سلام
یه تلویزیون با بودجه 1میلیون با حداقل سایز 37 و قابلیت های زیر چی پیشنهاد میدید؟
تلتکست
usb با قابلیت نمایش انواع فرمت ها
تصویر در تصویر
----t داخلی
در ضمن تلویزیونی است که قابلیت ضبط برنامه ها رو داشته باشه؟
یه تلویزیون با بودجه 1میلیون با حداقل سایز 37 و قابلیت های زیر چی پیشنهاد میدید؟
تلتکست
usb با قابلیت نمایش انواع فرمت ها
تصویر در تصویر
----t داخلی
در ضمن تلویزیونی است که قابلیت ضبط برنامه ها رو داشته باشه؟
-ميتونيد مدل نزديك به اون رو يعني c6200 رو تهيه كنيد
اگر هم ال سي دي ميخواين C650 گزينه خوبيه
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
-ld650 قابليت pip نداره
-ex500 هم Usb و ----t نداره و سايز مورد نظر شما رو
--تنها گزينه شما 37c695 هست
-عزيز خيلي از مدلها اين قابليت رو pvr) )دارند منتها نه در ريجن هاي اسيايي (مربوط ميشه به ريجن هاي اروپايي)
با تشکر از اساتید محترم و بویژه t_tanhayam
می دونم سوالم تکراریه و حقیقتش کل صفحات این بخش رو خوندم ولی هنوز نتونستم تصمیم برای خرید را قطعی کنم و با اینکه می دونم این سوال تکراریه . اگه ممکنه به طور مختصر نقاط ضعف و قدرت این سه مدل را بگید و برای استفاده خانگی( فیلم و برنامه های عادی ) که کیفیت تصویر برایم مهمه به ترتیب کدام را پیشنهاد می کنید . بسیار ممنون
LCD samsung c695 , LCD LG ld660 , LCD sony ex500 البته هر سه نوع سایز 46
-هر سه پنل جز بهترين ال سي دي هاي بازار هستند
-پنل c650 سامي تفاوت خاصي كه داره نسبت به ex500 داشتن پنل spva اي كه ultra clear هست و اين باعث ميشه بلك لول بهتري داشته باشيم همينطور كنتراست بهتري رو ارائه ميده
-مورد ديگه اي هم كه وجود داره در hdtv ها يكنواختي نوردهي وبك لايت پنل هست كه در اين مورد c650 عالي هست
-من رويو كاملي از ld650 پيدا نكردم كه مقايسه داشته باشم باهاش c650 رو ولي ld650 هم پنل مات هست
-روي كاغذ مشخصاتي مثل هرتز و زمان پاسخ دهي بهتري داره
-منتها همچنان كنتراست و بلك اول c650 بيشتر از دو مدل ديگه هست و همينطور scaling عالي پنل سامي
c650:
ex500:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-با توجه به كيفيت تصوير و البته امكانات پنل c650 بهترين گزينه هست (نظر شخصي)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه زحمت دیگه , داخل اینترنت سرگردان بودم که چشمم به AQUOS LC-46LE820 شارپ افتاد . ساخت ژاپن . نظرتون چیه ؟
با سلام
بین دو مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین
sony 40bx400
samsung 40c550
-مدل جديد RGBY شارپ هست خوب يك EDGE LED هست و نميشه با LCD ها مقايسه كرد و همينطور از نظر قيمتي
رويو هايي وجود داره ميتونيد كامل بخونيد :
من فكر ميكنم اگر سراغ LE700 برين كه خوش قيمت تر و FULL LED هم هست گزينه بهتري باشه واگر توي اين رنج هزينه ميخواين بكنيد سراغ LG LE8500 برينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
-C550 بخاطر امكاناتي كه داره گزينه بهتري هست از نظر تصويري همرده هستند تقريبا
سلام و عرض خسته نباشيد خدمت دوست عزيز t_tanhayam
جناب من از شما يک سؤال داشتم: آيا خريد sony nx710 46 اينچ که 3d هست توصيه ميشه؟
من نظرم روی nx700 بود ولی ديگه نمايندگی های sony اين مدل را ندارند...
-از نظر من خريد 3D الان زياد منطقي نيست
-اگر هم 3D ميخواين ميتونيد سراغ HX ها برين
D25 پاناسونیک قابلیت Record کردن داره... (البته تا اونجا که من می دونم ولی --- نداره و آنالوگ رو ظبط می کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)