تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 4105 اولاول ... 3073573974034044054064074084094104114174575079071407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها جریان دوره کد چیه؟ یعنی همه لیسانسه ها باید بگذرونن؟ یه دو تا دوستام که 01 بودن می گن دوره کد هم دوره ایاشون اکثرا یا اصفهان بوده یا شیراز ! برای 02 هم همینجوره؟

---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------

سلام بر بچه هاي 02
    نه من همدانيم
    والا دوره هاي قبل اينجوري بوده كه لباسا رو دادن و يك هفته فرصت دادن تا لباسارو درستش كنن
    خدا کنه همینجوری باشه شما وسایلتون را برای روز اول دنبالتون میارید؟

داره خودمونی میشه arian_pboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بچه ها جریان دوره کد چیه؟ یعنی همه لیسانسه ها باید بگذرونن؟ یه دو تا دوستام که 01 بودن می گن دوره کد هم دوره ایاشون اکثرا یا اصفهان بوده یا شیراز ! برای 02 هم همینجوره؟

---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------

خدا کنه همینجوری باشه شما وسایلتون را برای روز اول دنبالتون میارید؟
    بله تمام رشته ها بجز كامپيوتر، عمران و حسابداري بايد بعد از آموزشي يه دوره آموزشي ديگه هم بگذرونن كه البته مثل اين دوره آموزشي اوليه نيست و بهشون استفاده از مثلا توپ و كاتيوشا و... ياد ميدن جاهاش هم متفاوته اصفهان و شيراز و تهرانه (اينجور كه شنيدم)

من يه سري وسايل ضروري رو با خودم ميارم روز اول
    يه سري هم صحبت ها تو سايت ها هست كه شايد لباسا رو بدن بگن بعد ماه رمضون بيايد (البته در حد شايعه است)

3. این کاربر از arian_pboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    تو برگه سفید من گرایش رشته تحصیلی مو اشتباه زده (مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها هستم که زده مهندسی صنایع- تولید صنعتی) این مشکلی برام پیش میاره یا نه مهم نیست
    میشه درستش کرد؟تاثیری روی محلی که الآن کد خوردم نمیزاره که باعث شه عوض بشه؟
    خیلی ممنون
    چه جالب ..اتفاقا برای منم دقیقا همین اشتباه رو کردن ..... منم همین سوال رو داشتم ...مشکلی ایجاد نمیشه بعدا ؟
    برا منم رشته ام برق بود ولی اونها زده بودن عمران دنبالشم نیافتادم هیچ اتفاقی هم نیافتاد العان کارتمم گرفتم.
    بله تمام رشته ها بجز كامپيوتر، عمران و حسابداري بايد بعد از آموزشي يه دوره آموزشي ديگه هم بگذرونن كه البته مثل اين دوره آموزشي اوليه نيست و بهشون استفاده از مثلا توپ و كاتيوشا و... ياد ميدن جاهاش هم متفاوته اصفهان و شيراز و تهرانه (اينجور كه شنيدم)

من يه سري وسايل ضروري رو با خودم ميارم روز اول
    يه سري هم صحبت ها تو سايت ها هست كه شايد لباسا رو بدن بگن بعد ماه رمضون بيايد (البته در حد شايعه است)
    دوره کد به رشته مربوط نمیشه بعضی جاها بعد از تقسیم دوره کد میخورن یعنی دو ماه دیگه اموزش میبینن.
    من نمیدونم اون کسی که گفته لباس مسدئن میگن برید بعد ماه رمضون بیاید چه فکری میکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

بچه ها
    اگه موهارو کوتاه نکنیم
    جریمه میکنن؟
    مرسی

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی در مورد مرکز احمد بن موسی که شیراز هست توضیحی نمیده؟ واسه سپاه هست
    درسته.ملقب به احمد گدا هست.یه کم اموزشیش سخته ولی بعدش راحتی.
    موفق باشی.

