مرسی خیلی عالی. اون رومانسی که گفتی چطوره پخش بوش؟
مرسی خیلی عالی. اون رومانسی که گفتی چطوره پخش بوش؟
اون رو هم اگر بتونی گیر بیاری خیلی خوبه![]()
اون بوچرون رو خریدی؟
نه وقت نکردم برم بازار فرداهم دارم میرم کرمان تا 3شنبه برگشتم میرم بذار من میخرم تست میکنم عکس هم میگیرم اگه اصل بود و داشت بازم واست میگیرم
ok.
ممنون
خوش بگذره
مبارک باشه.خرید قبله طرف بوده که احتمالا اون موقع گرون میدادهحالا بوش رو دوست داشتین؟
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
به نظرم هر کدوم خودت دوست داری بزن ولی اگه میخوای تو جمع هم خوب جواب بده اینا رو یکیشون رو بزن:
پیور هاوانا
لالیک
سعی کن بیشتر به مچ و گردنت بزنی
...........................
دوستان کسی جگوار سبز یا جاز رو داشته؟
Last edited by cyber861; 10-02-2012 at 10:41.
من هر دو رو داشتم.
البته جگوار مارک 2 رو داشتم که همون جگوار سبز هست با کمی تندی بیشتر
آواتار جدید هم مبارک![]()
Last edited by f.t.g; 10-02-2012 at 12:08.
به نظر من اینتسا هم کف اصلاح و هم افترشیو هاش از ژیلت و نیوآ بهتره... لااقل واسه من که این طور بوده... یه امتحان
بزن... بد نیست. قبلا که قیمتی نداشتن دیگه حالا رو نمی دونم.
arko
من خودم با کف ریش (فوم پمپی) آرکو حاوی روغن اسطوخودوس و روغن آلوئه ورا به همراه خود تراش دوتیغه personna صابون سرخود که صابونشم حاوی ویتامین E + آلوئه وراست اصلاح میکنم و اصلاحی بسیار تمیز و راحت و بدون التهاب و صاف و صیقلی تحویلم میده.![]()
من چون پوستم حساسه نمیدونم واسه پوست های حساس هست یا نه.
قیمتش که خیلی خوب بود یه بزرگش رو میداد 10-11 تومن....از ژیلت خیلی بیشتر بودش...شما که تست زدی وقتی استفاده میکرده پوستت یه حالت خنک یا سوزش پیدا میکرد ؟ چون برای پوست های حساس همشون خنک میکنه پوست رو....
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
دوست عزیز شما عکسی از قوطیش میتونی بزاری ؟ از شما برای پوست حساس بود ؟چون اینجایی که من رفتم تقریبا همه نوع کف اصلاح از arko داشت راستشش یه نوع اسپری از ارکو دیدم به قدری حالمو به هم زد که اصلا از این برند بدم اومد....!!!
Last edited by roteal2007; 10-02-2012 at 14:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)