با تشکر از شما،در پست اول تاپیک،قرار دادم.
با تشکر از شما،در پست اول تاپیک،قرار دادم.
نه هیچی نیست
من هرروز اندازه نیم ساعت خودمون اونجا ماهیگری کردم ولی چیزی پیدا نکردمسلامفکر کنم یه چیز تو در یاچه تو معدن زمستانی باشه
داخل دریاچه ی معدن زمستانی فرشته وجود نداره فقط اونجا می تونید یکی از ماهی های افسانه ای رو بگیرید ... من خودم اونجا ماهی افسانه ای رو گرفتم ...
اگر رمز ماهی گیری سریع رو بزنید خیلی راحت تر و در زمان کمتری میتونید ماهی های افسانه ای رو بگیرید ... البته این رو برای کسانی میگم که استفاده کردن یا نکردن از رمز براشون فرقی نمیکنه
كسي اينجا مزرعه دار پلي 2 رو بازي ميكنه؟اگه خواست تا براش دستور غذايي و روزهاي تولد و... رو بنويسم.
سلام به همه براي ديدن يه دمو به مانا گردنبندبديد بعد براي اونايي که نميدونن تو مسابقه روز 8 بهار بعد از مسابقه با داف خود صحيت کنيد تا ازتون سوال کنه بعد بريد پيک نيک
اون عکس پوکت استيشن که قلبلا گذاشته بودن کسي جريانشو نفهميد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به تاپیک اصلی هاروستمون پلی 2 مراجعه کنید و باعث اسپم نشید![]()
يعني چه پس اون ميمون چي من خودم با پي اس1 بازي ميكنم يه ميمون بود كه نجار هي از اون حرف ميزد.
سلام دوست عزیز ،خوش اومدی
اون میمونی که شما میگی جزء الهه های بازی نیست و فقط یه میمون بزرگه که همه ازش ترسیدن و فکر میکنن که یه هیولاس
من خودمم فقط اون دوتا الهه رو دیدم .(الهه زندگی و الهه عشق )
Last edited by hopee; 19-05-2009 at 22:37.
من شنيده بودم هفت تا فرشته تو بازي هست.
سلام
فرشته نيست ، 5 تا برگ پرينت شده فرشتگان وجود داره كه بايد با قلاب ماهيگيري بدست بياوريد ، دو تا فرشته هم هستند كه همه آزاد كردند .
سلام اي دوست چهار برگ پرينت شده ي فرشته بيشتر نيست ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)