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

بچه ها
    اگه موهارو کوتاه نکنیم
    جریمه میکنن؟
    مرسی
    اولش بهتون تیکه میندازن.بعدش هم با یه ماشین سر همه رو میتراشن.حساب کن ببین مریضی پوستی میگیری یا نه.
    حالا ارزش داره نزنی؟

7. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان . بك سوال دارم ازتون : من چشمام ضعيفه و عينك ميزنم و دائم نگران اينم كه تو آموزشي اگه بشكنه چي ميشه ؟ البته براي كارهايي كه احتياج به دوربيني داره عينك ميزنم فواصل نزيديك رو احتياجي ندارم. ميشه مشكلات داشتن عينك تو آموزشي رو واسم بگين؟ مزايا و معايبي داره داشتنش؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بچه ها
    اگه موهارو کوتاه نکنیم
    جریمه میکنن؟
    مرسی
    روز اول اگه بری و موهات کوتاه نباشه میفرستنت سلمونی پادگان و با ماشینی که موهای 1000 نفرو باهاش کوتاه کردن و هیچگونه بهداشت و... رو رعایت نکردن کلت رو از ته(نمره صفر) میتراشن!!!!
    به نفعته که خودت عینه بچه خوب قبل رفتن موهات رو با نمره 4 بزنی
    سلام دوستان . بك سوال دارم ازتون : من چشمام ضعيفه و عينك ميزنم و دائم نگران اينم كه تو آموزشي اگه بشكنه چي ميشه ؟ البته براي كارهايي كه احتياج به دوربيني داره عينك ميزنم فواصل نزيديك رو احتياجي ندارم. ميشه مشكلات داشتن عينك تو آموزشي رو واسم بگين؟ مزايا و معايبي داره داشتنش؟
    والا منم عینکی هستم.... مگه میخوای چه کار کنی که میترسی....یه رژس و بدو بایست و بشین پاشو!! چه ربطی به عینک داره؟؟؟؟

10. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا منم عینکی هستم.... مگه میخوای چه کار کنی که میترسی....یه رژس و بدو بایست و بشین پاشو!! چه ربطی به عینک داره؟؟؟؟
    چون شنيدم يهو نصف شب ميريزن بيدارت ميكنن اونجا چون گيج خوابي ميگم جايي هست عينكو بذاري كه نشكنه و اينكه براي مرزباني و كارهايي كه احتياج به ديد خوب داره ميذارنت يا نه؟ حالا مرزباني و اينا رو نميدونم بعد از آموزشيه يا نه ولي در كل ميخوام بگم براي كارهايي كه به ديد خوب احتياج هست ازت استفاده ميكنن يا نه؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چون شنيدم يهو نصف شب ميريزن بيدارت ميكنن اونجا چون گيج خوابي ميگم جايي هست عينكو بذاري كه نشكنه و اينكه براي مرزباني و كارهايي كه احتياج به ديد خوب داره ميذارنت يا نه؟ حالا مرزباني و اينا رو نميدونم بعد از آموزشيه يا نه ولي در كل ميخوام بگم براي كارهايي كه به ديد خوب احتياج هست ازت استفاده ميكنن يا نه؟
    دوست عزیز اصلا خودت رو ناراحت نکن.فوقش اگر ریختن و گفتن اماده شید سر فرصت اماده شید و عجله نکنید.
    اگر هم برخورد فیزیکی یا الفاظ زشت بکار بردن برین بازرسی یا عقیدتی گزارششون رو بده.
    بعدش فرداشو ببین که یارو افتاده تو بازداشت یا نه.

13. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تو آموزشی سخت ترین کاری که میکنید رژه رفتنه و دویدن...نگهبانی که کار سختی نیست...فقط 2 ساعت سرپا باید وایستین...اینقدر نگران نباش کار عجیب و غریبی نیست که نیاز به دید بالا باشه......

15. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •