دوستان سلام
کسی تجربه ماتریکس داشته؟ سرویس هاش خوبه؟ بده؟ چجوریه کلن؟ ارزش داره از پارس آنلاین برم ماتریکس؟
ممنون
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان سلام
کسی تجربه ماتریکس داشته؟ سرویس هاش خوبه؟ بده؟ چجوریه کلن؟ ارزش داره از پارس آنلاین برم ماتریکس؟
ممنون
هر چند دقیقه یک بار چراغ لینک مودم من قطع میشه و 20_30 ثانیه بعد وصل میشه.
بعضی وقتا هم میگیرتش و هر چند ثانیه یک بار قطع میشه بجای چند دقیقه.
الان چند روزه اینجوریه![]()
نویز خطتت زیاده. حتما SNR خطت زیر 12 هست.میتونی بری از طریق مودم ببینی SNR چقده. 192.168.1.1 برو.بعدش admin تایپ کن.ببین SNR خطت چنه؟ اگه سرویست 1 مگ یا 2 مگ هست باید کمترش کنی تا خطت بکشه![]()
حاجی شما راضی هستی یا سرعت واست مهم نیست دلیلی نداره بقیه هم ساکت بمونن و ...
"شما انگار مرض شکایت کردن دارید" یعنی چی؟ این طرز حرف زدن هست؟! مگه شما وکیل این شرکتا هستین؟؟
هر کسی یک حداقل خدماتی را از شرکت اینترنتی خودش توقع داره، شاتل که واقعا شرمنده کرده همرو ... !
یکی هم که وقت خودشو میذاره تا یه کاری واسه این اینترنت ذغالی کنه، وکیل وسی شرکتها ناراحت میشن ...
Local SNR Margin:32.0 dB
Remote SNR Margin:24.0 dB
قبلا درست بود اخه. از وقتی تو مخابرات یه چیزایی رو عوض کردن اینجوری شده. (خود شرکت یه کارایی کرد، اون جریان اضافه کردن پهنای باند استانو نمیگم)
سرعت من هم 128 هست
![]()
وضعیت SNR ات خوبه. آره دیگه حتما مشکل از شرکتت هست.حالا چه شرکتی هستی. واسه هم شرکتیاتتم اینجوریه یا فقط واسه تو اینجوریه؟؟
خطه منو ببین چقد داغونه. زیره خط فقره...
میتونه مشکل از دستگاه تلفنتون هم باشه. دستگاه تلفنتون بکش بیرون ببین بازم لینک میپره
Last edited by arashsard; 19-08-2011 at 23:58.
ارم نت.
گفتم یه هفته اینترنت کلا قطع بود واسه یه سری از کاربرا تو معالی اباد. اما از وقتی وصل شده خبر ندارم اونا وضعیت اینترنتشون چطوره.
الان تو خونه اصلا هیچ تلفنی نیست.
اینم اسپید تست ساعت 1:15 که اوج مصرفه من شاتل راضی بودم شاید سالی 1-2 بار قطعی داشته باشه اونم کمتر از 6 ساعت رفع شده....
تو منطفه ما بهترینه!!!
من 512 محدود....
از سال 86 تا حالا هر شب دانلود میکتم 1 بار هم محدود نشدم!!
![]()
سلام
من مرکز مخابراتم وصال هست پیش شماره 751 میخواستم ببینم تو شیراز کدام شرکت ها برای من پوشش دارند
من حدود2 سال هست که از امین نت استفاده میکنم اون موقعه فقط همین شرکت پوشش میداد
سایت ارم نت هم برای من باز نمیشه اگه میشه از قسمت قیمت ها یه عکس برام بزارید همچنین ادرس
آدرسش
قیمتاش زیاده یه مقداریش واست گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)