تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 2199 اولاول ... 3073573974034044054064074084094104114174575079071407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت آپلود خیلی اومده پایین پینگ خیلی رفته بالا و سرعت دانلود هم نوسان داره
    من فکر کنم این مسئله افت سرعت هنوز به طور کامل حل نشده
    جالبتر اینکه از پنجشنبه ی هفته ی پیش که افت سرعت شروع شد من RSSi ام روی 71 و 72 بود اما الان اومده روی 79 و گاهی 80 !
    جای مودم هم هیچ تغییری نکرده ... فکر کنم افت سرعت که پیش میاد افت سیگنال هم پیدا می کنیم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تهران هستم پینگ بالا رفته اپلود هم پایین اومده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از j2df بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم بابت راهنمایی. من بین مبین نت و ایرانسل بدجوری گیر کردم. مبین نت سرویس شبانه داره و اینکه 1 ساله رو با سرویس 512 میده 200 هزار ولی ایرانسل سرویس 3 ماه 128 رو میده 200 هزار. مبین نت رو انتخاب کردم تو درخواست اشتراک دیدم که مودم رو خودش انتخاب کرده از کجا بدونم وای فای هست یا نه؟؟ چون من میخوام همزمان استفاده کنم مودم وای فای میخوام.
    من صفحات رو خوندم ولی خوب چند نفر میگن خوبه چند نفر میگن بده اصلا نمیشه متوجه شد واقعا چطوریه. یه دوستانی که فنی بودن و کسانی که در هر منطقه هستن واقعا اطلاعات مفید رو میزاشتن آدم بهتر میتونست انتخاب کنه. خود پشتیبانی هم زنگ میزنی که نمیگه جنس ما بده.
    همون طور که خودتون فرمودید میزان رضایتمندی از وایمکس (چه مبین و چه ایرانسل) کاملن نسبی بوده و به هیچ وجه نمیشه در موردش نظر قطعی داد. اما چند نکته در مورد مبین نت قطعی و مورد اجماع اکثر کاربران هستش:
    1- پینگ سرویس های مبین بالاست .
    2- نوسان سرعت مدتیه که زیاد شده
    3- با توجه به رایگان بودن دانلود شبانه در مقایسه با ایرانسل مقرون به صرفه تره.
    4- سرعت آپلود خیلی پایین تر از دانلود هستش. (به نتایج تست سرعت دوستان توجه کنید)
    5- نصب درست CPE خیلی در سرعت تاثیر داره

دستگاه های موجود در طرح بهاره از WiFi پشتیبانی میکنه. رجوع کنید به آدرس ذیل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از parstech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همون طور که خودتون فرمودید میزان رضایتمندی از وایمکس (چه مبین و چه ایرانسل) کاملن نسبی بوده و به هیچ وجه نمیشه در موردش نظر قطعی داد. اما چند نکته در مورد مبین نت قطعی و مورد اجماع اکثر کاربران هستش:
    1- پینگ سرویس های مبین بالاست .
    2- نوسان سرعت مدتیه که زیاد شده
    3- با توجه به رایگان بودن دانلود شبانه در مقایسه با ایرانسل مقرون به صرفه تره.
    4- سرعت آپلود خیلی پایین تر از دانلود هستش. (به نتایج تست سرعت دوستان توجه کنید)
    5- نصب درست CPE خیلی در سرعت تاثیر داره

دستگاه های موجود در طرح بهاره از WiFi پشتیبانی میکنه. رجوع کنید به آدرس ذیل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خيلي سپاسگزارم. البته ايرانسل 512 نامحدود رو سه ماهه ميده 180 با مودم رايگان ولي اگه مودم usb قابليت واي فاي هم داشت عالي ميشد چون من همزمان با 2 تا سيستم استفاده ميكنم و نياز به واي فاي دارم. ولي كسي بود كه از هر دوي اينها همزمان استفاده كرده بود راحت ميشد فهميد ايرانسل به صرفه تر هست و بهتره يا مبين نت. خيلي سخته كدوم رو انتخاب كنم. عجب وظعيتي شده. اگه ميومدن درست حسابي روي همون سيم كارت اينترنت ميدادن با سرعت خيلي بالا ديگه نيازي به اين چيزا نبود يه مودم جي پي آر اس هم هست داخل همون قرار ميدادي هر جا كه هستي از اينترنت پرسرعت استفاده ميكردي. دنيا داره به جايي پيش ميره كه الان ديگه ماهواره رو جمع ميكنن از طريق اينترنت اراده ميدن كانال ها رو و الان هم تمام ال سي دي هاي جديد ارائه ميشه اينترنت داره و داخل سايت يوتوب ميره به ر احتي زنده نشون ميده. ما كه در باستان از همه پيشي داشتيم حالا .....
    ممنونم از راهنمايي دوستان 2 تاپيك كمك كنن من يه تصميم بگيرم كه كدوم رو بگيرم. حداقل مودم در بازار موجود بود يه مودم خوب ميگرفتم بعد از هر شركت ايرانسل يا مبين نت ميگيرفتم تست ميكردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من فقط یه سؤال دارم این سرویسی که مبین نت به من داده اسمش سرویس 512 هست خودش فقط یه دروغ بزرگه و بوی گند میده.
    نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    download 0.12
    upload 0.03
    ping 551

سؤال من اینه که الان یه هفته هم نشده که این سرویس رو گرفتم چطوری میتونم از لحاظ قانونی از اینا شکایت کنم و سرویس رو پس بدم و پولم رو پس بگیرم چون واقعاً حس بدی دارم اگه بخوام یه سال دیگه با ین سرویس سر کنم. همه چیز با این پینگ مسخره کند پیش میره . دیشب داشتم با یه 512 پارس آنلاین مقایسه میکردم تو شیراز، وبگردی بدون وقه و اینکه میتونستی ویدیو ها رو بدون وقفه نگاه کنی. فقط چون هیچ سرویس adsl خوب تو بوشهر نبود مجبور شدم مبین نت رو بگیرم اما حالا دارم می بینم در حد همونهاست و یا حتی بدتره!

دوستانی که تجربه مشابه دارن لطفاً راهنمائی کنید من چطور این سرویس رو پس بدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا دیروز به ساختی با چند بار امتحان کردن به وی*پی*ان وصل می شدم ولی از امروز اصلا وصل نمی شه مشکل از مبین نت ؟
    نه، من به جز هفته ي پيش که بخاطر روز جهاني قدس لنگر انداخته بودن رو کابلا تا اسراييل پدرش درإد، ديگه مشکلي با ويپي نداشتم
    الانم دائم بدون قعطي وصلم

10. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جناب rssi(سيكنال) شما چنده؟؟؟
    من خودم ١ مگ دارم اما تو اسپيد تست ٦٠ نشون ميده سرعت دانلودم رو...
    ولي با idm ١٣٦ كيلو سرعت دارم...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مبين نت وقتي مياد 1سال اينترنت 512 رو با مودم رايگان اين قيمت ميده معلومه كه سرعت خوبي نداره و كيفيت فوق العاده پائيني داره و ما فقط ارزونيش رو ميبينيم ولي پشت پرده رو نميبينيم كه چه خبره. با اين حساب ترجيح ميدم ايرانسل بگيرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تازه گرفتم این سرویس و از این چیزاش سر در نمیارم ولی با idm تا 170 هم دانلود داشتم و نوسان هم نداشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •