تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 430 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید .

امروز رفتم با یکی از دوستانم بازار موبایل تا براش آرک اس بگیرم . تمام مغازه ها رو قیمت گرفتیم و از 595 تا 610 قیمت دادن ( بی گارانتی ) آخره سر یک آرک اس سفید 600 تومان از یکی از مغازه ها گرفتیم و اونجا با گوشی کار هم کردیم و مشکلی نداشت .
    براش مموری و کیف هم خریدیم و من از گوشی خودم ( گالکسی اس ) یه سری برنامه و کلیپ هم براش بلوتوس کردم و همه را نصب کرد و مشکلی نداشت .
    تا اینکه اومدیم خونه و من گفتم که بزار گوشی را به لپ تاپ وصل کنم تا برنامه و بازی هم براش بریزم ، وقتی وصل شد مموری گوشی را شناخت و یکی دوتا فولدر هم براش ساختم و تا اومدم اولین برنامه را در گوشی کپی کنم دیدم اتصال قطع شده ، گوشی را که نگاه کردم دیدم خاموشه ، هر کاری کردم روشن نشد .
    خلاصه به شارژ زدیم و هر کاری کردیم روشن نشد ،
    چون دیگه دیر شده بود و جمعه ها بازار موبایل ساعت سه میبنده گوشی را بردیم جای دیگه و به کامپیوترش وصل کرد و گفت فلش میکنه و آندروید 4 هم روش میریزه اما بازم جواب نداد و گوشی روشن نشد ، حتی خوده این تعمیرکاره هم میگفت خیلی عجیبه و احتمالا مشکل سخت افزاری هست .
    خلاصه الان من نمیدونم واقعا چی کار کنم ؟ اصلا مشکل چی هست ؟ فروشنده سرمون کلاه گذاشته یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اصلا تعمیر گوشی چه قدر خرج داره ؟

خواهشا کمک کنید .
    سلام..پستهای این صفحه این تایپیک رو بخون..گویا یکی دیگه مشکلی شبیه خودت داشته...نکنه اصلا خودت بودی؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] estan.net/showthread.php?t=177647&page=192

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونم پست خودم بود تو اون یکی فروم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید .

امروز رفتم با یکی از دوستانم بازار موبایل تا براش آرک اس بگیرم . تمام مغازه ها رو قیمت گرفتیم و از 595 تا 610 قیمت دادن ( بی گارانتی ) آخره سر یک آرک اس سفید 600 تومان از یکی از مغازه ها گرفتیم و اونجا با گوشی کار هم کردیم و مشکلی نداشت .
    براش مموری و کیف هم خریدیم و من از گوشی خودم ( گالکسی اس ) یه سری برنامه و کلیپ هم براش بلوتوس کردم و همه را نصب کرد و مشکلی نداشت .
    تا اینکه اومدیم خونه و من گفتم که بزار گوشی را به لپ تاپ وصل کنم تا برنامه و بازی هم براش بریزم ، وقتی وصل شد مموری گوشی را شناخت و یکی دوتا فولدر هم براش ساختم و تا اومدم اولین برنامه را در گوشی کپی کنم دیدم اتصال قطع شده ، گوشی را که نگاه کردم دیدم خاموشه ، هر کاری کردم روشن نشد .
    چون دیگه دیر شده بود و جمعه ها بازار موبایل ساعت سه میبنده گوشی را بردیم جای دیگه و به کامپیوترش وصل کرد و گفت فلش میکنه و آندروید 4 هم روش میریزه اما بازم جواب نداد و گوشی روشن نشد ، حتی خوده این تعمیرکاره هم میگفت خیلی عجیبه و احتمالا مشکل سخت افزاری هست .
    خلاصه الان من نمیدونم واقعا چی کار کنم ؟ اصلا مشکل چی هست ؟ فروشنده سرمون کلاه گذاشته یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اصلا تعمیر گوشی چه قدر خرج داره ؟

خواهشا کمک کنید .
    شما شارژر را وصل کن به گوشی
    بعد از 2 ساعت بیا ببین روشن میشه ؟
    چون احتمالش هست باطری تموم شده باشه

فکر کنم از بس که شانستون بد بوده اینجوری شده
    بعید میدونم فروشنده سرتون کلاه گذاشته باشه
    وقتی قرار به بدشانسی باشه هر اتفاقی میفته
    من شنیدم اگه گوشی بریک بشه دیگه روشن نمیشه
    این بریک شدن هم تو روت کردن پیش میاد
    من که تا حالا گوشیم رو روت نکردم از همین بریک شدن میترسم
    من بارها روت کردم مشکلی پیش نیومده
    بندرت پیش میاد
    مخصوصا گوشیهای سونی که خیلی بهترند

گالاکسی نوت خودمو به اندروید 4 اصلی اپدیت نکردم
    البته برا آلمان اومده فعلا
    چون گزارشی از بریک شدن گوشی و ... شده بود

بچه ها آندروید 4 برا آرک اس چطوریه ؟
    البته من امشب خودم یکیو اپدیت میکنم و فردا مشخص میشه
    ضمنا تم سایت چقدر بد شده یه جور شدم وقتی دیدمش

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

توی فروم xda دیده بودم تایپیکی در مورد انبریک کردن گوشی ارک هست..میخوای اونجا هم یه سری بزن
    ادرس تایپیکش رو ندارم..ولی توی بخش ارک بگردی پیداش میکنی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ارک اس را اپدیت کردم
    جالب شده
    در کل راضی کنند هستش ....

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamed.tba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    به شدت نیاز به MAC Address گوشیم دارم ولی داخل status>setting که میرم مینویسه Unavailable. کسی میتونه کمکم کنه که MAC adrdresse گوشیم رو پیدا کنم؟؟!!
    گوشیم Xperia Arc S هستش و هنوزم سیستم عاملش رو update نکردم . Android 2.3.4 هست.

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

سلام به همه دوستان عزیز
    به شدت نیاز به MAC Address گوشیم دارم ولی داخل status>setting که میرم مینویسه Unavailable. کسی میتونه کمکم کنه که MAC adrdresse گوشیم رو پیدا کنم؟؟!!
    گوشیم Xperia Arc S هستش و هنوزم سیستم عاملش رو update نکردم . Android 2.3.4 هست.

آقا شما این کد رو تو گوشی بزن وقتی به نت وصلی یه سری اطلاعات میده من قبلا یه کم بهش نگاه کرده بودم فکر کنم توش مک آدرس هم بود .
    *#*#4636#*#*

راستی همون بهتر که آپدیت نکردی .
    من آپدیت کردم انقدر بدم اومدم که دوباره گوشیمو فلش کردم و بعد دوباره روت کردم .
    منم آرک اس دارم .

9. 3 کاربر از Hamed.tba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یکی لطف می کنه لینک دانلود رام 2.3.4 ( یه بیس باند که روت بشه , 58 رو نتونستم روت کنم ترجیها 48 ) رو میده ؟ مال خاورمیانه رو میخوام ! هنک کنگ کیبوردش جالب نیس پ.ن : بعد از دانگرید به 2.3.4 و ناراضی بود از نسخه هنگ کنگ یه بار دیگه اندروید 4 رو فلش زدم تمام برنامه هامو هم که حذف کرده بودم , با برنامه روت تولز هم برنامه های اضافی خود گوشی رو هم حذف کردم که در نهایت 210 مگ رم تونستم آزاد کنم D: قبلا با برنامه های خودم به زور 100 مگ رم آزاد داشتم ! الان سرعت گوشیم قابل رضایت هست حالا ببینم بازی های سنگین مثل TinTin , Battlefield , Modern Combat , Asphalt روش راحت اجرا میشن یا نه ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آندریود 4 حس میکنم کمی کند هست
    ولی در کل بدنیست
    تنظیمات گوشی بهتر شده
    ولی بعضی جاها حس میکنمکند میشه گوشی
    مثلا موقع کار کردن با دیکشنری و بعضا بعضی برنامه های دیگر مثل فایل منیجر و .... کمی کندی میبینم
    و اون روونی که در 2.3.4 داشت را الان داره
    فکر کنم منم برم 2.3.4 یه روزی
    ولی قابلیت انتقال برنامه به مموری پیشفرض وجود داره بدون نیاز به روت و ...

12. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید .

خواهشا کمک کنید .
    من گوشی رو با هزار زحمت به تعمیرگاه پارس نیکاتل دادم ( چون گارانتی نداشت ) . الان بعد از یه هفته زنگ زدن و میگن که برد گوشی مشکل پیدا کرده و ما نمیتونیم تعمیرش کنیم ؟
    به نظرتون چی کار کنم ؟ تعمیر گاه خوب کسی سراغ داره ؟ اصلا با همین شرایط گوشی را چند ور میدارن ؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

من گوشی رو با هزار زحمت به تعمیرگاه پارس نیکاتل دادم ( چون گارانتی نداشت ) . الان بعد از یه هفته زنگ زدن و میگن که برد گوشی مشکل پیدا کرده و ما نمیتونیم تعمیرش کنیم ؟
    به نظرتون چی کار کنم ؟ تعمیر گاه خوب کسی سراغ داره ؟ اصلا با همین شرایط گوشی را چند ور میدارن ؟
    ببین برگه ای نوشته ایی چیزی میتونی از نیکاتل بگیری که گوشی مشکل داره بعد مدرک داری برو از فروشنده شکایت کن...

من جای تو حرصم گرفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •