بازی همین طوریه و سانسور هم نشده.دوسان موقعی که نیو با دوست ددخترش میره بیرون مثلا رستوران توی رستوران نشون داده نمیشه و یا میاد توی خونه توی خونه نشون نمیده دارن چیکار می کنن میخواستم بدونم بازی همینطوره یا سانسور شده؟
بازی همین طوریه و سانسور هم نشده.دوسان موقعی که نیو با دوست ددخترش میره بیرون مثلا رستوران توی رستوران نشون داده نمیشه و یا میاد توی خونه توی خونه نشون نمیده دارن چیکار می کنن میخواستم بدونم بازی همینطوره یا سانسور شده؟
سلام دوستان من این بازی رو رو ویندوز 7 دارم بازی میکنم ..... و گرافیک هم خیلی خوب و عالی هست و فقط در زمانی که سوار ماشین میشم و وقتی به سمت چپ یا راست میپیچم یه مکث کوچیک ایجاد میشه در بازی باید چیکار کنم ؟
gta من کرک razor هم داره ولی بازم bluescreen میده وسط بازی.چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام بر دوستان عزیز
من بازی رو روی ویندوز xp sp3 نصب کردم ولی بازی روون نیست و کند هست.مشخصات سیستمم اینه:
cpu دو هسته ای 1.8 - گرافیک : ddr3 512 - رم 4G ماشگین
, خواهشن ساده راهنمایی بفرمایید. ممنون. در ضمن اگه نیاز به نصب چیزی هست لینک هم...بازم ممنون![]()
کسی نیست اینجا جواب ما رو بده؟؟؟
{درضمن گرافیک مدل ata readon هست.}
چرا میشه مثه مرد اجراش میکنه.
بعضي مشكل ها وجود دارن كه اكثرا به گرافيك ربط دارن
باتوجه به سوال بعضی از دوستان باید بگم من با این بازی در XP مشکل داشتم -خیلی گیر می کرد- ولی تو سون خیلی خوب اجرا شد،مخصوصا در سون 64بیتی که عـــالیه.بنچمارک زیر ماله سون 32بیتی هست:
Statistics
Average FPS: 30.79
Duration: 36.86 sec
CPU Usage: 85%
System memory usage: 94%
Video memory usage: 76%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4600 Series
Video Driver version: 7.14.10.304
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
اما بنچمارک زیر ماله سون 64بیتی هست:
Statisticsهمونطور که معلومه می بینین FPS بیشتری درسون64بیتی ایجاد شده
Average FPS: 40.14
Duration: 37.27 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 77%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Hardware
Video Adapter: ATI Radeon HD 4600 Series
Video Driver version: 8.14.10.708
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
من اين بازي رو خيلي راحت دارم روي سيتم اجرا مي كنم و هيچ مشكل تي ا حالا از نظر اجرا نداشتم .. فقط يه مشكل جديد كه تازه برام پيش امده اين هست كه بعد از نصب پچ 1.0.0.4 ديگه نمي شه تو بازي وارد ايميلم بشم و كلا پشت سيستم نميشينه
نمي دونم بايد چكار كنم
اگه ميش راهنمايي كنيد
باسلام این پیغام یعنی چی ؟ the procedure entry point _bink set memory@8 couldnot be located in the dynamic link library Binkw32.dll این ERROR بعد از نصب بازی و کرک وکلیک کردن روی GTAIV.EXE ظاهر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)