تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 416 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پپه 1 تنه بازی مسی و خط هافبک بارسا(اکثرا ژاوی) رو به هم ریخته بود و شکی توش نیست..
    باور نمیکنی، فیلم بازی رو بگیر و یه بار دیگه نگاه کن...
    +
    واقعا تعجب میکنم از این حرفت!
    قشنگ (بقول عادل!) معلوم بود که بعد اخراج پپه، مسی راحت شد!(بقولی، یه نفسی کشید!: دی)
    دقیقا تایید میشه . باور کن زمانی که په په اخراج شد گفتم مسی گل میزنه دوبار هم گفتم !

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا په په بود مسی هیچ حرکتی نتونست بکنه اصلا تو بازی نبود همون پرس و تخريب بازي هافبكهاي بارسا یعنی مسی خارج از بازی
    پپه 1 تنه بازی مسی و خط هافبک بارسا(اکثرا ژاوی) رو به هم ریخته بود و شکی توش نیست..
    باور نمیکنی، فیلم بازی رو بگیر و یه بار دیگه نگاه کن...
    +
    واقعا تعجب میکنم از این حرفت!
    قشنگ (بقول عادل!) معلوم بود که بعد اخراج پپه، مسی راحت شد!(بقولی، یه نفسی کشید!: دی)
    اجازه بدين من تعجب كنم
    خودتون هم متوجه تغيير حرفتون شدين
    اينكه با اخراج په په كل تيم بارسا و مسي راحت تر كار كرد كه شكي نيست اما اين چه ربطي به مامور مهار مسي بودن داره
    په په مامور پرس كردن و تخريب بازي بارسا بود به همراه چند بازيكن ديگه رئال
    مامور مهار بازيكن حريف يه چيز ديگه اس پس اينكه بگيم په په مامور مهار مسي بود اشتباهه
    اما اينكه په په يك تنه همه بارسا رو به هم ريخته بود هم جاي حرف داره
    بارسا به جز بازي اول (برگشت لاليگا) كه فكر ميكنم غافلگير شده بود در ساير ديدارها به راحتي اين پرس رو شكست نيمه دوم بازي ال دربي رو يه بار ديگه ببينيد هافبكهاي بارسا با نزديك بازي كردن به هم و اضافه شدن مسي هم بهشون په په رو به خاطر عدم انعطاف و سرعت جابه جاييه مناسب كاملا از بازي خارج كرده بودن و بارها تا آستانه گل زدن پيش رفتن فقط كافيه يك بار ديگه بازي رو ببينين
    كه متاسفانه هيجان برد اجازه نداد مورينيو متوجه اين بدل گوارديولا بشه شايد هم متوجه شد و تاكتيك ديگه اي نداشت
    در ضمن تغيير رفتار جمعيه بازيكناي بارسا براي اخراج په په كاملا مشهود بود
    نگه داشتن توپ تا نزديك شدن په په و گرفتن خطا كه در همون نيمه اول دل ري بارها اتفاق افتاد و باز هم مورينيو نديد شايد هم ديد و به په په تذكر هم داده ولي... در هر صورت رئال بدون هيچ تغييري نسبت به تغييرهاي واضح بارسا در بازي قبل بازي رفت نيمكه نهايي رو شروع كرد كه اينبار به اين خاطر كه بارسا نيازي به گل نداشت صبر و حفظ توپشون در يك سوم دفاعيه خودشون خيلي واضحتر بود و هم بيشتر رئاليها رو عصبي كرد و دليلش همون حركت غير هوشمندانه و رها شده په په روي پاي آلوز بود
    دوستان رئالي ميگن كه رئال از دقيقه 60 به بعد ميخواسته حمله كنه
    سوال اينه چطوري؟
    بارسا در يك سوم دفاعيه خودش توپ رو حفظ ميكنه شما ميخواين پرس كنيد يا توپ گيري كنيد نوع پرس په په اصلا منجر به گرفتن توپ نميشه بيشتر به دفع كردن توپ ختم ميشه پس اگر كاكا مياد توي زمين براي ارسال پاس گل و موقعيت سازي احتياج به توپ داره كه با وجود په په تقريبا محال به نظر ميرسيد خود كاكا هم كه اصلا بازيكن توپ گيري نيست و نخواهد بود تازه آمادگيه كاكا هم بماند كه ممكن بود اصلا توپ به پاش نخوره
    كلا رئال در مقابل بازي خاص و صبورانه بارسا تقريبا هيچ واكنش خاصي نميتونست انجام بده يا انجام نداد
    تنها چيزي كه ميتونست اتفاق بيفته اومدن كريم بنزما بود كه ميتونست خط پرس رئال رو جلوتر و ببره علاوه بر اينكه نوع پرس بنزما برعكس په په بيشتر به گرفتن توپ منجر ميشه و ميتونست شروع كننده حمله براي رئال باشه اينجوري شايد ميشد حفظ توپ بارسا در يك سوم دفاعيش رو مختل كرد كه خوشبختانه(به عنوان يه بارسايي) مورينيو اين اشتباه رو هم مرتكب شد
    تا نتونه ضعيفترين بارساي پنج شش سال اخير رو از نظر نفرات كه اينيستا و آبيدال رو نداشت و پويول آماده اي هم نداشت ببره هيچ كس متوجه نيمكت بارسا در تقريبا حساسترين بازيه دو دهه اخيرش شد؟ نيمكتي كه تقريبا شبيه به نيمكت يه تيم جوانان بود
    من يه جاي ديگه هم گفتم تعويض آخر گوارديولا و آوردن اون بازيكن جوون كه اسمش يادم نيست در صورتي كه محتمل ترين تعويضش به خاطر بازي بيشتر تياگو بود آشكارا فقط پيامي بود براي تماشاگران فوتبال جهان تا همه دستهاي تقريبا خاليش رو ببينن
    بيشتر شبيه اين صحنه از فيلمهاي پليسي بود كه كارآگاه بعد از دستگيري جنايتكار تفنگ خاليشو به جاني نشون ميده

پي نوشت : اينكه بحثش قبلا شده شكي نيست اما در اينكه هنوز دوستان رئالي با كنايه هاشون ميخوان برد بارسا رو كم ارزش كنن هم شكي نيست پس من تا هر وقت كه اين حرفها باشه بهش جواب ميدم
    البته سعي ميكنم منطقي جواب بدم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پي نوشت : اينكه بحثش قبلا شده شكي نيست اما در اينكه هنوز دوستان رئالي با كنايه هاشون ميخوان برد بارسا رو كم ارزش كنن هم شكي نيست پس من تا هر وقت كه اين حرفها باشه بهش جواب ميدم
    علیرضا جان، شما اینکار رو درباره برد رئال کردید عزیز!
    یه بار دیگه پستت رو بخون(ضعیفترین بارسا 5-6 سال اخیر؟!؟ دیگه چحوری میخواید موفقیت های خوزه رو کوچیک کنید؟!)...

الانم بازم کلی ایراد گرفتید از کار مورینیو و تعریف کردید از گواردیولا و تغییر تاکتیک هاش(جالبه که بارسا معروفه که تک تاکتیکس اما شما قبول ندارید)..

4بازی طی 18 روز انجام شد که مسی تویه 3تاش(اون پنالتی بکنار)، کار خاصی نکرد برای بارسا و فقط تویه 30 دقیقه آخر بازی رفت لیگ قهرمانان تونست بازی کنه..
    تنها فرق این دقایق با بقیه دقایق هم، نبود پپه بود که فکر میکنم خودش همه چی رو نشون میده منتها شما دوست ندارید قبول کنید که مورینیو، با استفاده از 1 پپه، بارسا (مسی و ژاوی) رو فلج کرد...

به نظرم بحث فایده نداره...
    دوستان خودشون بازی دیدن و میدونن پپه چقدر تاثیر داشت...

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

در آخرین دیدار این فصل رئال؛ یرزی دودک در ترکیب اصلی

این دروازه بان 38 ساله که در سال 2007 از لیورپول به رئال پیوست، در این فصول کاملا ذخیره کاسیاس بوده

سایت گل- به گزارش سایت اختصاصی باشگاه رئال، یرزی دودک، دروازه بان لهستانی این تیم، در آخرین دیدار تیمش در رقابت های این فصل در مقابل آلمریا که فردا شب برگزار می شود، درون دروازه کهکشانی ها قرار می گیرد.
    این دروازه بان 38 ساله که در سال 2007 از لیورپول به رئال پیوست، در این فصول کاملا ذخیره کاسیاس بوده و تنها در رقابت های کوپا دل ری به میدان رفته است.
    او در 4 فصلی که در رئال بوده، با این تیم قهرمان فصل 08-2007 لالیگا شده و امسال نیز با پیروزی مقابل بارسا قهرمانی در کوپا دل ری را جشن گرفتند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کریس رونالدو: عنوان ال پی چی چی متعلق به همه بازیکنان رئال است

این ستاره پرتغالی با دو گلی که در دیدار هفته گذشته مقابل ویارئال به ثمر رساند، به رکورد 38 گل زده در رقابت های این فصل لالیگا رسید
    این ستاره پرتغالی با دو گلی که در دیدار هفته گذشته مقابل ویارئال به ثمر رساند، به رکورد 38 گل زده در رقابت های این فصل لالیگا رسید و تنها یک گل دیگر برای شکستن رکورد هوگو سانچس و تلمو زارا نیاز دارد.
    این بازیکن 26 ساله از اینکه در دومین فصل حضورش در رئال به چنین رکوردی دست پیدا کرده، بسیار خوشحال است اما نقش هم تیمی هایش را در این موفقیت فراموش نکرده است.

" من از اینکه به رکورد اسطوره هایی مانند سانچس و زارا رسیدم، به خودم افتخار می کنم. از اینکه در کنار آنها قرار گرفتم بسیار خوشحالم.
    عناوین فردی مهم است اما مهمتر از آن دستاوردهای تیمی است. من خیلی خوشحالم زیرا به ثمر رساندن 38 گل در یک فصل اصلا آسان نیست اما من این کار را بدون کمک هم تیمی هایم نمی توانستم انجام دهم.
    نمی توانستم بدون آنها به عنوان پی چی چی یا جایزه کفش طلا برسم. من از آنها بسیار سپاسگذارم. تنها چیزی که می توانم قول بدهم این است که با این پیراهن همیشه بهترین بازی هایم را ارائه کنم.
    اوزیل، کاکا، ژابی آلونسو، دی ماریا، بنزما، ایگواین...این که از بین هم تیمی ها فقط یک نفر را انتخاب کنید، بسیار دشوار است. این جایزه و عناوین به همه هم تیمی هایم تعلق دارد."
    رئال در آخرین دیدار این فصل مقابل آلمریا قرار خواهد گرفت و رونالدو این فرصت را خواهد داشت تا رکورد گلزنی در لالیگا را بشکند.

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

البته سعي ميكنم منطقي جواب بدم
    عزیز چرا هر بحثی پیش میاد شما ربطش میدی به این مسئله
    هنوز دوستان رئالي با كنايه هاشون ميخوان برد بارسا رو كم ارزش كنن
    یه صحبتی بود درباره په په و نقشش تو بازی هیچکس نمی خواد برد بارسا رو کم ارزش کنه گفتنی ها گفته شده و رفت پی کارش بحث رئال بارسا هم هنوز حالا حالا ها ادامه داره
    حالا هر بحثی در آینده پیش بیاد نباید دوباره ربطش داد به این مسئله

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

پنج زندگی و یک تشییع جنازه

دیگر پیشخوانها:

ساعت 22:00 : شش تیم 90 دقیقه برای سقوط نکردن بازی میکنند

رائول!:فقط تو آنرا نداری،گوتی و ایکر آنرا دارند

CR7 میخواهد 40 گله شود

کریستیانو تلاش میکند امروز نام خود را جاودانه کند...

...و تیم تلاش میکند به رکورد 100 گل در لالیگا برسد تا به دومین تیم برتر تاریخ رئال مادرید تبدیل شود

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

کریستیانو
    تاریخ منتظر توست

دیگر پیشخوانها:

اگر امروز گلزنی کند بر رکورد گلزنی سانچز و زارا غلبه میکند

هوگو:"نمیخواستم رکورد به نام مسی ثبت شود"

رونالدو:"بگذارید ببینیم میتوانیم جلوی آلمریا تعداد گلهایمان را بیشتر کنیم"

گواردیولا حالا که رونالدو برنده کفش طلا و پی چی چی است مسی را دعوت نکرده است

کیکه میخواهد به ختافه کمک کند:"این باشگاهی است که دوست ندارم سقوط کند"

بارسلونا با روسی مهاجم ویارئال برای چهار سال به توافق رسیده است

با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بیخیال دیگه قدرنشناسی تا چه حد ؟
    حالا که تکلیف قهرمانی مشخص شده دیگه دو تیم هیچ فرقی با هم ندارن فقط رئال مسلما دنبال گلای بیشتریه ...
    قدر نشناسی!!
    بشین حساب کن تعداد بازی های لیگ پخش شده از رئال بیشتر از بارسلوناست من تا قبل از اولین الکلاسیکو که در نیوکمپ بود تعداد بازیهای پخش شده رئال 2 تا بیشتر از بارسا بود و اگه همشو حساب کنی حداقل 2 بازی بیشتر از رئال نشون دادند

