سلام..پستهای این صفحه این تایپیک رو بخون..گویا یکی دیگه مشکلی شبیه خودت داشته...نکنه اصلا خودت بودی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] estan.net/showthread.php?t=177647&page=192
سلام..پستهای این صفحه این تایپیک رو بخون..گویا یکی دیگه مشکلی شبیه خودت داشته...نکنه اصلا خودت بودی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] estan.net/showthread.php?t=177647&page=192
اونم پست خودم بود تو اون یکی فروم
شما شارژر را وصل کن به گوشی
بعد از 2 ساعت بیا ببین روشن میشه ؟
چون احتمالش هست باطری تموم شده باشه
من بارها روت کردم مشکلی پیش نیومده
بندرت پیش میاد
مخصوصا گوشیهای سونی که خیلی بهترند
گالاکسی نوت خودمو به اندروید 4 اصلی اپدیت نکردم
البته برا آلمان اومده فعلا
چون گزارشی از بریک شدن گوشی و ... شده بود
بچه ها آندروید 4 برا آرک اس چطوریه ؟
البته من امشب خودم یکیو اپدیت میکنم و فردا مشخص میشه
ضمنا تم سایت چقدر بد شده یه جور شدم وقتی دیدمش
توی فروم xda دیده بودم تایپیکی در مورد انبریک کردن گوشی ارک هست..میخوای اونجا هم یه سری بزن
ادرس تایپیکش رو ندارم..ولی توی بخش ارک بگردی پیداش میکنی
ارک اس را اپدیت کردم
جالب شده
در کل راضی کنند هستش ....
آقا شما این کد رو تو گوشی بزن وقتی به نت وصلی یه سری اطلاعات میده من قبلا یه کم بهش نگاه کرده بودم فکر کنم توش مک آدرس هم بود .
*#*#4636#*#*
راستی همون بهتر که آپدیت نکردی .
من آپدیت کردم انقدر بدم اومدم که دوباره گوشیمو فلش کردم و بعد دوباره روت کردم .
منم آرک اس دارم .
یکی لطف می کنه لینک دانلود رام 2.3.4 ( یه بیس باند که روت بشه , 58 رو نتونستم روت کنم ترجیها 48 ) رو میده ؟ مال خاورمیانه رو میخوام ! هنک کنگ کیبوردش جالب نیس پ.ن : بعد از دانگرید به 2.3.4 و ناراضی بود از نسخه هنگ کنگ یه بار دیگه اندروید 4 رو فلش زدم تمام برنامه هامو هم که حذف کرده بودم , با برنامه روت تولز هم برنامه های اضافی خود گوشی رو هم حذف کردم که در نهایت 210 مگ رم تونستم آزاد کنم D: قبلا با برنامه های خودم به زور 100 مگ رم آزاد داشتم ! الان سرعت گوشیم قابل رضایت هست حالا ببینم بازی های سنگین مثل TinTin , Battlefield , Modern Combat , Asphalt روش راحت اجرا میشن یا نه ...
آندریود 4 حس میکنم کمی کند هست
ولی در کل بدنیست
تنظیمات گوشی بهتر شده
ولی بعضی جاها حس میکنمکند میشه گوشی
مثلا موقع کار کردن با دیکشنری و بعضا بعضی برنامه های دیگر مثل فایل منیجر و .... کمی کندی میبینم
و اون روونی که در 2.3.4 داشت را الان داره
فکر کنم منم برم 2.3.4 یه روزی
ولی قابلیت انتقال برنامه به مموری پیشفرض وجود داره بدون نیاز به روت و ...
من گوشی رو با هزار زحمت به تعمیرگاه پارس نیکاتل دادم ( چون گارانتی نداشت ) . الان بعد از یه هفته زنگ زدن و میگن که برد گوشی مشکل پیدا کرده و ما نمیتونیم تعمیرش کنیم ؟
به نظرتون چی کار کنم ؟ تعمیر گاه خوب کسی سراغ داره ؟ اصلا با همین شرایط گوشی را چند ور میدارن ؟
ببین برگه ای نوشته ایی چیزی میتونی از نیکاتل بگیری که گوشی مشکل داره بعد مدرک داری برو از فروشنده شکایت کن...
من جای تو حرصم گرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)