تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 1783 اولاول ... 3073573974034044054064074084094104114174575079071407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیشب 1700 گرفتم ولی نمیدونم چرا لینکای دو تا سایتی که گفتم نمیشد دانلود کرد تا شبهای قبل میشد
    ولی لینکای مستقیم شده رپیدشر با سرعت 130-150 دانلود شد !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیشب 1700 گرفتم ولی نمیدونم چرا لینکای دو تا سایتی که گفتم نمیشد دانلود کرد تا شبهای قبل میشد
    ولی لینکای مستقیم شده رپیدشر با سرعت 130-150 دانلود شد !
    الان این تست امروزت
    یه تست الا بگیر اگه میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

48 ساعت هم درست نبود که دوباره ...

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

صبانت فرا رسیده روزت :
    دیر کل نظارت بر خدمات IT رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
    خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

-------------------------------

علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
    مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
    وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
    وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
    اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یعنی ترافیک حجمی برداشته شه و فکر میکنید این خوبه؟
    نه دیگه اونوقت باید پهنای باند شرکت ها هم زیاد شه وگرنه اینترنت تطیله چون اقایون حرفه ای خ.........م........اینترنتو یکی میکنن طرف از صبح تا شب دانلود میکنه پهنای باند اشغال میشه همه میرن تو هم سرعت هم داغون میشه مگه اینکه پهنای باندشون اونقدر زیاد شه .... که فک نکنم بشه

6. این کاربر از shahin_fk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیروز همه چی درست شده بود هم پینگ هم سرعت امروز مال من خرابه یا همه اینجوری هست؟

یه سوال دیگه من الان شیرازم هر وقت از IP تست میگیرم ای پی تبریز بهم میده کسی میدونه چرا اینجوریه؟ تو این 1 هفته که همش خرابه ای پی تبریز بهم میده بجای شیراز!! به پشتیبانی گفتم اونم مونده بود یه کی کمک کنه لطفا

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اینا که دارن پهنای باند چند کشور رو تامین میکنند! چطور نمیتونن 128 کیلوبیت رو بین 8 10 نفر تقسیم کنند و بدن؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوستان
    من میخواستم یکی از سرویس های نامحدود شرکت شاتل رو بگیرم به خاطر همین رفتم تو تاپیک اختصاصی شاتل و متوجه شدم سرویس هاش واقعا نامحدود نیست و اگه متوجه بشن زیادی داری دانلود میکنی اینترنت شما رو قطع میکنن حالا به فکر این هستم که بیام از صبانت سرویس بگیرم.
    حالا سوال من اینه که وضعیت سرویس های نامحدود صبانت چطوریه؟آیا واقعا نامحدوده یا مثل شاتل نامحدود واقعی نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صبانت کلا نامحدود نداره

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الان این تست امروزت
    یه تست الا بگیر اگه میشه

نه داداش این امضام هست تست روزهای خوش خوشان صبانت هست مال یه 1 سال پیش فک کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •