تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 472 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

قاطعانه میگم که طرف چرت و پرت گفته
    مشکل کپ اولیه را تمامی محصولاتی که با موتور ملی ارایه شدن دارند و سورن و سمند و دنا هیچ تفاوتی ندارند منتها در بعضی بیشتر و در بعضی کمتر
    کافی هست به تاپیک های دنا در فروم های تخصصی خودرو سر بزنید و جویای احوال بشید
    شما می تونید تاثیر این به اصطلاح کپ را تا حدودی کمتر کنید ولی اصلا قابل حل نیست
    اول اینکه از روغن های سبک استفاده کنید ترجیحا گرانروی 5W-40 زیادم لازم نیست هزینه های بالا کنید همین روغن های ایرانی بسیار خوب جواب میدن
    دوم اینکه شمع ها را با نمون های سوزنی تعویض کنید مثلا دوستانی که شمع تورچ چینی(همونی که فابریک روی خودرو نصب هست) را با سری BKR6EIX از NGK تعویض کردن رضایت نسبی داشتند از کاهش کپ اول حرکت
    سوم اینکه نوع بنزین را تغییر بدین
    مثلا اکثرا از بنزین سوپر استفاده می کنند و رضایت دارند ولی به شخصه اصلا خودم وقتی بنزین سوپر به این ماشین می زنم موترو بسیار بد کار می کنه
    چهارم اصلاح مسیر ورود هوا به فیلتر هست که باز هم یکسری از دوستان انجام دادن و رضایت داشتن
    و در آخر اینکه در فشار دادن به پدال گاز بیشتر دقت کنید و زمان شروع حرکت به یکباره تمام پدال را فشار ندین
    ذکر این نکته هم ضروری هست که این کپ کردن در دنده ی یک و دو در هوای گرم بسیار بیشتر خودش را نشون میده
    ضمن اینکه منی فولد فلزی با پلاستیکی تفاوتی نداره چون در حال حاضر بسیاری از خودرو های روز دنیا از منیفولد پلاستیکی استفاده می کنند
    خودم هیچکدوم از موارد بالا را انجام ندادم وچندان هم باهاش مشکلی ندارم و دارم به اصطلاح باهاش میسازم
    درود
    کاملا متین و دقیق و کامل توضیح دادین
    سپاس ویژه، راهکارهائی که کلی وقت، حوصله و هزینه میخاد برای یک خودرو صفر کیلومترتا یک مشکل پیچیده حل بشه
    باز هم تاکید میکنم (من متخصص نیستم ولی نظر شخصیم رو میگم) به نظرم یک مشکل پیچیده هستش که ایران خودرو این گاف رو داده و این مسائلی که دوست خوبمون گفتن شاید مرهمی باشه ولی معتقدم یک جای یکی از سیستم های ماشین یک باگ بزرگ داره، یک جائی گندی زدن که این نقص به وجود اومده
    به نظرم بهش توجه نکنید فقط عصبی تر میشید

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

8 میل بیشتر رو هم بدی باز هم مشکل داری، کدوم نمایندگی رفتی، من توی یک ماه گذشته حدودا 5 بار مرکزی شرق رفتم، اینقدر دنا تا الان ندیده بودم، پر بود بینشون مشکلات سخت افزاری (گیرباکس و موتور و غیره منظورم) تا نرم افزاری که مشخصه باگ های فراوانی نرم افزار ماشین داره، باور کن هیچ فرقی نداره وقتی وزیر صنعت (اگه اشتباه نگم مربوط به دو ماه پیش بود یا بیشتر) بر میگرده در طی یک گزارش گسترده به دولت گزارش میده براساس تحقیقات صورت گرفته صنعت خودرو کشور انحصاری نیست دیگه حتی 0.000000000000001 درصد هم انتظار ورشکستی این خودروساز ها رو نداشته باش، به دلائل خیلی پیچیده اقتصادی امنیتی و سیاسی که واقعا جای بحثش حداقل اینجا نیست
    فقط دل آدم می سوره از این همه فرصت سوزی از چیزهای عجیب و غریبی به نام خودرو مثل وانت پراید یا وانت آریسان یا تیبا 2، جالبی قضیه هم میل خرید بالای خود ما به عنوان مصرف کننده هست چاره ای نداریم، انحصار مطلق همین میشه، حرص خوردن من و شما و از بین رفتن و هدر رفتن ثروت و سرمایه ملی

من متوجه نشدم دقیقا مشکل شما
    چیزی که برای من به وجود میاد که ظاهرا معروف هست به کپ، در شروع حرکت وقتی کلاچ رو رها می کنید و گاز میدین برای 2 تا 3 ثانیه موتور به فشار وارد شده به دریچه گاز پاسخ نمیده و یا در تعویض دنده یک به دو باز هم موتور جا می مونه، خیلی حالت جالبی داره مخصوصا که من دوست دارم موتور را با آسفالت آشنا کنم فقط به خاطر مدیر عامل عزیز ایران خودرو وقتی دچار این حالت میشم از اینکه موتور رو شاید خوب نتونم با آسفالت آشنا کنم ناراحت میشم
    دوستان راه های زیادی رو پیشنهاد دادن، تعویض شمع و خیلی کارهای دیگه به شخصه هیچ کدوم رو امتحان نکردم به نظرم (نظر شخصی) مشکل کمی پیچیده تر هستش شاید با یک سری راهکار بهتر بشه ولی یا مشکل در کامپیوتر مرکزی هستش، یا در برنامه های کامپیوتر باگ بزرگی وجود داره یا شاید کل سیستم برق دچار یک نقص خاص هستش (چون تخصص ندارم بیشتر نظر نمیدم)

1- من از یکی از بچه ها که سورن کلاس 11 گرفته شنیدم که مشکل روغن ریزی داره، به شخصه اعتقاد دارم خیلی تغییر خاصی توی کشور و صنعت خودرو اتفاق نیوفتاده که معجزه خاصی توی کیفیت خودرو رخ بده، همون رویه شانسی بودن صنعت خودرو همچنان با برچا هستش، از هر ده تا صفر تا خوب در میاد(در کل دوست خوبم نارحت نباش و اصلا فکر خودت رو خراب نکن، امیدارم یک باکیفیتش برات دربیاد)
    3- هنوز فاکتور نشده مونده حالا، ولی مثل اینکه امسال تحویلا به روزه
    4- من نداشتم، ولی چون سورن خیلی اذیتم کرده زد به سرم برم چینی بگیرم، 530 دقیق اطلاعی ندام (بد ازش نشنیدم) بیشتر راجع به لیفان 620 و J5 تحقیق کردم، ولی چیزی که باعث شد نگیرم:
    1- بودجه نداشتم
    2- بازار دست دوم مبهم
    3- وضعیت خدمات فنی و تامین قطعات (توجه داشته باشید که من و خیلی دیگه از دوستان سر کیفیت و تعمیرات و قطعات با خودروسازان وطنی مشکل دارن دیگه چینی جات یماند)
    امان از این تاپیک پرمساله .
    جناب گودرزی باید بهتون ارتقا کاربری بدیم ( ناظر تاپیک EF7 )
    با اینکه از جای تنگ ۲۰۶ رنج میبرم ولی همین که میره و میاد خداروشکر . امروز صبح هم رفتم ۲۰۶ رو با سورن کلاس ۷ عوض کنم . از کیفیت افتضاحش گریختم . بسیار بد بد بد . دیگه داخلش چجور هست و موتور و فنی ...
    آقا من موندم چرا واقعا اینجوریه . پژو پارس LX همسایمون که ۵۰۰ کیلومتر کارکرده بود صبح جمعه منفجر شد . البته منبع اگزوزش ترکید جوری که از صداش همه از خواب بیدار شدن ( ساعت ۸ صبح جمعه ) و اگزوزش نصف شد . رفتم یه نگاهی کردم دیدم کیفیت اون از سورن امروز هم بدتر بود . ۴۲ ملیوووووووون
    عجب سودی میکنه ایران خودرو . دست رو قرآن میزارم به همین ماه مقدس قسم اگر پارس یا سورن برای کارخونه بیشتر ۵ ملیون خرج داشته باشه .
    چندروز پیش تراز مالی و سود دهی تویوتا رو داشتم میخوندم . طبق گفته شرکت روی هر خودرو حدود ۳۵ درصد سود ناخالص داره و حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد سود خالص . خب ! اون شرکت با اون نام و نشون و ماشین های معروف و خوش کیفیتش که به ارزونترین برند معتبر جهان معروفه همچین سودی روی هر ماشینش میکنه . اونوقت سود روی سورن و ۲۰۵ و پارس و امثالهم چقدر میشه ؟
    به طور مثال :
    تویوتا مدل یاریس اتومات فول رو ۱۴.۹۰۰ دلار در بازار امریکا به فروش میرسونه . خب این قیمت فروش هست با احتساب گمرک ۵ درصد امریکا و مالیات یکساله بدون بیمه . ( موثق دارم عرض میکنم )
    اگر ۳۵٪ سود خالص یاریس رو کم کنیم تا به قیمت اصل تمام شده خودرو برسیم با قیمتی حدود ۱۰ هزار دلار مواجه هستیم . یعنی طبق محاسبه ایران خودرو قیمت دلار مرجع است یعنی هر دلار ۲۸۲۵ تومان .
    قیمت تمام شده یاریس فول آپشن اتوماتیک بر حسب تومان : ۲۸ ملیون و ۲۵۰ هزارتومان ( تقریبا با ۴۰۵ یک قیمت هست که ایران خودرو ادعا داره روی تمام برندها سود آنچنانی برداشت نمیکنه )
    یا حق ...

4. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام دوستان من ماشین ام رو یک هفته ای است که تحویل گرفتم خوشبختانه فعلا مشکلات فنی خاصی ندارم امیدوارم همین شکلی بمونه شتاب دنده یک و دواش خوبه

6. این کاربر از siavash515 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    با عرض پوزش از مدیران محترم
    می دونم شاید جای پرسیدن نباشه ولی همین جا به ذهنم رسید که بپرسم
    چیزی حدود یک ماه هست که اقدام کردم برای فروش ماشین (این که بازار راکد هست و مشتری اصلا نیست بماند)
    ولی ماشین من کلی مشکلات فنی داشت، ریز و درشت
    1- تعویض موتور کامل EF7
    2- تعویض یونیت مالتی پلکس که کیلومترشمار صفر شد در نتیجه الان کیلومتر شمار ماشین 2400 کیلومتر کمتر نشون میده (در مجموع حدود 6500 هستش)
    3- دو بار باز و بست گیرباکس به دلیل روغن ریزی
    4- کلی مشکلات ریز و درشت دیگه
    سوال من این هست که به خریدارم موارد بالا رو بگم (وجدانم میگه بگم) ولی اگه بگم مطمئنم فرار می کنه (اونم تو این بازار خراب)، مخصوصا تعویض موتور رو
    شما جای من باشید چه میکنید حقیقت رو میگید یا از کنارش رد میشید؟
    اگر نگم ممکنه بعدا طرف متوجه بشه و مسئولیت قانونی بهم وارد بشه؟ (شکایت و این جور مسائل)
    بعضی وقتا میگم آخه تعویض موتور که چیز خاصی نیست خوب به طور کامل عوض شد و یک نو گذاشتن روش، واقعا مهمه
    و کیلومتر کارکرد رو چه کنم؟
    کسی از دوستان هست که بتونم منطقی راهکار بهم بده؟ واقعا توی دردسر افتادم!!!
    سپاس و پوزش

8. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

امان از این تاپیک پرمساله .
    جناب گودرزی باید بهتون ارتقا کاربری بدیم ( ناظر تاپیک EF7 )
    با اینکه از جای تنگ ۲۰۶ رنج میبرم ولی همین که میره و میاد خداروشکر . امروز صبح هم رفتم ۲۰۶ رو با سورن کلاس ۷ عوض کنم . از کیفیت افتضاحش گریختم . بسیار بد بد بد . دیگه داخلش چجور هست و موتور و فنی ...
    آقا من موندم چرا واقعا اینجوریه . پژو پارس LX همسایمون که ۵۰۰ کیلومتر کارکرده بود صبح جمعه منفجر شد . البته منبع اگزوزش ترکید جوری که از صداش همه از خواب بیدار شدن ( ساعت ۸ صبح جمعه ) و اگزوزش نصف شد . رفتم یه نگاهی کردم دیدم کیفیت اون از سورن امروز هم بدتر بود . ۴۲ ملیوووووووون
    عجب سودی میکنه ایران خودرو . دست رو قرآن میزارم به همین ماه مقدس قسم اگر پارس یا سورن برای کارخونه بیشتر ۵ ملیون خرج داشته باشه .
    چندروز پیش تراز مالی و سود دهی تویوتا رو داشتم میخوندم . طبق گفته شرکت روی هر خودرو حدود ۳۵ درصد سود ناخالص داره و حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد سود خالص . خب ! اون شرکت با اون نام و نشون و ماشین های معروف و خوش کیفیتش که به ارزونترین برند معتبر جهان معروفه همچین سودی روی هر ماشینش میکنه . اونوقت سود روی سورن و ۲۰۵ و پارس و امثالهم چقدر میشه ؟
    به طور مثال :
    تویوتا مدل یاریس اتومات فول رو ۱۴.۹۰۰ دلار در بازار امریکا به فروش میرسونه . خب این قیمت فروش هست با احتساب گمرک ۵ درصد امریکا و مالیات یکساله بدون بیمه . ( موثق دارم عرض میکنم )
    اگر ۳۵٪ سود خالص یاریس رو کم کنیم تا به قیمت اصل تمام شده خودرو برسیم با قیمتی حدود ۱۰ هزار دلار مواجه هستیم . یعنی طبق محاسبه ایران خودرو قیمت دلار مرجع است یعنی هر دلار ۲۸۲۵ تومان .
    قیمت تمام شده یاریس فول آپشن اتوماتیک بر حسب تومان : ۲۸ ملیون و ۲۵۰ هزارتومان ( تقریبا با ۴۰۵ یک قیمت هست که ایران خودرو ادعا داره روی تمام برندها سود آنچنانی برداشت نمیکنه )
    یا حق ...
    درود
    پویا جان متوجه نشدم
    اگر دارم سم پاشی میکنم بهم بگو فضای تاپیک رو به هم نزنم، خو دست خودم نیس، یعنی اگر به طور کامل بخام توضیح بدم که تو چه مخمصه ای گیر افتادم شاید گریه کنی برام
    باز هم پوزش از همه دوستان اگر جو رو دارم به هم میریزم بگین تا کمتر فعالیت کنم

10. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

پیرو مشکلات بعضی از دوستان
    باید بگم ماشین ما سمند ال ایکس موتور ef7 دوگانه هست.بعد از 5 یا 6 هزار تا بود که فهمیدیم دنده 3 ماشین در میاد .بردیم نمایندگی و قرار هست گیربکس تعویض شه . یک نفر گفت که این مشکل ایراد طراحی هست !
    30 میلیون میگیرن اونوقت چی تحویل میدن !!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

12. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود
    با عرض پوزش از مدیران محترم
    می دونم شاید جای پرسیدن نباشه ولی همین جا به ذهنم رسید که بپرسم
    چیزی حدود یک ماه هست که اقدام کردم برای فروش ماشین (این که بازار راکد هست و مشتری اصلا نیست بماند)
    ولی ماشین من کلی مشکلات فنی داشت، ریز و درشت
    1- تعویض موتور کامل EF7
    2- تعویض یونیت مالتی پلکس که کیلومترشمار صفر شد در نتیجه الان کیلومتر شمار ماشین 2400 کیلومتر کمتر نشون میده (در مجموع حدود 6500 هستش)
    3- دو بار باز و بست گیرباکس به دلیل روغن ریزی
    4- کلی مشکلات ریز و درشت دیگه
    سوال من این هست که به خریدارم موارد بالا رو بگم (وجدانم میگه بگم) ولی اگه بگم مطمئنم فرار می کنه (اونم تو این بازار خراب)، مخصوصا تعویض موتور رو
    شما جای من باشید چه میکنید حقیقت رو میگید یا از کنارش رد میشید؟
    اگر نگم ممکنه بعدا طرف متوجه بشه و مسئولیت قانونی بهم وارد بشه؟ (شکایت و این جور مسائل)
    بعضی وقتا میگم آخه تعویض موتور که چیز خاصی نیست خوب به طور کامل عوض شد و یک نو گذاشتن روش، واقعا مهمه
    و کیلومتر کارکرد رو چه کنم؟
    کسی از دوستان هست که بتونم منطقی راهکار بهم بده؟ واقعا توی دردسر افتادم!!!
    سپاس و پوزش
    سلام به نظر من اگه شماره موتور عوض شده و کارت ماشینتون رو هم عوض کردن نیاز نیس بهشون بگید. در مورد کیلومتر هم فکر کنم بشه با دیاگ کم و زیادش کرد به یه تنظیم موتوری بگید انجامش میده براتون.

14. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    پویا جان متوجه نشدم
    اگر دارم سم پاشی میکنم بهم بگو فضای تاپیک رو به هم نزنم، خو دست خودم نیس، یعنی اگر به طور کامل بخام توضیح بدم که تو چه مخمصه ای گیر افتادم شاید گریه کنی برام
    باز هم پوزش از همه دوستان اگر جو رو دارم به هم میریزم بگین تا کمتر فعالیت کنم
    نه وحیدجان خیلی ممنون از فعالیتتون . خیلیا مشکل شمارو دارن البته سورن بی مشکل هم زیاد بوده و این تاپیک فقط مشکلات جمع شده . ولی علارقم اینکه سورن رو دوست دارم کیفیتش ...

16. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بحث سود شرکت ها شد
    چون اینجا دیگه داره وارد مبحث اقتصاد میشه که رشته تخصصی تحصیلی و کاری خودم هست لازم دونستم توضیحی بدم تا یکم دود از مخ دوستان بلند بشه تا بفهمن قیمت واقعی محصولات داخلی چقدر هست و خودرو سازها چقدر دارند سود خالص به جیب میزنند
    اگر سند خودرو را یک نگاه بندازید آیتم های ریز و درشت زیادی را میبینید که با هم جمع شدن تا مثلا به قیمت 36700000 تومنی یک سورن یا 206 رسیدن
    اینجا یک آیتم ریز اقتصادی وجود داره به عنوان ارزش افزوده
    طبق تعریف اقتصادی ارزش افزوده مالیاتی هست که ارزش خالص کار ، فعالیت یا تولید یک بنگاه ، شرکت یا کارخانه تعلق می گیره
    تعریف عامیانه اش میشه اینکه مالیاتی هست که به سود خالص شرکت تعلق می گیره
    فرض کنید مثلا در سند خودرو مبلغ مالیات بر ارزش افزوده را حدود 1000000 تومان محاسبه کرده پس با یک تناسب ساده میشه پیدا کرد که بهای تمام شده خودرو چقدره و سود خودرو چقدر میشه
    با نرخ 8% ارزش افزوده پس عددی که مالیاتش بشه 1 میلیون میشه 12500000
    حالا 12500000 را اگر از 36700000 کم کنیم بطور مثال بهای تمام شده خودرو میشه 24200000
    من مطمئن نیستم ولی حدس میزنم مالیات ارزش افزوده سورن 1.5 میلیون تومن هست که بهای تمام شده سورن میشه 18750000 که تقریبا نیمی از قیمت خودرو میشه سود شرکت

18. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان
    ضبط ماشین ef7 کیفیتش چجوریه؟ فلش می خوره؟
    در حد متوسط هست یا باید اونم عوض کنیم؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •