تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 1298 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد شبانه هم عرض کردم دست بنده نیست ولی دیروز که پرسیدم گفتند چندین شرکت ( که اسمشونو نمیبرم ولی بچه ها تو همین فروم گفتن ) روی همون سرویس مخابرات دارن اینترنت میدن با مزایای شبانه رایگان و شبانه نیمه رایگان و از اینجور داستان ها. اگر بچه های فروم خواستند اسامیشان و تعرفه های موجودشان را اینجا میزارم، ولی خب هزینه هایی که دریافت میکنند متفاوت با مخابرات هست.
    مخابراتی ها حرف اضافی زدن ! بگو ببینم کدوم شرکته که میتونه روی فیبر نوری مخابرات سرویس بده ؟!

2. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قضیه اش اینه که شرکت شما میاد و برنامه رو در اختیار مخابرات میذاره و مخابرات هم شروع به جذب کاربر میکنه !
    بعد که حدود 40000 کاربر اطلاعاتشون ثبت میشه تو سیستم و قرار میشه مخابرات پول برنامه رو بده شرکت ادعا میکنه که من برنامه رو یک میلیارد و دویست میلیون تومان میفروشم . میخواید بخواید و اگه نمیخواین دیتابیستون رو بر باد میدم !!!
    و این است ماجرای باج گیری !!!

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[/COLOR]
    دوست عزیز میشه لطفا بگید یک چشم بر هم زدن یعنی در چه مدت؟
    نزدیک دو هفته است

چرا سرعت پکیده نکنه کار کردید
    Last edited by Jiraya_Sama; 26-01-2012 at 23:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمی دونم والا یعنی چی

اقا این مشکل من همچنان ادامه دارد این متنی که نوشتم متعلق به یک هفته پیش و عرض کردم که دوباره 4 گیگ شارژ کردم ولی الان که چک کردم دوباره شارژم تمام شده جالب اینکه وقتی وارد همین سایت پی سی شدم اعتبارم 30 مگا بایت بود ولی الان که عکس گرفتم شده - این یعنی چی
    به شکل عجیبی داره شارژ من تموم می شه عکس هم که در مورد شارژ گذاشتم هنوز دوباره شارژ نکردم یعنی من الان باید دوباره اشتراکم را شارژ کنم؟ این طوری که در ماه برای چندمین بار شارژ تمام کردم این 28 /10 یعنی چی؟
    28 دی ماه که اصلا هنوز نرسیده معنی این چیست

من باز هم با میزان کسر شدن از اعتبار و شارژم مشکل دارم میزانی که از اعتبار من کم می شود منطبق با مصرف من نیست کجا باید اعتراض کنم؟
    به طور متوسط میزان مصرف من در هر روز طبق محاسبه سامانه مخابرات نزدیک به600مگابایت است یعنی تقریبا هر 6-7 روز یکبار اعتبار 4 گیگی من تمام می شود در حالی که مصرف من اینقدر زیاد نیست باید چه کار کنم ؟
    Last edited by khiyalat; 27-01-2012 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باروبندیل رو بکنی از مخابرات بری
    مشکل اشتباه حساب کردن این پنل درست بشو نیست ! تو این 8 ماهه که تغییری نکرده ! بدتر شده ، بهتر نشده (حساب کردن حجم رو میگم)

7. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکل اینه که جایگزینی وجود نداره من در ماه گذشته هیچ مصرف عجیب غریبی نداشتم همین وب گردی های معمول با کمترین حجم دانلود (چیزی در حد دانلود چند البوم موسیقی نه بیشتر) اما در حدود یک ماه نزدیک به 20 گیگا بایت شارژ من مصرف شده است اینطوری باید ماهی 50 هزار تومان هزینه اینترنت من شده همین امروز صبح باقی مانده شارژ من 530 بود الان شده 330 مگا بایت بدون هیچ دانلودی فقط رفتن به چند سایت و ثبت نام در یک ازمون حالا چرا نمی دونم

9. این کاربر از khiyalat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

هر2گیگابایت از منوتو خورده میشه، مسیولین میرن یه پیتزا میخورن و تو دلشون به ما میخندن

Last edited by File not found; 27-01-2012 at 23:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مخابراتی ها حرف اضافی زدن ! بگو ببینم کدوم شرکته که میتونه روی فیبر نوری مخابرات سرویس بده ؟!
    کدوم شرکت روی فیبر مخابرات میتونه سرویس بده؟
    شهرستانها که فقط مخابراته چطور؟

فقط باید پیگیری کرد تا نامحدود و شبانه رایگان بدن

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اوه اوه اوه عجب بچاپ بچاپی راه انداختن این دزدا دیگه من دیشب که سیستم رو خاموش کردم رفتم مهمونی300 مگ داشتم.اونوقت حالا رفتم میبینم ای داد و بیداد 550 مگ منفی زده چطوری من خونه نبودم دان کنم 800 مگ دان شده.
    این بگم فلان فلان این مخابرات اون کسی که باعث و بانیه این دزدیه.دوستان پنجشنبه هفته ی دیگه من میخوام برم شکایت نه خوده مخابرات بلکه یه مرکزی هست نزدیکای انقلاب نزدیکه سینما سپاهانه برم اونجا شکایت کنم.هر کی میخواد بیاد تا قرار بزاریم بریم شکایت کنیم.
    اگه من یکی باشم شاید اثر بدن ولی اگه 5 تا بشیم 90% اثر میدن البته اینا به احتمال زیاد سرشون با هم توی یک آخور هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من از اولشم میدونستم که حضور adsltce یا سایرین در اینجا باعث بهبود اوضاع سرویس نمیشه و فقط برای جذب مشتری اینجا هستن.

سرعت خیلی اعصاب خرد کن و افتضاح شده .
    و بدتر اینه که سرویسی که مخابرات میده هیچ جا درمورد سرعت صحبتی نشده و همونطورم که میدونین و منم تکرار کردم اول 1مگ بود بعد 512 شدو الانم بین 256 تا 512 میچرخه
    Last edited by The Jok3r; 28-01-2012 at 01:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •