تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 1291 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسانی که ثبت نام میکنن حواسشون باشه که از طریق کارت شارژ ایرانسل پر داخت کنن مثلا 3 تا شارژ 20 تومانی و یکی 10 تومانی.
    اگه برین بانک 24 ساعت طول میکشه پول بره به حساب ایرانسل.
    راستی اگه با کارت شارژ پرداخت میکنین باید بعد هر پرداخت از سایت خارج بشین و دوباره بعد 5 دقیقه وارد بشین و پرداخت بعدی را انجام دهید
    ممنون هستم از جوابتون دوست عزيز .ولي توي ecare من هيچ گزينه اي براي پرداخت وجود نداره. چطوري بايد اين كارو انجام بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

-پینگ و سرعتش اگر دو مگش رو بگیرم خوب خواهد بود یا مثل موبایلش بدرد نمیخوره و قطعی و کندی داره ؟ آخه الان شاتل مثل توپ داره کار میکنه فقط چون نقل مکان میکنم اونجا شاتل سرویس نداره.
    - آیا امواج وایمکس که من ۲۴ ساعت کار میکنم برام ضرر داره ؟
    دومگش واقعا معركست. دركل سرعتت كم و زياد ممكنه بشه.
    خير باتوجه به توان پايين اگه فاصله رو رعايت كنيد ضرري نداره اما 24 ساعت از ضررش هم صرفنظر كنيم مودمت ممكنه خراب بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسانی که ثبت نام میکنن حواسشون باشه که از طریق کارت شارژ ایرانسل پر داخت کنن مثلا 3 تا شارژ 20 تومانی و یکی 10 تومانی.
    اگه برین بانک 24 ساعت طول میکشه پول بره به حساب ایرانسل.
    راستی اگه با کارت شارژ پرداخت میکنین باید بعد هر پرداخت از سایت خارج بشین و دوباره بعد 5 دقیقه وارد بشین و پرداخت بعدی را انجام دهید
    با کارت شارژ پرداخت کردن باعث میشه مالیات کم کنه و مثل خط ایرانسل هر 5000 تومن 4747 تومن اعتبار داشته باشه
    در مورد پرداخت هم نمیدونم از کجا این حرف رو میزنید؟
    برای چی باید 5 دقیقه خارج شویم؟

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

نه عزیز مشکل از شما بوده
    به منم همینو گفتن چون منم 6 ماهم آخر تیر تموم میشه و میخوام از مراد 1 مگ بگیرم همین حرفو زدن که یک ماه باید 512 نامحدود بگیری بعد بری رو 1 مگ ولی من انقدر بهشون زنگ زدم و آخر سر هم زدم به سیم آخر گفتم باشه 512 نامحدود شارژ کنید ولی من پول به حساب نمیریزم که زنه گفت باشه ببینم چی کار میتونم بکنم روز بعد هم زنگ زدن گفتن اگر تا 28 نتونستین تغییر تعرفه بدین زنگ بزنین ما براتون درست کنیم
    بدبختی اینجاست که اصلا اون شخص اپراتور خبر نداشت از چنین چیزی.
    الان توی E-Care هر چی میزنم تغییر تعرفه 512 پایه میگه شما مجاز نمی باشید
    اما زدم 256 پایه گفت درخواست شما ثبت شد و SMS اومد درخواست جدید ثبت شد
    اصلا معلوم نیست چه خبره تو این شبکه

4. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

-امنیت وایمکس از دی اس ال چیزی کم نداره ؟
    -اگر برای مثلا افسریه ثبت نام کنم بعدش هفته بعدش بگم تو تجریش خونه دوستم بیان نصب کنن اوکی هست ؟ چون ادعا کردن محدودیت مکانی نداره و همه جا میشه مودم رو کاشت. مودم خارجی هم میخواهم بگیرم سرعتم عالی باشه و هیچ وقت قطعی پیش نیاد

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من الان بخوام اینترنتی ثبت نام کنم اون نامه برای سرعت 512 و کپی قبض تلفن و اینارو کی ازم میگیرن خودشون میان یا من باید ببرم ؟
    و اینکه چند روزه نصب میکنن؟ مثل ADSL نیست که 3 هفته طول بکشه؟
    و اینکه من الان از کجا آخر باید مطمئن شم که جایی که هستم پوشش خوبی داره یا نه تو نقشه اصلا معلوم نیست خودشون بعد از ثبت نام تماس میگیرن میگن یا موقع نصب میان تازه تصمیم میگیرن که مودم خارجی میخواد یا داحلی ؟
    Last edited by isbn; 16-07-2011 at 14:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من الان بخوام اینترنتی ثبت نام کنم اون نامه برای سرعت 512 و کپی قبض تلفن و اینارو کی ازم میگیرن خودشون میان یا من باید ببرم ؟
    و اینکه چند روزه نصب میکنن؟ مثل ADSL نیست که 3 هفته طول بکشه؟
    و اینکه من الان از کجا آخر باید مطمئن شم که جایی که هستم پوشش خوبی داره یا نه تو نقشه اصلا معلوم نیست خودشون بعد از ثبت نام تماس میگیرن میگن یا موقع نصب میان تازه تصمیم میگیرن که مودم خارجی میخواد یا داحلی ؟
    وقتی برا نصب مودم میان اونا رو ازت میگیرن

روزهای عادی 3 تا 4 روز حداکثر ولی من توی این طرح های تخفیفی ثبت نام کردم 10 روز طول کشید چون متقاضی زیاد شده بود یکی دیگه از دوستام هم مثل من 10 روز منتظر مونده بود
    توی نقشه مناطق تحت پوشش مشخص شدن ولی وقتی هم ثبت نام کردید باهاتون تماس میگیرین و بهتون میگن که منطقه شما تحت پوشش هست یا نه
    Last edited by lucky_luke; 16-07-2011 at 15:34.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من تو طرح روز پدر ثبت نام کردم . دقیقا 4 روز طول کشید ( اخه 5 شنبه ثبت نام کردم) . جمعه منشی زنگ زد یک شنبه اماده باشید نصاب میاد . طرف ساعت 8:30 صبح یک شنیه اومد در خونه و منو از خواب پروند ^^ . 10 دقیقه هم نصبش طول کشید و رفت.

اون 10 روز برای کسانی هست که منطقشون خیلی متقاضی داره . نمایندگیها و مراکز خدمات دهی هر بخش شهر تعداد محدودی نصاب دارن و اگر زیاد باشه متقاضی یک هفته میکشه. خودم ازطرف پرسیدم گفت فقط تو اون 3 روز طرح روز پدر 10 هزار تا اشتراک گرفتیم.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من یکی از سرویس ها را روز پدر گرفتم که یک روزه تحویل دادن بهم و یک سرویس دیگه هم جمعه گرفتم که الان تحویل دادند. تا حالا هم چه برای نصب چه برای واریز پول هم و ... کسی از ایرانسل تماس نگرفته باهام.

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وایمکس ایرانسل ساعت رایگان داره ؟

قیمت هاش چطوره ؟

با تورنت مشکل داره ؟

نسبت به مبین نت که اکثرا ناراضی هستن چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وایمکس ایرانسل ساعت رایگان داره ؟

قیمت هاش چطوره ؟

با تورنت مشکل داره ؟

نسبت به مبین نت که اکثرا ناراضی هستن چطوره ؟
    خیر ساعات رایگان نداره
    قیمت هاش هم اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تورنت مشکل خاصی نداره
    نسبت به مبین نت بهتره چون حداقل اینه که نوسان و افت کیفیت محسوسی در 24 ساعت نداره و دلیلی که ایرانسل از لحاظ رنک از مبین نت پایین تره وجود شبکه GPRS هست که در کنار وایمکس قرار دارد و کیفیت خوبی نداره برای همین تاثیر بدی در رتبه بندی ایرانسل میذاره

12. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •