8 میل بیشتر رو هم بدی باز هم مشکل داری، کدوم نمایندگی رفتی، من توی یک ماه گذشته حدودا 5 بار مرکزی شرق رفتم، اینقدر دنا تا الان ندیده بودم، پر بود بینشون مشکلات سخت افزاری (گیرباکس و موتور و غیره منظورم) تا نرم افزاری که مشخصه باگ های فراوانی نرم افزار ماشین داره، باور کن هیچ فرقی نداره وقتی وزیر صنعت (اگه اشتباه نگم مربوط به دو ماه پیش بود یا بیشتر) بر میگرده در طی یک گزارش گسترده به دولت گزارش میده براساس تحقیقات صورت گرفته صنعت خودرو کشور انحصاری نیست

دیگه حتی 0.000000000000001 درصد هم انتظار ورشکستی این خودروساز ها رو نداشته باش، به دلائل خیلی پیچیده اقتصادی امنیتی و سیاسی که واقعا جای بحثش حداقل اینجا نیست
فقط دل آدم می سوره از این همه فرصت سوزی از چیزهای عجیب و غریبی به نام خودرو مثل وانت پراید یا وانت آریسان یا تیبا 2، جالبی قضیه هم میل خرید بالای خود ما به عنوان مصرف کننده هست چاره ای نداریم، انحصار مطلق همین میشه، حرص خوردن من و شما و از بین رفتن و هدر رفتن ثروت و سرمایه ملی

من متوجه نشدم دقیقا مشکل شما
چیزی که برای من به وجود میاد که ظاهرا معروف هست به کپ، در شروع حرکت وقتی کلاچ رو رها می کنید و گاز میدین برای 2 تا 3 ثانیه موتور به فشار وارد شده به دریچه گاز پاسخ نمیده و یا در تعویض دنده یک به دو باز هم موتور جا می مونه، خیلی حالت جالبی داره مخصوصا که من دوست دارم موتور را با آسفالت آشنا کنم فقط به خاطر مدیر عامل عزیز ایران خودرو وقتی دچار این حالت میشم از اینکه موتور رو شاید خوب نتونم با آسفالت آشنا کنم ناراحت میشم

دوستان راه های زیادی رو پیشنهاد دادن، تعویض شمع و خیلی کارهای دیگه به شخصه هیچ کدوم رو امتحان نکردم

به نظرم (نظر شخصی) مشکل کمی پیچیده تر هستش شاید با یک سری راهکار بهتر بشه ولی یا مشکل در کامپیوتر مرکزی هستش، یا در برنامه های کامپیوتر باگ بزرگی وجود داره یا شاید کل سیستم برق دچار یک نقص خاص هستش (چون تخصص ندارم بیشتر نظر نمیدم)
1- من از یکی از بچه ها که سورن کلاس 11 گرفته شنیدم که مشکل روغن ریزی داره، به شخصه اعتقاد دارم خیلی تغییر خاصی توی کشور و صنعت خودرو اتفاق نیوفتاده که معجزه خاصی توی کیفیت خودرو رخ بده، همون رویه شانسی بودن صنعت خودرو همچنان با برچا هستش، از هر ده تا صفر تا خوب در میاد

(در کل دوست خوبم نارحت نباش و اصلا فکر خودت رو خراب نکن، امیدارم یک باکیفیتش برات دربیاد)
3- هنوز فاکتور نشده مونده حالا، ولی مثل اینکه امسال تحویلا به روزه
4- من نداشتم، ولی چون سورن خیلی اذیتم کرده زد به سرم برم چینی بگیرم، 530 دقیق اطلاعی ندام (بد ازش نشنیدم) بیشتر راجع به لیفان 620 و J5 تحقیق کردم، ولی چیزی که باعث شد نگیرم:
1- بودجه نداشتم
2- بازار دست دوم مبهم
3- وضعیت خدمات فنی و تامین قطعات (توجه داشته باشید که من و خیلی دیگه از دوستان سر کیفیت و تعمیرات و قطعات با خودروسازان وطنی مشکل دارن دیگه چینی جات یماند)