البته یه چیزی یادم رفت که اون فرمول برابر معکوس تانژانت هستش
سر همین مثال دومی یکی دو هفته پیش داشتم با دیوی حل میکردم.چند صفحه قبلو ببین ببین با همین روشی که گفتی حل میشه یا روش دومی هم هست.یه چند وقته فکرم خیلی خراب شده خدا به دادم برسه.
البته یه چیزی یادم رفت که اون فرمول برابر معکوس تانژانت هستش
سر همین مثال دومی یکی دو هفته پیش داشتم با دیوی حل میکردم.چند صفحه قبلو ببین ببین با همین روشی که گفتی حل میشه یا روش دومی هم هست.یه چند وقته فکرم خیلی خراب شده خدا به دادم برسه.
================================================== =
با این هم ارزی فکر کنم حل بشه . نمیدونم درسته یا نه .
================================================== =
با سلام ..
رابطه هاش این جوری هست :
اخرین جمله تقسیمtanh^-1(u/a) i هست که ضربدر a/1 میشه
این مورد اخر رو همون طور که اساتید اشاره کردند با تجزیه حل میشه دست اخر دو تا عبارت بر حسب ln به دست میاد که فکر کنم معادل همون معکوس تانژانت هایپربولیک میشه .
Last edited by skyzare; 07-01-2012 at 14:58.
ممنون skyzare ولی یکم برام مبهمه.اینه 4تا فرموله چیه یکم توضیح میدی.ممنون ازت
ممنون عزیز دو تا اولی درست بود ولی این سومی یه سوال برام پیش اومد
این حدش میشه صفر بر روی 2-رادیکال 2
مگه هوپیتال وقتی صفر صفرم یا بی نهایت بی نهایتم بشه استفاده نمیشه ؟ اینجا نمیشه از هوپیتال استفاده کرد که؟
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
در ضمن
ممنون میشم به این سوالا هم پاسخ بدید :
1-مطلوبست سطح محصور بین توابع y=3x2+2x-1 و y=2x2+2x-1
2 توانه
2-حجم حادث از دوران منحنی نمودار تابع y=(x+1)ex را از نقطه x0=1 تا x1=2 حول محور x ها محاسبه کنید .
x توانه
سلام ...
شرمنده ببخشید حواسم نبود اره اشتباه نوشتمخوب با این حساب حاصل میشه صفر . خوب صورت کسر صفر هست مخرج هم که به عدد مخالف صفر ......یعنی اصلا هیچ ابهامی نداره دیگه
اون سوال هام بلد نیستم .![]()
Last edited by skyzare; 07-01-2012 at 14:43.
خوب دو تا فرمول اولی رابطه مشتقش هست بعد حالا رابطه انتگرال اش رو از همون دو رابطه بالا میشه نتیجه گرفت .در ضمن توی فرمول ها u در واقع تابعی از X هست
من اين سوال رو از اين روش هم حل كردم كه در واقع از همين روشه كه رابطه اي كه گفته بودم بدست مياد
كه بقيش حل دوتا انتگرال سادست
![]()
Last edited by SuperSt@r; 07-01-2012 at 15:53.
ممنون از اسکای و سوپر.سوپر جان جواب اخر این انتگراله همونی هستش که نوشتم؟یعنی یه قسمتش از تغییر متغیر و دومیش رو تبدیل میکنیم سینوس بر کسینوس و از ln به دست میاد
1-مطلوبست سطح محصور بین توابع y=3x2+2x-1 و y=2x2-3x-7
2 توانه
2-حجم حادث از دوران منحنی نمودار تابع y=(x+1)ex را از نقطه x0=1 تا x1=2 حول محور x ها محاسبه کنید .
x توانه
کسی بلد نیست ؟
Last edited by Greedy; 07-01-2012 at 21:47.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)