منم نقره ای دارم واز همون طرحهای نوروزی ولی کم میکنه
منم نقره ای دارم واز همون طرحهای نوروزی ولی کم میکنه
دوستان به هر حال فردا ساعت 10 جلوی درب ورودی مخابرات عدل خمینی ( جلوی نگهبانی جمع بشید )
تا 10:15 هم منتظر باقیه میشیم. بعد میریم طبقه 8 م. جای مدیریت کل. و بعدشم هم شاید طبقه 5 م. ( بازرسی )
یک بار واسه همیشه.
با غیرت ها بیان جلو لطفا.
ممنون
داداش ما اماده ایم چند باری رفتم مخابرات البته بلوک شمارشو یادم نیست واسه توابع مشهد بود که همین اینترنت مزخرفو بگیرم
مرگ یه بار شیون یه باز
بی صاحاب در و پیکر که نداره صدتا رو کم میکنه یکی رو نمیکنه همینجور بازی با اعصاب نداشته جوونای این مملکت. بابا مثل آدم یک طرح نامحدود و چند طرح حجمی با شرایط واضح و مشخص برای یه بازه زمانی مشخص ارائه بدید و بگین ما همینا رو داریم ولی مثل مرد پای قراردادمون می ایستیم، یعنی اینقدر سخته یا اینکه...
والا جوون مملکت توی این دوره و زمونه به جای اینکه بیاد فکرشو بزاره روی کار و خلاقیت و درس و تحصیل و فعالیتهای اجتماعی و یادگیری مهارت و ... و زندگیش رو اباد کنه باید بیاد جوش نتش رو بزنه که امشب شبانه نداره ، سرعت پایینه ، پینگ افتضاحه ، قطعی زیاده ، لینک فیتلره ، لینک دانلود و اپلود باز و لیچر و اکانت و فیتلرشکن و ...
سرم درد اومد خدایی ولی دقیقا همینا هستن که جلوی پیشرفت جوونا رو میگیرن . از اون طرف هم بیکاری جوون ها . کاملا مشکلات دست به دست داده که جوونا رو دق مرگ کنن . بعد میان اعلام میکنن که توی ژاپن ملت تمام وقت کاریشون رو به صورت مفید میگذرونن در حالی که توی ایران جوونش وقتش رو واسه اینترنت کند هدر میده و کارمندش توی اداره مگس میپرونه .
سلام به دوستان
این کاری که کردند واقعا فکر نشده و مدیریت نشده است
یعنی چی بعضی ها شامل حالشون بشه و بعضی ها نه , دلیلش چیه ؟
یعنی چی که هر وقت حال کردن هرکاری خواستند انجام بدن ؟
جالب اینجاست اسم طرحهایی که شامل حالشون میشه در حال حاضر اصلا موجود نیست که بخوای اون طرح و بگیری
یه کاری کردن که خودشون هم نمیدونن چیکار کردن , مطمئنم همه چی برمیگرده به حالت اول , چون موج اعتراض ها خیلی زیاده
دم همه ی اونایی گرم که به خاطر خودشون و بقیه همشهری ها تن به این حرکت غیر اصولی و فکر نشده نمیدن .
سلام
یعنی الا از این به بعد شابنه هم قطع؟؟؟
پس چطوری سریال دان بکنیم؟؟؟
دوتا سریال دان می کردیم این هم ازمان گرفتن؟؟
بابا پولش را می دهم
15 هزار
20 هزاز
30 هزار
چقدر؟؟؟؟
اون مردی که می رود فردا دم مخابرات اعتراض نکنه چرا شابانه برداشتن!!!
اعتراض بکنه مگه ما چیکار کردیم؟؟؟
پول بیشتر می خواهید بیایید بگیرید
فیبرنوری کردین ما را که چی بشه
اقای که مردی فردا می روی دم مخابرات از طرف من بگو من چه گناهی کردیم فیبرنوری خطم باید باشد؟؟؟
پول 5 برابر بدهم خطم را درست می کنی؟؟؟
پول بیشتر بدهم همان حقی که همه دارن را بهم می دهی
اقای که می روی دم در مخابرات بگو بهشون دردتون چی هست؟؟؟
اگر پول هست بیشتر می دهیم تا شما هم شکمتون را سیر بکنید هم نت دست پاشکیته ما را ردیف بکنید
یکی مرد برود اونجا حرف از دل ما ها فیبرنوری ها بزند
که همین حق دست پاشکیته شما سیم مسی ها را هم نداریم
بچه ها یه نفر بگه این اطلاعیه رو کی گذاشتن لعنتی ها؟؟؟؟
اعصابم داغونه آخه باید هر روز این سامانه کوفتی رو چک کنیم که ببنیم چه آشی برامون پختن؟؟؟؟
گندشون بزنن واقعا دزدای کثیف...
والا قصد منفی گفتن ندارم ولی میدونید این پدر سوخته ها توی این سالها چقدر کاربر جمع کردند؟ تو منطقه ما بیشتر خط ها فیبر نوریه ، اینقدر آدم زیاده که از بین اونا عده ای فقط دنبال دانلود شبانه و از این جور چیزاست نمونش یکی از آشناهامون طرح طلایی گرفته با خداتومان ولی تا همین پریروز نمیدونست دانلود شبانه چیه و دنبالشم نیس،مشکل اینجاست که مخابرات شکمش پر شده و هر از چند گاهی بالا میاره و توف میکنه بیرون، اون بنده خدایی که خودش جر داد واسه درست کردن این دهکده جهانی فکر نمیکرد بعد از سالها یه نقطه از این زمین یه عده از اینترنت هم مافیا درست کنند!آخه نامردا سنت سنت نفت میخورید کمه مگه که حالا باسن شریف گذاشتین رو این اینترت چوسمثقالیتون و بلند نمیشین![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)