ما که فعلا هیتلر شکن نداریم. شما اگر ممکنه یه زحمتی بکش متنشو بزار ما هم یه فیضی ببریم.عجب ادمیه این طرفاشکم در اومد خیلی با حال بود
ما که فعلا هیتلر شکن نداریم. شما اگر ممکنه یه زحمتی بکش متنشو بزار ما هم یه فیضی ببریم.عجب ادمیه این طرفاشکم در اومد خیلی با حال بود
به نظر شما کی skyrim فارسی و بدون کم و کاستی میاد؟
:-)
متنی نیست باید ببینی بازی کردنش خیلی باحاله
ولی لینک رو میتونی بدی به اینجا بعد سایزش رو انتخاب کنی و مستقیم کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از آیتِم های خاص توی بازی بشدت Dawnbreaker رو پیشنهاد میکنم . شمشیر زیباییه و خیلی خاص هست. یکم فرم و قیافه ش شبیه ِ Nightingale Blade ِ ولی این کجا و آنکجا. از مشخصاتش اینه که محافظ دسته ش همیشه نور میده که اسمشم از همین اومده .
![]()
شمشیر خوبیهدوستان از آیتِم های خاص توی بازی بشدت Dawnbreaker رو پیشنهاد میکنم . شمشیر زیباییه و خیلی خاص هست. یکم فرم و قیافه ش شبیه ِ Nightingale Blade ِ ولی این کجا و آنکجا. از مشخصاتش اینه که محافظ دسته ش همیشه نور میده که اسمشم از همین اومده .
تو یکی از کوئست ها میگرفتیمش
ولی خیلی ضعیفه
یه سری قابلیت هم داره ولی من زبونم ضعیفه![]()
هاه.....این کجاش خاصه عین پشم ریخته تو بازی:خخخخدوستان از آیتِم های خاص توی بازی بشدت Dawnbreaker رو پیشنهاد میکنم . شمشیر زیباییه و خیلی خاص هست. یکم فرم و قیافه ش شبیه ِ Nightingale Blade ِ ولی این کجا و آنکجا. از مشخصاتش اینه که محافظ دسته ش همیشه نور میده که اسمشم از همین اومده .
شایدم خاص باشه نمیدونم
والا ما که 1 هند استفاده نمیکنیم کلا 2 هند استفاده میکنیم این دانبرکر هم الآن توی جا شمشیری خونمون داره خاک میخوره![]()
نزنید منونوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمشیر ها همه شون آخه عین ِ همه ن. من اینو از همه خاص تر دیدم. آخه نور دادنش بخاطر Enchantingش نیست ، دسته ش از خودش نووور در وَ کُنه
![]()
من الان با سمیتینگ بالا فکر کنم نزدیک ِ 200 لجندریش کرده باشم. یه Fortify Smithing بخوره میتونی لنجندریش کنی ولی بدون ِ اون فقط Flawless میشه.
اگه شمشیر خاص تری هست معرفی کنید. با تشکر لول
ماکه نه خونه داریم نه شمشیر میدونیم چیه یه کمان زشت تیغ تیغی از اونا که جنگلی ها استفاده میکنن داریم با دوتا جادوی یخ باهاش آدم میکشیم این موجودات جدید دانگارد رو کی پیدا کرده من چند تاشون رو پیدا کردم ولی اون موجودات بزرگ تر از اژدها رو پیدا نکردم؟ کجا هستننوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جادوی خوب مثل این شمشیر سراغ داری ؟
اگه داری جای خریدنش هم رو بگو
من هنوز Dawnguard رو نصب نکردم.
یه لینک 700 مگی دارم، همینه؟ دانلودش کنم؟
بعد دوباره باید بازی کرک شه؟
save های حال حاضر میپره؟
با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)