------------------
    من که دارم بازیو میبینم! از ترکست ! جالبه از 4 تا شبکه که در ترکست بازی پخش میکنند 3 تاشون دارند بازی بارسا را نشون میدند اون یکی هم یه برنامه داره در مورد فوتبال خود ترکیه پخش میکنند!!
    تفاوت را احساس کنید
    بازی یک یک هست و دقیقه 30 و اینا بود که فرناندس از مالاگا گل زد و بویان از رویه نقطه پنالتی دقیقه های اخر نیمه اول بازی رو مساوی کرد

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هوگو سانچز و کریستیانو رونالدو: دیدار دو گلزن افسانه ای

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

سانچز:"رئال مادرید با کریستیانو گلهای زیادی به ثمر خواهد رساند،بازیهای عالی ای انجام خواهد داد و جامهای زیادی خواهد برد"

دو مهاجم.دو گلزن.دو نماد.یک بازیکن افسانه ای رئال مادرید و کسی دیگری که به زودی یکی مثل او خواهد شد.گذشته و حال فوتبال برای بزرگترین خصوصیت مشترکی که دارند گرد هم آمدند:گل.هوگو سانچز هفت سال برای رئال مادرید بازی کرد،چهار عنوان پی چی چی و یک عنوان کفش طلا کسب کرد و همچنین رکورد گلزنی در یک فصل لالیگا را با زدن 38 گل به نام خود کرد.کریستیانو رونالدو،کسی که تا کنون به عنوان مادریدیستا 84 گل به ثمر رسانده،احترام زیادی برای پیشکسوتش قائل است و از این که به رکورد او رسیده به خود افتخار میکند.

سانچز میگوید:"همیشه گفته ام،اگر قرار است کسی به رکوردم برسد یا آنرا بشکند ترجیح میدهم بوسیله یک بازیکن رئال مادرید این کار انجام شود.خوشحال میشوم اگر کریستیانو آنرا بشکند.رکوردها برای شکستن هستند."رونالدو می افزاید:"افتخار میکنم که به رکورد دو گلزن افسانه ای یعنی هوگو سانچز و زارا رسیده ام.خوشحالم که نامم در کنار نام آنهاست.دستاوردهای فردی مهم هستند اما نه به اندازه دستاوردهای تیمی.من راضی هستم چرا که زدن 38 گل در یک فصل کار آساسنی نیست اما من با کمک هم تیمی هایم موفق شدم این کار را انجام دهم.من بدون همکاری هم تیمی هایم نمیتوانستم پی چی چی و توپ طلا را کسب کنم.از آنها بسیار متشکرم.آنچه که میتوانم قولش را بدهم این است که هر وقت این پیراهن را میپوشم بهترین بازیهایم را انجام میدهم.اوزیل،کاکا،ژابی آلونسو،دیماریا،بنزما،هیگو این و .... سخت است که فقط یک نفرشان را انتخاب کنی.این جایزه متعلق به همه است و آرزو میکنم این جایزه را با آنها سهیم شوم"

سانچز گوش میدهد و میگوید:"ممکن است که میشل گلهای زیادی برایم ساخته باشد اما من با همه آنها رابطه خوبی داشتم.بوتراگوئنو،مارتین واسکز و .....من هم معتقدم که این جایزه متعلق به کل تیم است.موفق شدیم در یک فصل 107 گل به ثمر برسانیم.رئال مادرید این فصل این تعداد گل را به ثمر نرسانده اما آنها 94 گل به ثمر رسانده اند که بسیار چشمگیر است."رونالدو میگوید:"بگذارید ببینیم که آیا میتوانیم در برابر آلمریا گلهای بیشتری به ثمر برسانیم تا این تعداد گل را بهبود بخشیم"

گفته میشود مهاجمان هر گلی که میزنند را به یاد دارند و قادرند همه آنها را با ذکر جزییات توصیف کنند.هر دو طرف این گفته را تایید میکنند.سانچز میگوید:"از میان 38 گلم،گلی را که دوست دارم آخرین گلی است که به ثمر رساندم زیرا این گل به من اجازه داد به رکورد زارا برسم و کفش طلا را کسب کنم.میشل یک پاس به من داد،مدافعان را دریبل زدم و توپ را گل کردم."کریستیانو نیز گلی را انتخاب میکند که به او اجازه رسیدن به این رکورد تاریخی را داد:"گل مورد علاقه ام دومین گلم به ویارئال است.خیلی از گلهایی را که به ثمر رسانده ام دوست دارم اما من آنرا ترجیح میدهم چون جدیدترین گلم است"

هر دو طرف همچنین به تعریف و تمجید از یکدیگر میپردازند.سانچز میگوید:"معتقدم اگر سرعت رونالدو،قدرت شوتزنی و مهارتهای فردی او را داشتم گلهای بیشتری به ثمر میرساندم.به این دلیل است که من دوست دارم تواناییهای او را داشته باشم.دوست داشتم همانند او ضربات ایستگاهی را نیز گل میکردم."رونالدو در این باره می افزاید:"من هم دوست دارم که اینگونه ضربات را گل کنم.چرا که بسیار زیبا و قابل ملاحظه هستند"

در ادامه سانچز میگوید:"کریستیانو جوان است،قوی است و سالهای زیادی از فوتبالش باقی مانده و امیدوارم این سالها را در رئال مادرید پشت سر بگذارد.رئال مادرید با کریستیانو گلهای زیادی به ثمر خواهد رساند،بازیهای عالی ای انجام خواهد داد و جامهای زیادی خواهد برد.حرکات او جذاب و دیدنی هستند.9 گل در 3 بازی!این یک شاهکار شگفت آور است."کریستیانو هم قول میدهد که بهترین بازیهایش را انجام دهد:"هر وقت این پیراهن را بپوشم بهترین بازیهایم را انجام خواهم داد.".

کد:
    خداحافظي با يرزي دودك

باشگاه رئال مادريد مراتب تشكر خود را از يرزي دودك بخاطر سخت كوشي و متعهد بودن اين بازيكن در طول 4 سال گذشته اعلام ميدارد.

يرزي دودك امشب آخرين بازيش را براي رئال مادريد انجام خواهد داد.اين دروازه بان لهستاني سال 2007 از ليورپول،تيمي كه سال 2005 با آن موفق به فتح ليگ قهرمانان اروپا شده بود به رئال مادريد آمد.در مدت حضور در رئال مادريد دودك موفق شد با اين تيم يك قهرماني لاليگا،يك جام حذفي و يك سوپركاپ اسپانيا را كسب كند.

کد:
    " به خاطر خرید التین تاپ خوشحالیم "

کارانکا : " فصل خوبی را سپری کردیم . باشگاه به جمع قدرت های برتر اروپا بازگشت .

ایتور کارانکا کمک مربی رئال مادرید قبل از انجام اخرین بازی لیگ در برابر المریا با رسانه ها به صحبت نشست .

" التین تاپ یک بازیکن بین الملی است که از تیم بزرگی به نام بایرن مونیخ به ما ملحق میشود . این بازیکن کارگر از ان دسته از بازیکنانی محسوب میشود که ما به ان نیاز داشتیم . ما از این خرید خوشحالیم و در فصل اینده میخواهیم به مردم نشان دهیم که چرا وی را به خدمت گرفتیم ."

" ما فصل خوبی را سپری کردیم . باشگاه به لطف رسیدن به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان به جمع قدرتهای برتر اروپا بازگشت . ما جامی را به دست اوردیم که سالها از دست یابی به ان عاجز بودیم . ما تلاش میکنیم به حداکثر امتیازات ممکن در لیگ دست یابیم . ما بیشترین گل زده در لیگ را داریم و بهترین گلزن لیگ نیز در ترکیب ما حضور دارد . من نمره خوبی به خودمان میدهم "

"ادبایور یک پسر عالی است که شادی و خوشحالی را به ترکیب تیم اورده است . ما هنوز در باره وضعیت او تصمیم نگرفتیم . دو هفته وقت داریم تا در مورد خروجی ها و کسانی که قرار است بمانند تصمیم گیری کنیم ."

" من از حضور خود در اینجا رضایت دارم . از هر دقیقه ای که سپری میشود لذت میبرم و چیزهای زیادی می اموزم . مورینیو نیز خوشحال است و اشتیاق زیادی دارد ."

" تیم در حال حاضر برای کمک به بهبود رکورد گلزنی رونالدو تلاش میکند . این حقیقت که بهترین خط حمله لیگ از نظر تعدا گل زده را در اختیار داریم انگیزه دیگری برای ارائه یک بازی خوب در برابر المریا است ."

" امیدوارم کاستیا به دسته دو صعود کند . انها عملکرد خوبی دارند . من با توریل صحبت کردم تا ببینیم به چه نحوی میتوان به انها کمک کرد . ما به طور مداوم با یکدیگر گفتگو میکنیم . اون اعلام کرد که حضور خسوس , مندی و خوزه لو در ترکیب تیم برای حضور در بازی با المریا برای ما بهتر است . ما قصد داشتیم توماس را دعوت کنیم ولی به این خاطر که قرار است یکشنبه برای کاستیا بازی کند از دعوت وی منصرف شدیم ."

کد:
    +

دلم واسه صحبت های خوزه تنگ شده!

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

powerslave عزیز..
    من چی میتونم الان بگم در حالیکه شما خوزه رو با قلعه نوعی مقایسه میکنید؟!

شما مشکل اصلیتون به نظرم اینه که بازیکن سالاری رو مد نظرتون قرار دادید..
    میگید چرا کریم بره یا چرا کاکا بره یا فلانی بیاد یا...اگه صلاح تیم باشه، چه میخواد کریم باشه، چه میخواد کریس باشه و چه میخواد رائول بزرگ باشه! باید از تیم برن چون اینجا رئال مهمه نه نام ها!
    میاید از کریم اینطوری دفاع میکنید در حالیکه کافیه بازیهای کریم رو تویه رئال مرور کنید تا ببینید که کریم فقط این چند بازی اخیره که بلاخره بعد نزدیک 2 سال، رو فرم اومده و داره وظیفش رو به عنوان مهاجم نوک انجام میده! گرچه خودم منتقد گل و نمره دادنش هستم اما فکر کنم رکورد دار انتخاب به عناون بدترین بازیکن زمین باشه کریم! کلی بازی رو به عنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب شده بعد شما عملکردش رو با کریس مقایسه میکنید؟!
    در مورد آدبایور میگید در حد مهاجم سومه...عزیز گویا شما توجه نمیکنید که ترکیب اصلی رئال مشخصه! الان خرید های رئال(به جز 2 پست مهاجم و هافبک وسط)، همه برای نیمکت هستن و کامل کردن ترکیب تیم نه تیم اصلی! ادبایور هم بازیکنیه که با نیمکت مشکل نداره برخلاف کریم..
    میگید خوزه از کریم حمایت نمیکنه؟! من اون مثال رو زدم براتون! خوزه میگه هوادار ها کریم رو هو نکردن و من رو هو کردن! اگه این حمایت نیست، پس چیه؟! کریم تا همینجاش اگه اومده، فقط بخاطر خوزه بوده...تمام بازیکنای سابق خوزه، عاشقش هستن و بعد شنما میگید که حمایت نمیکنه از بازیکنش؟!موضوع اینه که خوزه برخلاف

شما، اسم بازیکن براش مهم نیست و فقط موفقیت تیم رو مد نظر قرار میگیره...ضمن اینکه گفتم..کریم خودش میخواد بره..

در مورد بازی بارسا..کی گلها رو زد؟! مسی..مامور مهار مسی کی بود؟! پپه..پپه کجا بود؟! اخراج شد!!
    همین جواب شماست...
    ضمن اینکه خودتون جواب خودتون رو میدید و دیدیم که رئال اون یکی بازی، وقتی 10 نفره شد، تونست گل بزنه و گلی نخورد..بازیکنی که اخراج شد، بازیکنی مهمی بود که

شما توجه نمیکنی بهش...

در کل به نظرم بی فایدس این بحث چون شما از چیزهایی ایراد میگیرد که واقعا ایراد نیستن!
    داداش من من اصلاً از قلعه نویی و امثالش خوشم نمیاد تا بیام با یه مربی بزرگی مثل مورینیو مقایسش کنم. منظور من اینه که رئال اینقدر تیم بزرگیه که اگه اون هم مربیش میشد خیلی از بازی ها رو میبرد. منظورم تاکید روی این بود که رئال مورینیو رو نیاورده که جلوی اتلتیک بیلبائو و ویارئال و والنسیا ببره. چون معمولاً این ها رو میبره.
    رئال مورینیو رو فقط برای این آورد که بتونه قهرمان بشه. به عبارت بهتر از بارسلونا بگذره. من فکر میکنم اشتباه داوری برای همه پیش میاد و این که یک صحنه رو میشه به صورت قانونی توجیه کرد. ولی وقتی یک صحنه رو نشه به صورت قانونی توجیه کرد (یعنی با فرض اشتباه داور هم نشه اون تصمیم رو توجیه کرد) اون موقع مشکوکه. حالا من الان صحبت کنم تمام طرفدارای بارسلون میریزن رو سرم. ولی این رو میگم که الان این حرف ها هیچ چیز رو عوض نمیکنه. به نظر من تو اون صحنۀ گل اول رئال تو بازی برگشت cl که داور قبولش نکرد، خود پیکه با هر دوتا دستش رونالدو رو هل داد ولی اون پاسش رو داد و بعد بدون هیچ قصدی و بر اثر خطایی که روش انجام شده بود خورد به ماسکرانو. من نظرم اینه که این اشتباه کامل داوری هست. و فقط یه اشتباه سهوی مثل اینکه ندیده یا .. نیست. این اشتباه تفسیری هست. یعنی قانون اجرا نشده. این نظر منه. و موارد بیشمار مشکوک و غیر مشکوک (یعنی دیگه واضح واضح) که به نفع بارسلون گرفته شده. اما....
    اما اینها همه مسائلیه که کس دیگه ای غیر از خود تیم درش نقش داره. من اعتقاد دارم که تیم خیلی بیشتر از خودش ضربه خورده. من اصلاً بازیکن سالاری یا همچین چیزی (که تو اروپا کم دیده میشه، اگه نگیم اصلاً نیست) مد نظرم نیست. مشکل اینجاست که شما طرز تفکر مورینیو از موضع ضعف رو نمیبینید. شما نمیبینید که داره چه
    کار میکنه. شما نمیبینید که داره به چه سمتی میره. مشکل اینه که شما تاکتیکی که مورینیو میخواد برای فصل بعد انتخاب کنه رو دارید قبول میکنید و بر اساس اون روی پست ها نظر میدید.
    من اصلاً نقشه ای کو تو ذهن مورینیو هست رو قبول ندارم! اینها همش باقیموندۀ مسمومیتیه که یونان به جا گذاشت. یعنی تک مهاجم. اگه من تاکتیک و ترکیب با تک مهاجم مورینیو رو قبول داشتم، آره اونوقت داره درست خرید میکنه. من اصلاً دارم در مورد این فکر میکنم که باید با دو مهاجم ثابت بازی کنه. تمام حرف های من هم روی همین هست. من گفتم که : "برای اینکه مورینیو نقشه داره" خرید هاش با توجه به نقشه اش قابل توجیح هست. من اون رئالی رو میخوام که بازی خودش رو انجام بده. خودش رو تحمیل کنه. مثل بازی والنسیا. مثل اون 10 دقیقه جلوی بارسلونا. نه اینکه وقتی به گل احتیاج داره و جدای از ملیون ها دلار پول، عشق این همه هوادار در میونه هنوز هم تک مهاجم کار کنه و تازه عقب هم کشیده باشه تا در نهایت کریستین رونالدو سر بازیکن ها داد بزنه که چرا جلو نمیان!!
    این کارهاش به نظر من اشتباه بوده. و من هم از اینگونه کارهاش انتقاد میکنم.
    من نگفتم از بنزما حمایت نکرد. من میگم چرا تلاش بیشتری برای نگه داشتنش نمیکنه. جوابش رو هم تو پاراگراف بالاش دادم. چون میخواد تک مهاجم بازی کنه. هیگوئن رو داره، که احتمالاً ثابت خواهد بود. آدبایور رو برای ذخیره میخواد و آگرو رو هم میخواد که هم بتونه ازش به عنوان مهاجم ذخیره بازی بگیره و هم بتونه تو هافبک گاه گاهی بازی کنه. من این شیوه رو اصلاً نمیپسندم. به دنبال چنین تصمیمی، باید یک کارهای دیگه ای هم انجام بده که اونها همه باعث میشه که عدم رضایت من که هوادار تیم هستم بیشتر بشه. دقیقاً به خاطر این نقشه های با تک مهاجم هست که حتی در اواخر فصل که کاکا رو به آمادگی بود هم تو ترکیب خیلی نمیگذاشتش. یا حد اقل اینطور به نظر میاد که مایل به این کار نبود. باز هم میگم: منظور من در مقابل بارسلون هست. جلوی تیمهای دیگه که به راحتی خودش رو تحمیل میکنه.

پس میبینید که اگه اون تاکتیک ها رو قبول نداشته باشید، اونوقت اینها همه ایراد هستن.

من با خوندن مطلب شما تعجب کردم. شما گفتی که اینها اصلاً ایراد نیستن. بر فرض که من تاکتیک هاش رو بپسندم. اینکه تو دیگه تو بازی رفت حذفی و در خونه دو بر صفر عقب هستی و 10 نفره هم شدی و 2 تا تعویض هم داری ولی نمیدونی چه کار کنی و تعویض هجومی انجام نمیدی ایراد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چیه؟؟؟

و مجدداً میگم نباید هیچ فیلمی رو نصفه رها کرد. به همین صورت، الان که زحمت های بن زما داره نتیجه میده نباید رهاش کرد. کاکا هم همینطور. البته بگم که اخبار حاکی از اینه که کاکا از تیم نمیره.

واقعا تا چه حد؟

نکته جالب برام اینه که دوستان بارسایی هم از این چند بازی آخر بارسا اصلا لذت نبردن دیگه چه برسه به سایر طرفداران فوتبال (چون انگیزه ندارن بازیکنا بارسا)..
    اما این دوستمون کماکان میگه بارسا!!
    هفته قبل هم که اون بازی مسخره پخش شد بجای بازی جذاب رئال-ویارئال...
    دیگه فکر کنم کافی باشه...
    با این حرف 100% موافقم. یعنی طرفدارای بارسا میخوان بشینن بازی ذخیره هاشونو ببینن که اون هم 0-0 بشه؟ یه بار خودتون رو بزارین جای ما. بارسا با اوساسونا که پائین جدول یا میانه هاش بود بازی داشت که فوقش میخواست 3-4 تا بزنه دیگه. بردش که تقریباً حتمی بود. آخرش هم که 2-0 شد که بازی خیلی خوبی هم نبود. بعد بازی تیم های دوم و سوم رو پخش نکردن! و علاوه بر اون نتیجۀ بازی رو هم که قرار بود پخش بشه رو لو دادن!! شما بودین دلگیر نمیشدین؟!
    این چیز ها یه بار دو بار اتفاق نیفتاده. بازی بارسلون با یک تیم که 6000 هوادار داره و اصلاً در آفریقا هست و مستعمرۀ اسپانیا هست رو در جام حذفی مستقیم پخش میکنن. ولی بازی رئال - اتلتیکو رو پخش نمیکن!!! من فکر میکنم که این کاملاً واضح هست. اون 5-6 نفری که کار ها رو اداره میکنن الان طرفدار بارسلون هستن. همونطوری که چند سال پیش همین آقایون که در دوران نوجوانیشون لیورپول قدرت مطلق اروپا بود، و در چند سال پیش دوباره اوج گرفته بود، بازی لیور پول و یوونتوس رو که مشخص بود اونچنان جذاب نخواهد بود رو به بازی اینتر - میلان ترجیح دادن.

تا په په بود مسی هیچ حرکتی نتونست بکنه اصلا تو بازی نبود همون پرس و تخريب بازي هافبكهاي بارسا یعنی مسی خارج از بازی
    و

احمد جان مطمئني په په مامور مهار مسي بود ؟
    به نظر من په په مامور مهار هيچكسي نبود به ويژه مسي كه در پست خاصي بازي نميكرد كه په په مامور مهارش باشه
    په په صرفا براي پرس و تخريب بازي هافبكهاي بارسا بازي ميكرد
    به نظر من در اون بازی پپه میخواست ارتباط بین هافبک های عقب و خط حمله رو قطع کنه. هیچ یارگیری در کار نبود. دلیل اینکه بعد از اخراج په په بارسلون تونست پیروز بشه این بود که اولاً توپ ها به مسی رسید و هافبک های باقی مونده نتونستن وظایف دفاعیشون رو انجام بدن و دومی هم ضربۀ روحی بود. فکرشو بکنید. 10 نفره که شدن، راموس هم که محروم شده بود، بازی برگشت هم که تو نیو کمپ باشه. 10 نفره شدن و نتونستن جلوی کارهای بدون توپ و حرکات ها ترکیبی بدون توپ بازیکن های حریف رو بگیرن. برای همین هم گل خوردن. و در همین حال، که مربیان باید اینگونه مواقع خودشون رو نشون بدن، آقای مورینیو تسلیم شد!!!! و 25 دقیقه وقت رو از دست داد. فکرش رو بکنید یه گل چقدر موثر میبود!! من اصلاً از تصاویر بستۀ صورتش این طور برداشت کردم که باخت رو قبول کرده بود و داشت به بازیه برگشت فکر میکرد!!!!

آخرش هم بگم: باز به نظرم حرف هام کاملاً عادلانه هست. من امیدوارم ایرادهای به این واضحی رو برطرف کنن. یه چیز رو قول میدم. با این بازیکن ها اگه نتونن درست کنن اوضاع رو، دیگه احتمالش خیلی کم میشه. این خط هافبک در صورت تغییر فرم و استفاده از حالت هجومی ویرانگره. فقط یه همچین ترکیبی رو در نظر داشته باشین:

کاسیاس

دفاع میانی ___دفاع میاتی
    دفاع چپ ________________دفاع راست
    آلونسو
    __اوزیل ______کاکا ______دیماریا
    ______________رونالدو
    __هیگوئن

تاکید بیشتر روی قسمت حجومی تیم هست. ترکیب های ممکن رو ببینید. چند تا گراف میشه تشکیل داد!!!!
    Last edited by powerslave; 21-05-2011 at 22:11.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خب تا اینجا 100 گل زدیم رونالدو هم 40 گله شد
    با تونلی هم که واسه دودک تشکیل دادن خیلی حال کردم دمشون گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •