم ونه موفقیتهای فردی.اگر گل می زنم، به این خاطراست که درکنار بازیکنانی فوق العاده با مهارت بازی می کنم وبدون آنها نمی توانستم با این ثبات رکوردگلزنی ام را افزایش دهم.»
    مسی ادامه داد:« من شخصا به داشته هایم و موفقیتهایم بابارسا افتخار می کنم ولی روی این موفقیتها دوئل نمی کنم. فکر می کنم که زمان مناسب برای تجلیل و تقدیراز دست آوردهای فوتبالی ات، درپایان عمر فوتبالی ات است و نه زودتر.شاید درآن زمان، من به خاطرات بزرگم رجوع کنم.درحال حاضر فقط می خواهم برروی بازی کردن و موفق بودن تمرکز کنم.»
    مسی بازی تیمش مقابل چلسی را دست کم نمی گیرد وچیزی را تمام شده نمی داند:«زمانی که به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپامی رسی، هیچ بازی ای آسان نیست. حریفان ماهمه باشایستگی به اینجا رسیده اندو ما نمی خواهیم هیچ تیمی را دست کم بگیریم.الان جای پیش بینی وقضاوت زودهنگام نیست.چلسی بدون توقع و فشار بازی می کند،چون الان همه توقع دارند که بارسلونا به پیروزی برسدولی چلسی تجربه فراوانی دارد و ما باحداکثر احترام باآنها برخورد می کنیم.بازیهای گذشته ما شانه به شانه بوده و فاصله زیادی با هم نداشته ایم.»

2. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با روح INIESTAZO6/5/2009 روزي كه همه چيز آغاز شد . اينيستا به استمفوردبريج برمي گردد جايي كه در آن گلي زد كه تاريخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را عوض كرد

كتاب سسك : من همه ي شما را به دانستن داستانم دعوت مي كنم

قدرت مسي , اهداف لئو , روز به روز بيشتر ميشود

سفر به لندن . تيم امروز به سوي انگليس پرواز مي كند

اهداف پپ به درستي پيش ميرود حفظ اختلاف 4 امتيازي قبل از ال كلاسيكو

مو متهم شد. يك بازيكن اسپورتينگ مدعي شده است كه از مربي مادريد سيلي خورده است

====================

چه هفته اي !

بارسا براي ليگ قهرمانان در چهارشنبه و لاليگا در شنبه مبارزه خواهد كرد.

آندرس خاطره فراموش نشدني خود را به ياد مي آورد

ماسكرانو : ما بايد مادريد را فراموش كنيم و بر چلسي تمركز كنيم

مسي با آمار ترسناك به استمفوردبريج مي آيد

6. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توصیه های گواردیولا ماسکرانوی آرام گرفته را با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تطبیق داد

مترجم :فرزاد حدادی

آرامش وتمايل به يادگيري ، هافبک میانی را به مدافعي کليدي براي غول اسپانيايي تبديل کرد. پپ گوارديولا با نگاه مستقيم به چشمان خبرنگاران سوال آنها را بي درنگ اينگونه پاسخ گفت: " من هرگز او را نه خواهم فروخت و نه با هيچ بازيکني معاوضه خواهم کرد." ممکن است فکر کنيد هيچ چيز غيرعادي در صحبتهاي او وجود نداشته باشد ولي گوارديولا در مورد ليونل مسي ،آندرس اينيستا، ژاوي يا حتي بوسکتس و دني آلوز يا فابرگاس صحبت نمي کند. موضوع صحبتش خاوير ماسکرانو است و حرفهاي او چندان هم بي راه نيست . زمان تجديدنظر در مورد حرفهاي بی اساس فرا رسیده است.

جستجو براي يافتن نقطه ضعفي در صف بازيکنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اين هفته در دور رفت جام قهرمانان با چلسي مصاف دارد اغلب نگاه ها را به سوي هافبکي ميکشاند که در خط دفاع بازي ميکند . روي بازيکني که به نظر ميرسد در سبک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا نيفتاده است. فقط يک مشکل سر اين موضوع وجود دارد. اين دیدگاه درست نيست! لااقل حالا دیگه نیست ! ماسکرانو بايد نقشش را دوباره ياد ميگرفت.درواقع بايد نقشي ديگر ياد ميگرفت.منتظر فرصتش ميشد و سرنوشتش را ميپذيرفت (نيمکت نشيني) . ولي او 24 بازي در ليگ و 7 بازي از 9 بازي جام قهرمانان در ترکيب اصلي تيمش قرار گرفته و عضو تاثيرگذار بارساست و اين فرض که او زماني که همه آماده باشند به نيمکت باز خواهدگشت زياد مطمئن به نظر نمي رسد.

افراد بسياري بودند که نميتوانستند تصور کنند چگونه ماسکرانو که در تابستان 2010از ليورپول خريداري شد با استيل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تطابق خواهد يافت.خود ماسکرانو يکي از آنها بود. او زماني خريداري شد که باشگاه کاتالان در پروژه ي خريد فابرگاس از آرسنال شکست خورده بود و اولين بازي او بازي اي بود که به شکست عجيب 2-0 از هرکولس ختم شد. ماسکرانو در آن بازي بسيار کند بود و ضربه آزادي به حريف تقديم کرد که منجر به يکي از گل ها شد و خوش شانس بود که اخراج نشد.گوارديولا او را بين دو نيمه بيرون کشيد. عده بسيار کمي در اينکه او بازيکن خوبي است شک داشتند ولي خيلي ها شک داشتند که او بازيکن مناسبي براي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد. بعضي ها هم در اين فکر بودند که او تا کي نيمکت نشيني را خواهد پذيرفت.

ولي به هر حال او يک خريد 22 ميليون يورويي و کاپيتان تيم ملي آرزانتين بود. ال خفيتو "el jefecito" رئيس کوچک! همچنين او 26ساله بود. نوجواني نبود که زمان زيادي داشته باشد.
    او در مصاحبه اش گفته "من بايد احمق می بودم که فکر ميکردم به ژاوي و اينيستا ترجيح داده ميشوم" همچنين در مورد بوسکتس که ماسکرانو او را "بازيکن فوق العاده" خطاب کرده است.
    "اينجا بودن برايم افتخار است.من بوسکتس را تماشا ميکنم و ياد ميگيرم. من دوست دارم مثل ژاوي ، اينيستا يا بوسکتس بازي کنم.ولي نميتوانم."

ميتوان گفت که اين آرزانتيني نتوانست به سرعت جايي در ترکيب پيدا کند ولي تمايل او براي اينکار اذهان را تغيير داد.او هرگاه فراخوانده شد وارد زمين شد و هر وقت فرا خوانده نشد آرامشش را حفظ کرد واعتراضي نکرد.به جاي ناليدن تماشا کرد. او به وضوح و با صلابت صحبت ميکند. قدرتمند و آرام. با شعور و آناليزوری نادر.همچنين نوعي شوق در صحبت ها و نگاه او هست. حرفهايش هرگز خالي از پيغام نيست. هم تيمي هايش را بسيار مشتاقانه توصيف ميکند:"من هرگز چيزي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نديدم:نه به خاطر اینکه آنها پيروز ميشوند بلکه به خاطر روشي که آنها با آن پيروز ميشوند. من الان ميفهمم راه ديگري براي انديشيدن در مورد فوتبال وجود دارد."من اينجا آمده ام که ياد بگيرم و لذت ببرم." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توانسته او رابه يک گروه با ذهن يگانه و ايده آل ملحق کند. ماسکرانو کاملا شستشوي مغزي داده شده است:"پپ هميشه شما را با نکات ريز سورپرايز ميکند."

مرد بزرگ زيربناي هافبک وسط را فرو ريخت و او را از نو بنا کرد. کسي که ياد گرفته هميشه بی درنگ پاس دهد گوارديولا توصيه هاي متضادي به او ميکند.جابجا شدن يا توقف تا باز شدن مسيرهاي جديد براي پاس دادن. ماسکرانو توصيه هايي دريافت کرد که عمل به آنها نيازمند تحولي عظيم در وي بود. او ميگويد:" من کمتر ميدوم ولي بيشتر درگير بازي هستم. جاگيري اينجا اهميت زيادي دارد." اگر پست بازي او عوض شده در عوض يک پست ديگر دارد.هر چه او متحول شد بوسکتس تضمين کرد که جايگاه هافبک دفاعي فقط براي او محدود شده است. با مصدوميت ها فرصتها در خط دفاعي براي او محيا شد. ماسکرانو به عنوان يکي از دو دفاع مرکزي انجام وظيفه کرد. او در اين جايگاه در فينال جام قهرمانان سال قبل بي نقص بود. ولي در غيبت آبيدال و با آلوزي که مدام ميان دو پست دفاع راست و بال راست تغيير پست ميداد اين نقش او به عنوان يکي از سه مدافع بود که توانست او را به جايگاه قبل بازگرداند: "تطابق آسان نيست و اين عجيب بود که خط ميانی را ترک کنم.ولي الان با پويول و پيکه احساس راحتي ميکنم." این احساس متقابل است.

سریع روی چمن، ساده و مرتب در حفظ توپ و بر عهده داشتن ترک خط دفاعی برای جستجو برای بدست آوردن توپ که اگر پس گرفتن آن ممکن نبود آن را به بیرون بزند. در مقابل میلان و اتلتیک بیلبائو (دو بازی خانگی آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ماسکرانو فقط یک بار مرتکب خطا شد در حالی که 27 بار موفق به پس گرفتن توپ از حریف شد(بیشتر از هر بازیکن دیگر بارسا) . در طول این دو بازی او فقط یک بار توپ را از دست داد. سرعت عمل و هوشیاری بسیار به او کمک میکنند. با همه ی سختی و ضمختی هوش عامل موفقیت اوست. وقتی از آلوز سوال شد که کدام یک از هم تیمی هایش بهتر میتوانند نقش یک مربی را ایفا کنند او گفت:"ماسکرانو!او نگاه خاصی به فوتبال دارد. هر بار با او صحبت میکنم او چیزهای جدیدی به من میگوید او چیزهایی را میبیند که شما نمیبینید.او واقعا بازی را میفهمد"

گواردیولا در مورد او میگوید:" من هیچوقت انتظار نداشتم او این همه برای ما مفید باشد. او یک بازیکن فوق العاده است.خاویر ماسکرانو بهترین خرید باشگاه در 4سال گذشته است."

8. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینیستا: گل خاص من دراستمفورد بریج به تاریخ پیوسته و الان کمکی به ما نمی کند

بازیساز اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش برای کسب تساوی در استمفورد بریج به میدان نمی رود

Andres Iniesta - Barcelona

سایت گل- آندرس اینیستا، بازیکن خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که آبی اناری ها به دنبال برد در دیدار 4شنبه شبشان در استمفورد بریج و مقابل چلسی خواهند بود.
    این دیدار بازی رفت دو تیم درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپاست و اینیستا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش مقابل چلسی هجومی بازی خواهد کرد.
    اینیستا در کنفرانسی خبری گفت:« ما با ذهنیتی پیروزی طلبانه به میدان می رویم و سعی می کنیم اشتباهی مرتکب نشویم؛ چون اشتباه در استمفورد بریج خیلی گران تمام می شود. ما همیشه برای برد به زمین می رویم ولی باید به این فکر کنیم که این بازی، یک بازی رفت و برگشت است و ما دوبازی پیش رو داریم. بازی 4شنبه شب بازی سختی خواهد بود.»
    این ستاره 27 ساله در مصاف دو تیم در سال 2009 دراستمفورد بریج که باعث راهیابی بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا شد، گل سرنوشت سازی را به ثمر رساند و درادامه صحبتهایش به مرور خاطرات آن بازی پرداخت:« خیلی خوب است که اتفاقات آن بازی یادآوری می شود. ما واقعا خوش شانس بودیم که توانستیم حضور درآن بازی را تجربه کنیم. لحظه خیلی ویژه ای بود، لحظه ای که برای همه سخت و نفس گیر بود ویادآوری آن هم خوب است ولی باید دانست که آن بازی به تاریخ پیوسته. الان شرایط وکاملا متفاوت است. فکر نمی کنم که آنچه ما در روز 4شنبه تجربه خواهیم کرد، هیچ ربطی به گذشته داشته باشد.»
    اینیستا درادامه به این نکته اشاره کرد که تیم دی متئو، تیمی کاملا متفاوت با چلسی ای است که 3 سال پیش با آن روبرو شده بودند:« این چلسی الان تجربیات بیشتری دارد. آنها بازیکنان جدیدی مثل فرناندو تورس و خوان ماتا را خریداری کرده اند؛ چلسی واقعا قوی، خطرناک و فشرده بازی می کند و در ورزشگاه خانگی شان هم خبرسازتر از همیشه هستند. ما درانتظار یک بازی تنگاتنگ هستیم و امیدواریم بتوانیم اوضاع را به خوبی پیش ببریم و درنهایت به جایی که می خواهیم، برسیم.»
    اینیستا همچنین یادآوری کرد که بارسا هفته سرنوشت سازی را سپری می کند، چرا که شنبه شب باید در نوکمپ مقابل رئال به میدان برود:« ما برای کسب یک سهمیه حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا می جنگیم و شنبه شب هم برای ادامه حضور درکورس لالیگا مبارزه خواهیم کرد.اگر به آنچه در سالهای گذشته رخ داده ،نگاه کنیم، می بینیم که ما همیشه در این مراحل حضور داشته ایم. ما دوباره برای کسب جامها می جنگیم و شانس خودمان را داریم. تنها باید گام آخر را برداریم و امیدواریم که این گام را به درستی برداریم.»

goal.com

امانوئل پتی: کسی نمی تواند مسی را متوقف کند؛مسی، دیوانگی یک فوتبالیست است

ستاره فرانسوی معتقد است که مسی فاکتور سرنوشت ساز بازی فردا شب بارسا – چلسی خواهد بود

سایت گل- امانوئل پتی بازیکنی است که هم سابقه بازی در بارسلونا را در کارنامه ورزشی اش می بیند و هم سابقه پوشیدن پیراهن چلسی را دارد. هرچند که در اعماق قلبش، خودش را یک «توپچی» می بیند
    ستاره سابق تیم ملی فرانسه از اینکه شاهد مصاف دو تیم سابقش می باشد، غرق در شادی و هیجان است .او که بارسا به دلیل دراختیار داشتن مسی، از شانس بیشتری برای راهیابی به دیدار فینال برخوردار است.
    پتی در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت کاتالونیا بازتاب یافت،گفت:« هیچ کسی نمی تواندمسی را متوقف کند. این غیرممکن است. مسی دیوانگی یک بازیکن است.»
    او به علاوه درمورد دوران حضورش در بارسلونا ثحبت کرد و گفت:« در بارسلونا سعی می کردند تا ذهنیت مرا تغییر دهند. مربی تیم رابطه خوبی با من نداشت.»
    Last edited by pcforlife; 17-04-2012 at 13:50. دليل: مرج

10. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رونالدو:به عنوان یک رئالی،اعتراف دردناک است؛اما بارسا تیم فوق العاده ای است

بازیکن سابق تیمهای رئال و بارسلونابه تمجید از عملکرد تیم گواردیولا پرداخته

Agencia Brasil

سایت گل- رونالدو نازاریو د لیما، ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی برزیل هم سابقه پوشیدن پیراهن بارسلونا را در کارنامه ورزشی اش می بیند و هم پیراهن رئال مادرید را برتن کرده. او تنها در یک فصل و در فصل 7-1996 بازیکن بارسا بود و زیر نظر بابی رابسون فوتبال بازی می کرد.
    او در گفتگو با فیفا به تمجید از بارسا پرداخته.
    رونالدو دراین باره گفته:« من رئالی هستم و سبک بازی رئال را واقعا دوست دارم ولی نمی توانم بارسلونا را نادیده بگیرم. بارسلونا تیم فوق العاده ای است.»
    ستاره برزیلی درادامه صحبتهایش به نقاط قوت بارسا اشاره کرد و گفت:« شاید بارسا کارهای تماشایی ای را انجام ندهد ولی طوری بازی می کند که همه چیز خیلی ساده به نظر می رسد. تمام بازیکنان بارسا دقیقا می دانند که در هر لحظه چه کاری باید انجام دهند. توانایی در حفظ توپ، صبر برای رسیدن به دروازه حریف؛ اینها از نکات مثبت تیم فوق العاده گواردیولاست.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رونالدو گفت:« بارسلونا یکی از بهترین تیمهایی است که در طول 35 سال زندگی ام دیده ام. اعتراف به این نکته، دردناک است ؛ چون من یک مادریدی هستم ولی درعین حال فکر می کنم که می توانیم چند جام رااز چنگ بارسایی ها در بیاوریم.»
    ستاره سابق بارسا و رئال، با یادآوری روزهای حضورش در رختکن برنابئو گفت:« خاطرات خیلی خوبی از روزهای حضورم در رئال به یاد دارم و فکر می کنم که این بهترین روزهای کارنامه فوتبالی ام بوده. به علاوه دوران حضورم دراینتر را هم خیلی دوست داشتم. من واقعا اینتر و زندگی در شهر میلان را دوست داشتم. من هرجایی که رفتم، دوستان زیادی پیدا کردم و به من خیلی خوش گذشت.»
    رونالدو درادامه این گفت وگویش با فیفا درمورد نیمار هم صحبت کرد و گفت:« نیمار با مهارت ترین بازیکن در نسل جدید بازیکنان کنونی برزیلی است. او قدش بلند است، قدرتمند است و یک گلزن خوب است. قدرت ضربات سر نیمار فوق العاده است و هر دو پایش توانا هستند.»

12. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکسی از گواردیولا و رونالدوی برزیلی در بارسا

اخبار کوتاه

- اویر دروازه بان تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ب فصل آینده به عنوان دروزاه بان سوم به تیم اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل خواهد شد.

- روسل: به قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشبینم ، فاصله با رئال کم شده است، من خوشبینم قهرمانی دور از دسترس نیست، روند بهبودی آبیدال بعد از عمل بسیار خوب است.

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بازی با چلسی دوشنبه هفته آینده به لندن سفر خواهد کرد و پنج شنبه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر می گردد.

- مدیر برنامه های آبیدال: اریک به همه ما امیدواری داد، همه دنیا برای او ابراز سلامتی کرد،او از همه تشکر کرد.

- اولویت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در فصل نقل و انتقالات مدافع چپ خواهد بود، بعد از آن مدافع وسط و شاید یک وینگر.

- اینیستا: رئال مادرید همچنان پیشتاز است اما وضعیت کاملا دگرگون شده است.

- آدریانو: من باور دارم که می توانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببریم.

- اسکولاری مربی سابق تیم چلسی: 90% مطمئن هستم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلسی را شکست می دهد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به فینال می رود.

- به دلیل در پیش بودن یورو و المپیک ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امسال خارج از اروپا بازی دوستانه ای برگزار نخواهد کرد.

- با گلی که مسی برابر ختافه به ثمر رساند جمع گلهای خود را در این فصل به عدد 61 رساند و به تمام گلهایی که کرویف برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ثمر رسانده بود رسید.

- آفلای پس از 6 ماه و 21 روز از طرف تیم پزشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه بازی دریافت کرد و از این به بعد میتواند بنا به تشخیص گواردیولا به زمین برود.

راسل بیکاری را به عنوان بزرگترین معضل اجتماعی اعلام کرده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کمک در حل این مشکل قصد دارد برای 50 جوان بیکار شغل مناسب ایجاد کند .

- پیر ماریو موروسینی بازیکن 25 ساله ی لیوورنو دیروز به دلیل ایست قلبی در حین بازی دار فانی را وداع گفت

- این برای چهارمین در بار در طول تاریخ باشگاه است که تیم 11 پیروزی پیاپی در لیگا را بدست میاورد

- کیتا که به دلیل مصدومیت جزئی در بازی با لوانته غایب بود ، امروز توانست با تیم تمرین کند

- لیونل مسی در 8 بازی خارج از خانه ی اخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 گل به ثمر رسانده است

- تیاگو در بازی دیشب برابر لوناته بازیکنی بود که بیشترین پاس را به همتیمی هایش داد.98 پاس صحیح از 104 پاس

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 55 بازی اخیر خود که اینیستا در آن بازی کرده شکست نخورده است

- قبل از اینکه گواردیولا مربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شود آمار گلزنی مسی هر 176 دقیقه یک گل بود ، اما حالا هر 87 دقیقه یک گل است

- عملکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بازیهای این فصل :
    43 برد - 11 مساوی - 2 باخت

- مسی در ماه ژوئن بازیهای دوستانه ای در کلمبیا ، مکزیک و آرمیکا برگزار میکند و پول بدست آمده را به موسسه خیریه اش اختصاص خواهد داد.

- بازیکنانی که بیشترین بازی را برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادند (به ترتیب) :
    ژاوی - پویول - میگولی - والدس - رکساچ - آمور - زوبی زارتا - سگارا - آلکسانکو و اینیستا

- بازیکنانی که بیشترین بازی را در نیم فصل دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادند : والدس 14 - مسی 13 - ماسکرانو 12 - آلوز 11 - سسک 10

- بازیکنانی که تا الان بالای 60 گل در یک فصل به ثمر رساندند :
    گرد مولر 67 (بایرن) - دیک 66 (سزنتلورنیک) - گروت 64 (آژاکس) - دین 63 (اورتون) - مسی 63 (بارسلونا)

- عملکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 11 بازی اخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    11 برد - 38 گل زده - 8 گل خورده

اخبار کوتاه

هوئنس (رئیس باشگاه بایرن) : مشکل رئال و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این است که تاکنون در مقابل تیم های قوی بازی نکرده اند ، آن ها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف سرسختی ندارند
    کرویف فوق العاده بود و یکی از بهترین های تاریخ بود . بهترین بازیکن تاریخ ؟ مارادونا و مسی نیز میتواند مانند او شود

کیتا که از ناحیه ی ران پا مصدوم شده بود چراغ سبز پزشکان برای بازی روز چهارشنبه مقابل چلسی را دریافت کرد

خوزه روکوزو (پدر دوست دختر مسی ) : بارداری ؟ باید از خودشان بپرسید ، بسیار دوست دارم پدربزرگ بشوم اما کاری از دست من برنمی آید

برترین گلزنان لیگ های معتبر اروپا : مسی 63 گل - رونالدو 53 - هونتلار 43 - گومز 39 - ونپرسی 34 - رونی 31

در بازی مقابل لوانته ، مسی نود و نهمین بازی رسمی خارج از خانه (نوکمپ) را با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پیروزی رسید . برد 99 - مساوی 42 - باخت 26

گری نویل ( بازیکن سابق منچستر ) : صادقانه بخواهم بگویم بهترین تیمی که تاکنون دیده ام میلان دهه ی 80 و 90 بود . و اکنون ما دومین تیم برتر تاریخ یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را میبینیم

ماسکرانو در سه بازی اخیر خود برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی یک خطا هم انجام نداده است . در مقابل تیم های : ساراگوسا - ختافه - لوانته

آرسن ونگر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70% مالکیت توپ را در اختیار خواهد داشت و چلسی تنها 18 دقیقه میتواند توپ را در اختیار داشته باشد

مسی 41 گلی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بثمر رسانده است را با زدن 178 شوت بدست آورده ، در حالی که رونالدو 41 گل خود را با زدن 226 شوت بدست آورده است

داور بازی چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلیکس بریخ خواهد بود

بارسلونا در این فصل هیچ کدام از بازی هایی که اینیستا و آدریانو در آن حضور داشته اند را نباخته است

عکسی از بازیکنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در راه لندن

14. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش روز: مراقب شادیهای بعد از گل مسی باشید؛ مسی پدر می شود؟

اعضای خانواده و دوستان نزدیک مسی، نه این را تائید می کنند و نه تکذیب

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، این شایعه دهان به دهان می چرخد. خیلی ها معتقدند که آنتونیا، نامزد لیونل مسی باردار است

این خبری است که این روزها در رسانه های ورزشی بازتاب زیادی داشته. و با شادیهای گل عجیب و غریب مسی در هفته های اخیر، قوت بیشتری یافته است

اعضای خانواده مسی و دوستان و آشنایان نزدیک او، نه این خبر را تکذیب میکنند و نه تائید! و همین سکوت ممکن است به معنای تائید باشد.اما شاید هنوز زمان مناسبی برای اعلام این خبر فرانرسیده است

البته خیلی از نزدیکان مسی این احتمال را رد نمی کنند که ژستهای عجیب مسی بعد از گلزنی، به عنای تائید این خبر باشد؛ و معتقدند که شاید مسی بخواهد به شیوه ای فوتبالی این خبر را ابراز کند؛ آن هم با شناختی که از مسی و خجالتی بودن او وجود دارد،کمتر کسی توقع دارد که مسی این خبر را برزبان بیاورد . از همین رو در صورتی که این خبر صحت داشته باشد، انتظار می رود که اگر مسی در یکی از بازیهای مهم پیش روی تیمش (مقابل چلسی و رئال) به گل برسد، این خبر را در یک بازی مهم و رسمی اعلام کند. مراقب شادی های بعد از گل مسی باشید.

دنی آلوس: بازی گرت بیل را دوست دارم

در دو فصل اخیر شایعاتی در مورد انتقال این ستاره ولزی به یکی از دو غول اسپانیایی منتشر شده و بیل بارسها اعلام کرد رد کردن پیشنهاد هر یک از این دو تیم دشوار خواهد بود.

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، اعلام کرد علاقه زیادی به بازی گرت بیل، بازیکن تاتنهام دارد و تاکید کرد که این ستاره ولزی در تیم بارسا می تواند یک مدافع صرف باشد.

در دو فصل اخیر شایعاتی در مورد انتقال این ستاره ولزی به یکی از دو غول اسپانیایی منتشر شده و بیل بارسها اعلام کرد رد کردن پیشنهاد هر یک از این دو تیم دشوار خواهد بود.

آلوس معتقد است سبک بازی بیل، برزیلی است و در بارسا بیشتر به عنوان یک مدافع به کار گرفته خواهد شد تا یک بال؛ پستی که در تاتنهام در آن بازی می کند.

او در گفتگو با گاردین گفت:" من مدافع راست هستم اما یک جا نمی ایستم. در مدرسه های برزیلی، تاکید روی حمله کردن است اما این به این معنا نیست که من مدافع نیستم.

من به بازی بیل علاقه زیادی دارم. او یک مدافع با سبک بازی برزیلی هاست و ایده های مشابهی نسبت به بازیکنان برزیلی دارد.

تاتنهام در دیدار های اروپایی از او به عنوان بال استفاده می کند اما در تیم من، او همیشه مدافع خواهد بود. خیلی ها از اینکه مدافعان در کارهای هجومی شرکت کنند، می ترسند.

فکر می کنند این باعث انجام حملات بیشتر روی دروازه تیم شان می شود در حالی که این می تواند حملات را کاهش دهد."

بارسا در پنج مصاف گذشته خود برابر چلسی ناکام بوده است

اگر چه گل بیادماندنی اینیستا در سال 2009 در استمفورد بریج لندن خاطرات شیرینی در ذهن تمامی هواداران این تیم به جا گذاشته است، اما باید یادآور شویم که بارسلونا در پنج مصاف اخیر خود برابر چلسی موفق به پیروزی نشده و آخرین برد آنها برابر این تیم انگلیسی به فصل 2006 بر می گردد.

خاطرات خوب را همیشه می توان گلچین کرد. اگرچه آمار بارسا مقابل چلسی آنقدرها هم خوب نبوده، اما نام چلسی همیشه ذهن هواداران را به گل خاطره انگیز اینیستا در وقتهای تلف شده دیدار برگشت دو تیم در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2009 معطوف می کند؛ مسابقه ای که مسیر آبی و اناری پوشان به فینال این رقابتها را هموار نمود. اما آخرین پیروزی کاتالان ها مقابل چلسی به فصل 2005/06 بر می گردد؛ همان فصلی که بارسا موفق شد برای دومین بار در شهر پاریس، فاتح لیگ قهرمانان اروپا شود.

در این بخش نتایج بدست آمده در شش بازی اخیر بارسا و چلسی را با هم مرور می کنیم:

• پیروزی. چلسی- بارسلونا ( 2-1، 21ام فوریه، 2006): در این بازی تری یک گل به خودی زد؛ این اتفاق توسط موتا برای بارسلونا نیز تکرار شد، اما پس از آن اتوئو گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند. چلسی در این بازی با اخراج دل هورنو مجبور شد 10 نفره بازی را پیش ببرد و آبی و اناری پوشان از اینکه به یک پیروزی حیاتی خارج از خانه دست یافته بودند، بسیار راضی و خشنود بودند.

• تساوی. بارسلونا- چلسی ( 1-1، هشتم مارس، 2006): در این دیدار رونالدینیو بود که با گل خود در دقایق پایانی بازی توانست مسیر بارسا را به مرحله بعد این رقابتها هموار کند. البته فرانک لمپارد با یک ضربه پنالتی در وقتهای تلف شده، بازی را به تساوی کشاند. آبی و اناری پوشان پس از شکست چلسی، در فینال این رقابت ها در شهر پاریس به مصاف تیم آرسنال رفتند.

• شکست. چلسی- بارسلونا ( 0-1، 18ام اکتبر، 2006): این دو تیم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف هم می رفتند. در بازی دو تیم در لندن، چلسی به لطف گلزنی دروگبا، موفق شد سه امتیاز این بازی را از آن خود کند.

• تساوی. بارسلونا- چلسی ( 2-2، 31ام اکتبر، 2006): یک دیدار بسیار نزدیک بین دو تیم بود. این بازی در نیوکمپ برگزار می شد. اگر چه بارسا از حریفش جلو افتاده بود، لمپارد در وقتهای تلف شده گل تساوی را به ثمر رساند. در نهایت دو تیم امتیازها را با هم تقسیم کردند. در آن فصل چلسی صدرنشین گروه خود شد و بارسلونا پس از این تیم لندنی در جایگاه دوم قرار گرفت.

• تساوی. بارسلونا- چلسی ( 0-0، 28ام آوریل، 2009): در بازی رفت دو تیم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان در نیوکمپ، دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند. در این دیدار، کاتالان ها به آنچه استحقاق آن را داشتند، دست نیافتند.

• تساوی. چلسی- بارسلونا ( 1-1، 31ام اکتبر، 2006): در این بازی مایکل اسین با یک گل زیبا در نیمه اول، چلسی را جلو انداخت. بعد از اخراج اریک آبیدال، تیم لندنی در اکثر دقایق بازی با تعداد نفرات بیشتری نسبت به بارسا بازی کرد، اما این آندرس اینیستا بود که در وقتهای تلف شده بازی، حساس ترین گل آبی و اناری پوشان را به ثمر رساند و بدین ترتیب تیمش را راهی فینال رم کرد.

ژاوی: «لئو مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد بود»

این هافبک کاتالانی در طی مصاحبه ای با سایت یوفا توضیح داد که آن چه او را بر می انگیزد تا بعد از بردن همه چیز باز هم به راهش ادامه دهد، پیروزی است.

ژاوی هرناندز، کاپیتان دوم بارسلونا، اخیرا با سایت یوفا نشستی داشته است تا به سوالاتی که توسط کاربرانی که سازمان اروپایی فوتبال را در توییتر دنبال می کنند، پاسخ دهد. در واقع واکنش به مصاحبه یوفا بسیار موفق بوده است. به طوری که عنوان «از ژاوی بپرس» در لیست جهانی تاپیک ها در جایگاه اول قرار گرفت.

زمانی که از او سوال شد بهترین بازیکن طول تاریخ کیست، او مصمم بود: «بسیار سخت است چون شما یک دوره را با دوران دیگر مقایسه می کنید، اما اگر او به همین شکل ادامه دهد بدون شک لئو مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد بود. اکنون همه چیز به سرعت پیش می رود و گسترش می یابد، و مسی هنوز کاری را که [دیگو] مارادونا 20 سال پیش و هم چنین پله، [یوهان] کرایف و [آلفردو] دی استفانو سال ها پیش انجام دادند تکرار می کند. من فکر می کنم مسی بهترین خواهد بود».

وقتی از این هافبک کاتالانی سوال شد که چگونه هنوز در ورزشی که موفقیتی بی نظیر برای او داشته است، مشتاقانه عمل می کند، او پاسخ داد: «یک ورزشکار و فوتبالیست در این موقعیت، هیچ گاه از بردن خسته نمی شود». ژاوی با این جمله به سخن خود پایان داد: «همه ورزشکاران می خواهند که به پیروزی ادامه دهند و عالی باشند. همین معنای ورزش است و این حس رقابت باعث می شود که تمایل به بردن ادامه یابد».

عکس روز: «لاماسیا: آینده روشن بارسا»

ده روز کلیدی برای بارسلونا

بارسا برای قهرمانی در این فصل در 10 روز آتی سه بازی کلیدی و مهم را پیش رو دارد: دو بازی رفت و برگشت در لیگ قهرمانان با چلسی و شنبه شب دیدار الکلاسیکو در لالیگا. برای حضور در فینال دیگری از لیگ قهرمانان، دو بازی رفت و برگشت در برابر چلسی تعیین کننده خواهد بود و بازی با مادرید، امید به کسب قهرمانی در لالیگا را برای بارسا زنده نگه خواهد داشت.

در اغلب پیامهایی که پپ گواردیولا دراین چند سال اخیر به بازیکنان و هواداران بارسا داده است، این جمله به کرار شنیده شده است که: «وقتی وارد ماه آوریل می شویم، باید شرایط تیم طوری باشد که درکورس رقابتها، شانس قهرمانی وجود داشته باشد». در این فصل نیز بار دیگر شاهد آن هستیم که بارسا در هر سه جام لیگ قهرمانان، لالیگا و حذفی داعیه قهرمانی دارد و در حقیقت بار دیگر همان گفته های گواردیولا در ذهن ها تداعی می شود. برای بارسا ده روز آینده، روزهایی کلیدی خواهد بود که سرانجامِ آن می تواند هم در میدان لیگ قهرمانان و هم در رقابتهای داخلی اسپانیا قهرمانی را برای بارسا به ارمغان آورد.

استمفورد بریج و ال کلاسیکو

برای بارسایی ها ابتدای هفته با بازی چهارشنبه شب لندن شروع خواهد شد، همان جایی که باید در چارچوب لیگ قهرمانان و در مرحله نیمه نهایی برای بازی رفت به میدان بروند. برنامه به اینصورت تنظیم شده است که تیم در روز دوشنبه با رسیدن به لندن تا پنجشنبه مجبور خواهد بود، دور از نیوکمپ باشد؛ البته مطمئنا استمفورد بریج برای بازیکنان یادآور خاطرات خوش پیروزی در بازی نیمه نهایی سال 2009 را تداعی خواهد کرد.

بارسا مدت کوتاهی برای بازی چهارشنبه در لندن توقف خواهد داشت اما به محض بازگشت به کاتالونیا، خود را آماده بازی شنبه شب با رئال مادرید خواهد کرد. اگر چنانچه مردان گواردیولا بتوانند بازی با رئال را با برد پشت سربگذارند، با یک اختلاف امتیاز پشت سر مادریدی ها خواهند ایستاد. سایه حضور بارسا پشت سر مادریدی ها با فشار روانی زیادی برای تیم مورنیو همراه خواهد بود. اگر چنانچه رئال این بازی را مساوی کند و یا به نفع خود به اتمام برساند، درحقیقت راه حفظ قهرمانی بارسا بسیار دشوار خواهد شد. بی شک الکلاسیکوی پیش رو، یک الکلاسیکوی تعیین کننده خواهد بود.

صدای بازی فینال از مونیخ بگوش می رسد

درست سه روز بعد از بازی با مادریدی ها، بارسلونا باید در بازی برگشت نیمه نهایی پذیرای چلسی باشد و در حقیقت بازی برگشت در نیوکمپ است که حکم حضور در مونیخ را برای فینال ماه می صادر خواهد کرد. بارسا برای تبدیل شدن به تیمی که برای اولین بار توانسته است برای دو سال پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان شود، با چالش بزرگی روبروست. بارسا در بازی برگشت با چلسی همانند بازی با رئالی ها از امتیاز میزبانی برخوردار است و این امتیاز میزبانی می تواند کلیدی برای حل این مشکلات باشد.

چالش های پیش روی بارسا در لالیگا و لیگ قهرمانان می تواند مانند تیغ دو لبه هم موجب لغزش بارسا شود و هم می تواند قدم بسیار بزرگ و تاثیر گذاری در مسیر فینال مونیخ و قهرمانی در لیگ داخلی قلمداد شود.

تنها یک روز بدون تمرین

بازیکنان در طول 10 روز آینده سه بازی را پیش رو خواهند داشت و برنامه تمرینی کاملی نیز در این 10 روز برای آنها در نظر گرفته شده است. مطابق برنامه چهارشنبه که روز بازی در استمفورد بریج است، برنامه تمرینی برگزار نخواهد شد؛ البته برنامه تمرینی سه شنبه عصر همان روز برگزار خواهد شد.

نمونه ای از پاسکاری و حرکت و فضاسازی ژاوی، اینیستا و مسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

22 بازیکن برای بازی برابر چلسی به لندن میروند
    18 بازیکن تیم اصلی شامل: والدز، پینتو، آلوز، پویول، پیکه، ماسکرانو، آدریانو، بوسکتس، کیتا، ژاوی، اینیستا، تیاگو، سسک، مسی، کوئنکا، پدرو، الکسیس و آفلای
    به همراه 4 بازیکن تیم b شامل: اویر، مونتویا، بارترا و تیو
    برای دیدار رفت لیگ قهرمانان تیم را همراهی میکنند

پیش به سوی یک برد درخشان

منبع:سايت رسمي باشگاه

16. 5 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

امیدوارم بازی با چلسی خوب بازی کنیم و نتیجه خوبی هم بگیریم

18. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گواردیولا: اصلا بحث انتقام مطرح نیست؛بعد از گل اینیستا، از همه بیشتر،من دویدم

مربی تیم کاتالان در انتظار یک بازی کم گل است

Goal.com / Shinichiro Ema

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از دیدارتیمش مقابل چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد.

او در صحبتهایی با یادآوری مصاف دو تیم درمرحله نیمه نهایی همین رقابتها در سال 2009 گفت:« یادم می آید که بازی خیلی سختی بود. دقیقا مثل همین بازی که پیش روی ماست. در بازی رفت آن سال حمله کردن برای ما خیلی سخت بود. در بازی برگشت ، گل اسین باعث شد تا چلسی کنترل بازی را در دست بگیرد؛ کاری که کمتر تیمی می تواند آن را انجام دهد. اخراج آبیدال باعث شد تا ما نیم ساعت با یک بازیکن کمتر بازی کنیم و والدس مارا نجات داد. در نهایت در اولین سال حضورم، با این خوش شانسی مواجه شدیم. هیجان در سال اول و این عشق.... بازی حذفی خیلی سختی بود.»

گواردیولا درمورد بازی 4شنبه شب می گوید:« بازی 4شنبه شب با گلهای کمی همراه خواهد بود و سرنوشت این بازی را جزئیات کوچک رقم خواهند زد.»

گواردیولا معتقد است که تیمش با بارسای سال 2009 تغییر چندانی نکرده:« به نظر من روحیه تیم، همان روحیه قبلی است. پایه و اساس تیم ما، همان تیمی است که در سال 2009 به لندن آمده بود. ما نسل بی نظیری از فوتبالیست ها را دراختیار داریم که آنها را تحسین می کنیم.آنها یک دهه ای است که این تیم را در صدر تمام رقابتهایی که در آن شرکت کرده اند، نگاه داشته اند. این نسل، شبیه نسل ماست که سالها تیم را به جلو رانده اند.»

از سوی دیگر گواردیولا اعتقاد دارد که بازیکنان چلسی برای انتقام پا به میدان نمی گذارند:« اصلا بحث انتقام نیست و بحث صعود به فینال مطرح است.»

پپ بایاد آوری گل اینیستا، به شوخی گفت:« نمی دانم که آیا او فردی است که بیشتر از بقیه شادی کرد یا نه ولی مطمئنا کسی که بهتر از همه دوید، من بودم.البته خیلی ها هستند که در چنین شرایطی، مثل من شادی می کنند؛چون گل اینیستا یک گل ویژه بود.»

گواردیولا معتقد است که الان زمان مناسبی برای صحبت کردن درمورد تمایل آبراموویچ برای به خدمت گرفت او و احتمال انتقال چابی و اینیستا به لندن نیست:« فکر می کنم که چابی و اینیستا کارنامه ورزشی شان را در بارسا به اتمام خواهند برد. اینها تنها یک فرضیه است و الان زمان مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیست. من اینجا هستم که مقابل چلسی قرار بگیریم.»

گواردیولا در پاسخ به سوالی درمورد صحبتهای زلاتان ایبراهیموویچ بعد از حذف میلان به دست بارسا گفت:« این بازیکن سوئدی هم تیمی های سابقش را بهتر می شناسد و بهتر از هرکسی می داند که هیچ کدام از این بازیکنان به او توپی را برای گلزنی نمی دهند وهیچ کسی شیرجه نمی رود.»

مربی آبی اناری ها در مورد احتمال برگزاری یک ال کلاسیکوی دیگر در فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت:« خانمها می گویند که ما مردها نمی توانیم دو کار را به صورت همزمان انجام دهیم. پس ما الان باید به بازی با چلسی فکر کنیم و بعد از آن به فکر بازی با رئال باشیم.ما با سختی های زیادی مواجه خواهیم شد و بعد از بازی با چلسی شام می خوریم، استراحت می کنیم و دو روز زمان داریم تا خودمان را برای بازی شنبه شب آماده کنیم. »

سوال بعدی در مورد تمدید قرارداد پپ با بارسا بود.او بار دیگر از ارائه یک پاسخ روشن دراین باره اجتناب کرد و گفت:« هدیه این است که الان دوباره اینجا هستیم. از شاگردانم و سران باشگاه متشکرم که بار دیگر در کنفرانس خبری قبل از یک بازی درمرحله نیمه نهایی هستم. این اتفاقی غیرقابل باور بود. برای فردی مثل من که مربیگری را از دسته سوم آغاز کردم و این پاداش تمام روزهای سختی است که در طول یک فصل ممکن است رخ دهد . تنها چیزی که درحال حاضر من را نگران می کند، بازی استمفورد بریج است.احساساتی که الان دارم شباهت فراوانی به احساساتم دراولین سال مربیگری در بارساست.»

او در پاسخ به سوالی درمورد احتمال غیبت داوید لوئیس اعلام کرد که اگر او نباشد، کیهیل جای او را خواهد گرفت:« آنچه روشن است این است که چلسی با 11 بازیکن، به میدان می آید. »

مربی تیم کاتالان درپایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که تیمش کار سختی را برای صعود ازاین مرحله پیش رو دارد:« تاریخ می گوید که بار چهارم، سخت ترین بار در مقایسه با دفعات قبل است. دست یابی به این افتخار برای چندین بار، کار خیلی سختی است. اولا به این خاطر که ما قهرمانیم ودرهر بازی از ما توقع می رود که به پیروزی برسیم. این بار از ما می خواهند تا مقابل تیمی ببریم که مهره های خیلی بزرگی دارد. و ما به ندرت می توانیم مقابل آنها موقعیت خلق کنیم.»

ماسکرانو "ابتدا چلسی"

ماسکرانو تصریح کرد که تمرکز بر روی مسابقه با رئال مادرید با وجود بازی پیش رو چهارشنبه مقابل چلسی در ورزشگاه استمفورد بریج اشتباه خواهد بود:

"ما قصد داریم اندکی از فکر بازی های لیگ خارج بشیم و روی بازی با تیم چلسی متمرکز بشیم، چراکه ما از شانس بسیار خوبی برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان برخوردار هستیم." خاویر ماسکرانو در کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه، نگرش بازیکنان به بازی های مهم این هفته در لیگ و اروپا را تبیین کرد.

" جای تعجبی نیست که او نتیجۀ مسابقه روز چهارشنبه در استمفورد بریج را برای صعود به مرحله بعد حیاتی قلمداد کرد: " ما در مرحلۀ بسیار سختی حضور داریم که صعود از این مرحله بسیار وابسته به نتیجه ای است که در بازی رفت و در مقابل تیمی به دست خواهیم آورد که ویژگی اصلیشان قدرت بدنی بالای و مهره های باتجربه شان است.

اول، بازی چهارشنبه

هدف کنونی ما، بازی چهارشنبه است و پس از آن توجهمان را به لیگ و رئال مادرید معطوف خواهیم کرد. ما در نیمه نهایی لیگ قهرمانان هستیم و فرصت بزرگی برای رسیدن به فینال داریم. تمرکز بر روی رئال مادرید اشتباه بزرگی است چراکه بازی روز چهارشنبه بسیار دشوار است و ما راه طولانی برای تصمیم گیری برای آن داریم.

"بازیکن آرژانتینی اعتقاد دارد که " هیچ جایی برای اشتباه" در هریک از مسابقات این فصل وجود ندارد و روحیه ای که بازیکنان از خودشان بخاطر بازگشت در بازی لوانته نشان دادند، مایه افتخار است: "ایمان آخرین چیزی است که تو می توانی از دست بدهی ولی ما به کاری که می کنیم ایمان داریم. اما شما نمی دانید که در فوتبال چه چیزی ممکن است اتفاق بیفتد، بخاطر همین این بسیار مهم است که ما همیشه در تلاش برای بهتر شدن باشیم. تردیدی نیست که پیروزی {برابر لوانته} در سیتات والنسیا، باعث تقویت و از همه مهمتر حفظ روحیه ما شده است. این بسیار عالی است و ما مغلوب نخواهیم شد، و در برابر شانس و اتفاقات غیر منتظره نیز مقاوت خواهیم کرد.

"با این حال، ماسکرانو علاقه مند نبود که در مورد اما و اگرهایی که ممکن است اتفاق بیفتد صحبت کند، بخطر همین نمی خواست به این سمت برود که آیا پیروزی بر رئال مادرید در روز شنبه، آنها را به لیگ نزدیکتر می کند یا خیر:" همه ما می دانیم که حتی اگر تمامی بازی های لیگ را ببریم، باز هم قهرمانی ما بستگی به دیگر بازیها دارد. رئال مادرید چهار امتیاز از ما جلوتر است و ما باید ببینیم که می توانیم هفته آینده آنها را شکست دهیم. در حال حاضر تنها نکته مهم بازی چهارشنبه در مقابل چلسی در استمفورد بریج است."

در مسیر پیشرفت

ماسکرانو ر نهایت تایید کرد که از شرایط فعلی اش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راضی است: "زمانی که شما عهده دار وظیفه ای می شوید و می بینید که همه چیز برای شما و تیم به خوبی پیش می رود باعث رضایت و پیشرفت شما می شود. من در تیمی هستم که خواستار پیشرفت فردی من است. واقعیت این است که همه ما باید تمام توانمان را در این مقطع حساس از فصل در اختیار تیم بگذاریم."

مترجم: حسن نکویی

ساندرو: بیل دوست دارد به بارسا برود

بازیکن برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که ستاره ولزی تاتنهام تمایل زیادی برای منتقل شدن به نوکمپ دارد

Getty

سایت گل- طبق صحبتهای ساندرو، هم تیمی گرث بیل در تاتنهام، این ستاره ولزی تمایل زیادی دارد تا به بارسلونا منتقل شود

این درحالی است که شنیده می شود که سران بارسا تمایل زیادی به جذب گرث بیل دارند و در صورتی که تاتنهام به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راه نیابد، سران این باشگاه در صورت دریافت پیشنهاد مناسبی برای فروش بیل، با جدایی او از تیمشان موافقت خواهند کرد.

از سوی دیگر و درماه های اخیر هم سران بارسا تمایلشان را ابراز کرده اند و ساندرو معتقد است که بیل 22 ساله درنهایت به نوکمپ خواهد رفت.

ساندرو به کام رادیو گفت:« گرث آرام است ولی مطمئنم که دوست دارد تا برای بارسا بازی کند.»

روز سه شنبه هم دانی الوس در صحبتهایی به تمجید از گرث بیل پرداخته بود. بیل در سال 2007 به وایت هارت لین پیوست.

ساندرو در ادامه صحبتهایی ابراز تمایل کرد که او هم روزی پیراهن آبی اناری بارسا را برتن کند:« من به شدت تلاش می کنم تا روزی برای بارسا بازی کنم. چون بارسلونا بهترین تیم دنیاست.»

تاتنهام درحال حاضر در رده چهارم جدول لیگ برتر قرار دارد و از نظر امتیازی با نیوکاسل رده پنجم، برابر است.
    Last edited by nw_nk; 18-04-2012 at 19:47. دليل: Merge

20. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •