من هم با شما موافقم ولی امسالی اشکال نداره هوای پی اس رو بیشتر از فیفا داشته باشیم چون الحق و بالانصاف بهتر از فیفا شده
انشاء الله سال دیگه میریم تو خط نکست فیفا پوز PC to PC بین فیفا و کونامی می زنیم
من هم با شما موافقم ولی امسالی اشکال نداره هوای پی اس رو بیشتر از فیفا داشته باشیم چون الحق و بالانصاف بهتر از فیفا شده
انشاء الله سال دیگه میریم تو خط نکست فیفا پوز PC to PC بین فیفا و کونامی می زنیم
پچ کاملی نیست . گرفایک پایینی داره . بعد روی تیمهای دیگه گذاشته شده تمام شماره ها هم اشتباه هست . به نظر من صبر کن بازی اصلی بیاد
شما هم بدت نمیاد تف بدی به عنوان پست بدی به خوراک مردم ولی در مجموع تشکر
تریلر جدیدی از بازی ( حجم فایل 27 مگ ):
توی این تریلر بصورت گذرا بخش های مختلف بازی مورد بررسی قرار میگیره .
به نظر میرسه توی مود b.a.l اختیارات بیشتری برای ادیت چهره بازیکن وجود داره . ویدوئو رو تماشاکنید ببینید درست میگم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 01-10-2009 at 13:20.
اینکه فیلتره منم که فیلتر شکن ندارم میشه آپلودش کنی؟
از این لینک به صورت مستقیم دانلود کنید: البته فشرده شده با رزولوشن کمتر!!!حجم 14.40 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pedramgolchin; 01-10-2009 at 13:36.
بیژن جان تو که خودت توی کاره فیلتری تو دیگه چرا ؟
اینجا آپلودش کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر میرسه توی مود b.a.l اختیارات بیشتری برای ادیت چهره بازیکن وجود داره . ویدوئو رو تماشاکنید ببینید درست میگم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...
امتیازی که 500 نفر از گیمرها به نسخه دمو دادن :
سلام دوستان من حقيقتش كارشناس فوتبالم و ساكر رو هم بازي ميكنم چندتا بازي كردم كه ميخوام نظرم رو بگم
اول بخش تخصصي خودم در مورد نحوه بازي و تاكتيك ها:ميشه گفت تو اين نسخه شگفت انگيزترين تغيير همين تاك تيكهاست نحوه پرس يا تمركز در حمله يا باز شدن در حمله و قسمت هاي ديگر به بهترين شكل طراحي شدن كه ميتوانيم به طور واضح اجراي آنها را در بازي ببينيم خوبي اين تاكتيكها اين هست كه ميتوان آنها را هم در دفاع و هم در حمله استفاده كرد و فقط تك بعدي نيست
البته مشكلاتي نيز هست كه با توجه به اينكه اولين سال طراحي آنهاست كاملن قابل چشم پوشيست
مورد دوم كارتهاست كه بطور ساده تر توصيه كردن به بازيكنان هست مثلن پرسپوليس را در نظر بگيريد باقري به خاطر توانايي در بازي هوايي حتي موقعه اي كه در هافبك دفاعيي هم بازي ميكند در حمله هاي پرسپوليس خودش را به محوطه جريمه حريف ميرساند تا از سانترها استفاده كند واين توصيه مربي به او بوده وشما ميتوانيد به وسيله اين كارتها اين قبيل توصيه ها رو بگوييد
تنها مشكلي كه من در طراحي كارتها ديدم نداشتن كارت دفاعي بود(البته شايد من نميدونم اگه دوستاني كه اطلاع دارن ميدونن بگن تا اين قسمت رو اصلاح كنم فقط يك كارت دفاعي ديدم اونم برگشت اتوو به عقب)مثلن توصيه به اينكه در موقع دفاع بازيكن خودش رو به فلان جناح متمايل كنه يا مثلن پوشش فضا در فلان جناح و غيره
در مورد شبيه سازي بازيكنان واقعن خوب شده مثل جرارد وتورس و آلونسو در ليورپول و مسي و.....نحوه دويدن پاس دادن خوب طراحي شده وقتي با پيرلو پاس ميديد واقعن احساس ميكنيد كه چقدر نرم وفني و واقعي طراحي شده پاس هاي او مانند واقعيت
حالا تك تك بازيكنان رو محاسن ومعايبشون رو بررسي ميكنيم
دروازه بانها :
پيشرفت:خوب روي سانترها خيلي بهتر عكس العمل نشان ميدهن خروج از دروازه بهتر شده چون بهتر پشت مدافعان رو جمع ميكنند شيرجه ها حالت طبيعي تري گرفته
ثابت ماندن:روي شوت ها همان مشكلات گذشته را دارن دفع توپ در جايي كه دقيقن مهاجمان حريف حضور دارن
پسرفت:موقع پاسهاي موزي شكل كه از دو سوم دفاعيي ارسال ميشه معلوم نيست ميخواد در بياد از دروازه يا بمونه و به گوشه محوطه حركت ميكنه و آخرش توپ رو هم نميتونه بگيره من 3 تا گل اينجوري خوردم دوتا با بوفون ويكي با رينا و اينم به خاطر همون بيرون اومدناشونه كه هرچند پيشرفت محسوب ميشه ولي اين مشكلات رو نتونستن حل كنند
(اگه منظورم رو نتونستيد بفهميد مثل صحنه بازي يونتوس و ليورنو كه پاس موزي شكل دادن و دي ويو حركت كرد وبوفون هم تو محاسبات اشتباه كرد دستش به توپ نرسيد و جا موند و ديويو توپ رو از زاويه بسته به دروازه فرستاد كه كليني با سر دراوردش)
مدافعان:
پيشرفت:مدافعان پيشرفت خوبي كردن راحت دريبل نميخورن وبازي خواني مدافعان براي تصاحب توپ عالي شده و زدن توپهاي اول روي سانتر هرچند كه سيستمهاي پرس تيمي و فشردگي هم به كمكشان آمده ولي در هر صورت پيشرفت كرده اند
ثابت ماندن:همان تمايل به توپ داشتن كه در ليگ ما زياد هست متاسفانه مثل سري هاي قبل بعضي از فضاها بيش از اندازه خالي ميماند وهمه فشار روي توپ هست البته سيستمهاي دفاعي پيشرفته مانند دادن فضاي مجازي به حريفان(مانند سيستم چلسي با بارسلون در سال گذشته منظور از اين سيستم اين است كه براي مقابله با بازيكنان تكنيكي تيم حريف نميايد تمام مناطق را فشرده وپرس كند چون برابر ميشود با خستگي زودرس و دادن بازي در دقايق آخر به خاطر همين بازيكنان تكنيكي مانند مسي را آناليز ميكنند كه در چه مناطقي وچقدر خطرناك هست و هرچه درصد خطر بالاتر باشد آن منطقه بيشتر فشرده وپرس ميشود)در اين نسخه نيست كه البته طراحيش واقعن مشكل هست و شايد ساليان سال هم طراحي نشود
پسرفت:نداشته
هافبك ها:
پيشرفت:البته پيشرفتي كه من ميخوام بگم تا حد زيادي نشات گرفته از پيشرفت تاكتيكهاست كه باعث شده هافبك ها بهتر در كارهاي دفاعي وحمله نقش ايفا كنند و واقعن براي مدافعان فيلترهاي خوبي هستند بازي خواني هافبك ها براي تصاحب توپ بهتر شده
ثابت ماندن:خوب مشكل حركت نكردن در فضاهاي مناسب براي گرفتن توپ هست مثلن شما وقتي بازي منچستر رو نگاه ميكنيد وقتي كريك پا به توپ ميشه اسكولز كه در عرض كريك بازي ميكنه حركت ميكنه و در طول اين بازيكن قرار ميگيره وبرعكس هرچند در اين نسخه نزديك شدن بازيكنان بدون توپ به بازيكن صاحب تو وجود داره كه همونطور كه در تاكتيكها گفتم يك پيشرفته ولي اگر اين فضاها مناسبترين فضا بود عالي ميشد
پسرفت:ندارد
مهاجمان
پيشرفت:حركت بدون توپ واقعن پيشرفت كرده وقتي با ليور پول بازي ميكردم حركت تورس در فضاهاي خالي واقعن عالي طراحي شده
ثابت ماندن:بعضي مواقع كه پشت مهاجم حركت ميكني ميبيني مهاجم هماهنگ نيست با پاسور كه در نسخه هاي قبل هم اينگونه بود البته در فوتبال واقعي هم اين اتفاق ميافته ولي بايد كمترش كنند
پسرفت:ندارد
در مورد زمان پاسخگويي و داور وچيزهاي ديگر دوستان قبلن خيلي در موردش مطلب نوشتن وديگه من نيازي نديدم دوباره نويسي كنم
فقط در مورد انعطاف ولول بدني بازيكنان بايد بگم كه پسرفت داشته در فوتبال واقعي هم هيچ وقت نميشه كه مسي رو با سيستم يك در مقابل يك متوقف كرد چون مسي در اكثر مواقع در تقابل يك مقابل يك يا دو يا حتي بيشتر موفق هست بلكه بايد براي مهار آنهاسيستم هاي دفاعي قرار داد مانند همان كاري كه هدينك سال گذشته در بازي چلسي و بارسا انجام داد يعني سيستم فضاي مجازي
ولي متاسفانه كونامي به خاطر نداشتن چنين شيوه هايي قدرت دريبل وانعطاف بازيكنان تكنيكي را پايين آورده تا دريبل كردن سختتر شود
Last edited by nasrGod; 01-10-2009 at 13:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)