مشکل یا از ویندوزه یا بایوس باید آپدیت بشه
مشکل یا از ویندوزه یا بایوس باید آپدیت بشه
سلام
من به تازگی یه لب تاپ دل 1557 گرفتم
آیا راهی هست مثل لب تاپهای سونی بتونیم درصد شارژ باتری را روی مقدار مشخصی ثابت نگه داریم و شارژر همیشه وصل باشه
به عنوان مثال : شارژر وصل باشه و درصد شارژ باتری روی 50 درصد ثابت باشه ؟
با تشکر از شما
سلام من یه sony cw2 دارم اول با vaio assistant دو dvd بکآپ از seven گرفتم و با dvd بکآپ xp که توی پکش بود ویندوزمو عوض کردم هنگام نصب نمی شد فقط درایو c رو پاک کرد و مجبور شدم کل هارد رو پاک کنم خلاصه ویندوز xp نصب کردم و با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم حال اگه بخوام ویندوزم رو مجددن عوض کنم و به همون seven که بکاپش رو دارم باید کل هارد پاک بشه ؟ یا فقط درایو c پاک می شه ؟
یک سوال دیگه بکاپ از ویندوز با ویندوز 7 ی که خود سونی روی لپ تاپم ریخته بود خیلی فرق میکنه ؟ و آیا با بکاپ گرفتن از ویندوز کارایی اون کم می شه ؟
با تشکر از شما
![]()
داداش اگه XP نصب کردی رو لپ تاپت پس این تفاوت بکاپ 7 با ویندوز اصلی که میگی مال خود سونی بوده منظورت چیه؟
راستش من که چند بار خوندم نفهمیدم
واسه سوال دومت اگه بکاپ بگیری و همونو نصب کنی اصلا هیچ فرقی نداره و کاراییش پایین نمیاد
یه چیز دیگه درایو ریکاوری که اول هارده رو هم پاک کردی؟
Last edited by hamid.7003; 05-07-2010 at 16:25.
سلام دوستان
من می خواستم لب تابم رو ریکاوری کنم اما ناخواسته اون درایوی که مخفی هست مربوط به ریکاوری پاک کردم و الآن دیگه موجود نیست
1-برای رفع مشکل و ریکاوری کردن با همون ریکاوری اولیه چکار باید بکنم؟
2-من ویندز عوض کردم و سریال پشت لب تاب رو وارد کردم اما نمیشه دی وی دی ریکاوری ساخت چرا؟
3-آیا امکان ساخت اون درایوی که گفتم هستش؟
در کل من الآن باید با این چکش چکار کنم؟
مدل لب تابم toshiba tekra A9هستش
سلام بچه ها
میشه کمکم کنید خیلی مهمه
من یه cw14 دارم و از ویندوزش بکاپ گرفتم یکیش با برنامه خود ویندوز که یک دی وی دی شده یکیم با وایو کر که 3 دی وی دیه
الان ویندوزمو خواستم عوض کنم پاک شد
الان دیگه هر کاری میکنم ویندوزش نصب نمیشه دیگه و ارور میده
یعنی دی وی دی یکش تموم میشه میگه دومیرو بذار وقتی اونو میذارم دیگه نصب نمیشه و ارور میده
اون یه امتحان کردم اونم رو 75 درصد ارور میده
فکر کنم کل هاردمم اشتباه پاک باشم ولی مطمعن نیستم
میشه کمکم کنید بگین چکار کنم
سلام
من یه FW-490 دارم که ویندوزش رو عوض کردم و ویندوز7 ریختم درایورهاشم نصب کردم ولی الان وب کمش خاموشه و کار نمیکنه
چه کنم؟؟؟
برنامه وب کمش رو بگیر ... مگه تو سایتش نداره ؟
شما به جای این باید از پارتیشن C که خود ویندوز بود بک اپ تهیه می کردید ! مگه نمی دونید سونی مزخرفترین سیستم ریکاوری رو داره ؟ هنوز که هنوزه از همون فریمور قدیمی برای ریکاوری هاش استفاده میکنه
کارش اش نمیشه کرد اگه ارور میده ! چه از روی هارد چه دیسک هاش همین ارور میاد
شما توی بوت لحظه ای که لوگوی وایوو میاد F10 رو بزن و از طریق کنسول ریکاوری اقدام کن ببین میاد بالا و میتونه کاری کنه یا نه !
اگه نمیشه بیخیال باید بشی![]()
1- دوست عزیز سلام ... ببین وقتی ریکاوری رایت میشه رو دیسک یعنی محتوی ایمیجی که روی همین پارتیشن مخفی هست روی دی وی دی رایت میشه ! پس اگه شما منبع رو از دست بدهید و دیسک ریکاوری هم نداشته باشید ، انگار ویندوز اصلی با تمام برنامه هاش رو از دست دادید
2- چون دیگه پارتیشن مخفی وجود نداره که شما ازش ریکاوری بسازید ! در ضمن برنامه خود توشیبا رو چی کار کردید ؟ البته من یادمه خود توشیبا روی بعضی مدل های TECRA میومد و دی وی دی ویندوز و برنامه ها رو میزاشت !
3- خیر ... وقتی رفت دیکه رفت ! غیر از اینکه هنگام ریکاوری آپشنی داشته باشه که کلا به حالت کارخانه ای برگردونه سیستم رو و تمام هارد رو فرمت کنه ... اونوقت میشه
در کل الان شما از روی دیسک باید نصب کنید و اگه دیسک هم ندارید ، بیخیال ویندوز اصلی با برنامه های پیشنهادیش بشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)