من لول 60 رفتم PF و لول 15 PVP رفتم aquila
من لول 60 رفتم PF و لول 15 PVP رفتم aquila
لول 60 شدی پوینتت میرسه همه اسکیل ها رو تا آخر یاد گرفته باشی ؟ اگه نه باید چیکار کرد
یکی گفت اگه پوینت داشته باشی که اونم با پی وی پی میاد .
یه سوال . میخوام اسکیل های مخصوص به هیلرو وردارم کدوما رو بزنم
حجت جان این بازی رو به سه روش می تونی بازی کنی
1. راهنماهای فروم شایا رو بخونی
2. آزمون و خطا
3. گوش بدی به حرفای دیگران
راه یک رو بری رستگار می شی راه دوم و سوم رو بری کلی تجربه کسب می کنی بعد می فهمی باید بری و "راهنماهای فروم شایا رو بخونی"
همون ماجرای راهای رسیدن به خدا بسیاره ... منتها باید "راهنماهای فروم شایا رو بخونی"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون . انگلیسیم تعریفی نداره اما میتونم بفهمم(متوسطه)
نه skill point کم هست .نمیشه . ولی اگه اشتیاه کنی بعد می تونی درستش کنی . فقط خرج داره .لول 60 شدی پوینتت میرسه همه اسکیل ها رو تا آخر یاد گرفته باشی ؟ اگه نه باید چیکار کرد
pvp بهت stat point میده نه skill pointیکی گفت اگه پوینت داشته باشی که اونم با پی وی پی میاد .
یه سوال . میخوام اسکیل های مخصوص به هیلرو وردارم کدوما رو بزنم
اینم راهنمای orc که خودم 8 ماه پیش می خواستم شروع کنم از این استفاده کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک شما رو من می زنم می ره تو صفحه Madam.Sin's Guide for Magesاینم راهنمای orc که خودم 8 ماه پیش می خواستم شروع کنم از این استفاده کردم :
----------------
دیگه رسما um ام رو بی خیال شدم تا تابستون . هر چی پول داشتم هم صرف آرچرم توی 1-15 کردم . حال می ده می تونی کیل بگیری برای تیم .با اینکه قدیمیا و قویامون نیستن ولی خوب داریم دارک می کشیم. فقط یه گودزیلایی اومده منو 950 هیت می زنه یعنی بقیه رو هم همینطور white bread بود همچین اسمی داشت .
مثلا ما اونا رو توی base شون کمپ کردیم یه دفعه اون میاد همه جونشونو ور می دارن و می زنن به چاک تا برسن به base خودمون که عده کمی هم موفق می شن ^^
آره اشتباه کردم . Lady.Sin کلاس Orc بود . Madam کلاس paganاین لینک شما رو من می زنم می ره تو صفحه Madam.Sin's Guide for Mages
این لینک orc :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1-15 etain مدت هاست اینجوریه . یا ما با نوسرمون اونا رو کمپ کردیم یا اونا با نوسرشون ما رو کمپ کردن . ولی معمولا اگه هر دو طرف نوسر داشته باشن باز ما اونا رو کمپ می کنیم چون نوسر وحشتناک زیاد داریم .دیگه رسما um ام رو بی خیال شدم تا تابستون . هر چی پول داشتم هم صرف آرچرم توی 1-15 کردم . حال می ده می تونی کیل بگیری برای تیم .با اینکه قدیمیا و قویامون نیستن ولی خوب داریم دارک می کشیم. فقط یه گودزیلایی اومده منو 950 هیت می زنه یعنی بقیه رو هم همینطور white bread بود همچین اسمی داشت .
مثلا ما اونا رو توی base شون کمپ کردیم یه دفعه اون میاد همه جونشونو ور می دارن و می زنن به چاک تا برسن به base خودمون که عده کمی هم موفق می شن ^^
منم یذره بیخیال شدم UM لول بالا رو . این EP5 بدجوری رو اعصابه . احتماله اینکه weapon ها و Gear های بهتر بیاد خیلی زیاده و ارزش نداره روی Goddess های الان کار کنه . همش دود میشه میره هوا اگه لباس های 7 slot بیاد بیرون .
Last edited by mhv_kntu; 01-05-2010 at 03:14.
آره البته من اطلاعاتی در مورد EP5 ندارم ولی وقتی حداکثر لول 70 باید بشی قاعدتا باید سیستم exp هم تغییر کنه وگرنه الان 59 به 60 شدن انقدر سخته(یه بار فکر کنم شما گفتی یک ساعت گریند ویپر ها dd2 یک در صد به شما می داده توی لول 59این EP5 بدجوری رو اعصابهیعنی صد ساعت گریند توی بهترین نقطه بدون مزاحمت پی وی پیر ها ) 60 به 70 شدن قابل تصور نیست . شاید exp ها ی کمتری نیاز باشه ...
سلام بر همگی بچه ها من اسم هیروم JohnAbruzzi است و دارک هستم 2 تا سوال دارم
1. warehouse چیه کلا توضیح بدید و bank teller
2. شما تو کدام گیلد هستید گیلد ارانی هست منم بیایم چه جوری میشه رقت تو گیلد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)