حذف شود.....
خیلی باحال بودخوشبختانه خیلی چیزش نشد، فقط یخورده زخمی شد !
هر پنکه ای قرار نیست اینجوری بشه.....
منم یه مدت پیش از این محاسبات خیلی داشتم ولی خوشبختانه الان نه. اسمشونو واسه خودم گذاشتم محاسبات کوانتومیمثلا اگه فلان رشته رتبه 3000 میخواست امسال 2900 بخواد؟
اگه میشه بیشتر بیایید اینجا کنار هم باشیم استرسمون کمتر میشه.
دوستان خسته نباشید منو یادتون میاد یه چند ماهی نیستم ولی الان امدم با هم این دم اخری حال کنیم همتون به هدفتون برسید به امید خدا
برا منم دعا کنید قربونه همتون
9کرم
خدانگهدار![]()
یه تاپیک قراره اگه فرشید خان موافقت کردن، راه بندازیم، که بیشتر بتونیم بحث و گفتگو کنیم، اما بحث های بعد کنکور . بیشتر تاپیک تفریحی قراره باشه، فقط در مواقعی هم شاید کسی در مورد دانشگاهی، رشته ای چیزی بخواد سوال کنه هم اونجا بچه ها باز دور هم باشن تا بتونن به هم کمک کنن. خلاصه قراره میکسی از انواع بحث ها باشه. ببینیم موافق میشه یا نه.دوستان خسته نباشید منو یادتون میاد یه چند ماهی نیستم ولی الان امدم با هم این دم اخری حال کنیم همتون به هدفتون برسید به امید خدا
برا منم دعا کنید قربونه همتون
9کرم
خدانگهدار
چقدر این روزا این تاپیک سرعت گرفته ! .. پارسال بعد کنکور ریاضی بود که یه دفعه 50 صفحه جلو رفته بود ، نه ؟!
مرغک سرگشته زکنج قفس درآی ... نغمه ی آزادی ما را همی سرای !
دو تا خبر دارم که هیچ کدوم مفت نمی ارزه!
1- تو کتاب دیفرانسیل جدید، هیچ مبحثی حذف یا اضافه نشده، فقط شیوه ی آموزش مطالب، به کلی تغییر کرده.
2- 13 و 14 تیر کنسرت محسن یگانه در برج میلاد! روز بعدش هم کنسرت بنیامین همونجا.
منم بدترین لحظه زندگیم بود.... رفتم توخونه هرچی کتاب تست داشتم پرت کردم (یه تعدادیش هم پاره شد) تو انباری... با یه خستگی روحی زیاد روزم رو گذرندم.. می دونستم که اون چیزی که می خواستم نمیشم.... ولی سعی بعد از یه روز بیخیال شدم و بدون اینکه به سوالا نگا کنم گذاشتم واسه روز کارنامه ناراحتیامو...
امیدوارم که نه من و نه شما امسال اینجوری نشیم و به اندازه تلاشمون نتیجه بگیریم
خدا را شکر منحوزهمون رو خوب می شناسم(دانشگاه خلیج) پنکه نداره و همش سیستم خنک کنندس که زیادی خنک میکنند و از دریچه هاش هوای قطب رو میشه حس کرد(اگه دریچش مث من بالای سرتون باشه یخ می زنید)چون خونمون نزدیک اونجا بود به عنوان مهمان همیشه میرفتم اونجا واسه درس خوندن.... خوبیش اینه که زیادی با حوزه آشنایی دارم... (می تونم تو سوراخ سمبه های دستشوییش تقلب هم جاسازی کنم)
دوستان سلام
عزیزان من بعد از کنکور هر سوالی در مورد رشته ها و دانشگاهها داشتین بپرسین من در خدمتم
دوستان انرژیتونو نگه دارین برای شکست کنکور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)