کاپیتان با نظرات 100% موافقم ... شاتل رو مظلوم گیر آوردن![]()
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کاپیتان با نظرات 100% موافقم ... شاتل رو مظلوم گیر آوردن![]()
![]()
من art2 دارم و مشكلي ندارم. سرعت عاليه.
کاملا تایید میشه!
بله!حل میشه!
اره!
کی شاتل منو مظلوم گیر اورده هاااااااااااااااا؟!به من میگن اهریمن
![]()
ECO 512 دارم دیشب برای اولین بار فقط 600 mB دانلود داشتم (از ساعت 1 تا 7 صبح)
فکر کنم دوران خوب شاتل هم به سر اومده و اونقدر مشترک گرفتن که باعث افت کیفیت بخصوص در
سرویسهای ECO که پهنای باند کلی اشتراکی هست شده ... واقعا جای تاسفه![]()
نه فک نکنم دوران خوبش به سر اومده باشه
تایید میشه!
همانطور که دید بعضی از دوستان مشکل داشتن ولی مرکز مخابراتشان مشکل پهنای باند نداشته! پس مشکل از افزایش مشترکین نیست!
مشکل چیز دیگه هست که مطمئنا بر طرف میشه!
جالب اینجاست که همه مشکل ندارن!
اگه مشکل از پهنای باند باشه مطمئنا افزایش میدن!
من به پشتیبانی که گفتم مشکل سرعت شبانه دام گفتند که هر وقت مشکلی پیدا کردید تماس بگیرید
بله همین طوره فقط بعضی از دوستان مشکل دارند
با توجه به گفته دوستمون mehdi_vsgh جان بچه ها مواظب باشید که برای اینکه به حداکثر سرعتتون دست پیدا کنید
باید از لینک مستقیم از یه سرور قوی با استفاده از دانلود منیجر ,دانلود کنید
پس اگه دوستان با مثلا torrent مشکل کمبود سرعت دارند این مشکل خیلی به شاتل مربوط نمیشه
بله بخاطر اینکه شاتل سرویس های خوبی ارایه میده و همچنین پشتیبانی قوی و برخورد مناسب با مشتری(حداقل برای من که اینجور بوده)یکمی سطح توقعات مشترکینش بالا رفته
برای همین دوستان افت سرعت و مشکلات دیگه هرچند که مقدارش کم باشه را از شاتل انتظار ندارند
در صورتی که شاید این مشکلات برای isp های دیگه و مشترکینشون عادی باشه!
Last edited by vroom; 06-03-2009 at 18:17.
نمیدونم شاید شما اطلاع نداشته باشی ولی پولی که این شرکت میگیره در برابرش باید اینگونه پشتیبانی بده و اگه نده جای تعجب داره ! (البته تو ایران که همه چیز جای تعجب داره !!!)
اگه کنترل سرعت دست مراکز مخابراتیه پس دیگه این شرکتها چیه الکی درست کردند خوب میگفتن مثل تلفن adsl رو از مخابرات میخریدیم!!!
البته من مشکلم خیلی زیاد نیست ولی بکل اینارو گفتم که در جریان باشید که شاتل کار خاصی نمیکنه ، پشتیبانی وظیفه همه شرکتهاست که شاتل از بقیشون بهتر انجام میده.
سلام ارمان جان
نمیدونم که منظورت منم یا کلا همه بچه ها
فکر نمیکنم شاتل بیشتر از بقیه شرکتا پول بگیره! برای مثال یه مقایسه کوچیک با صبا نت میکنم
سرویس 512 صبا:2 گیگ ترافیک- شبانه رایگان از 3 تا 7 -ماهانه 16000تومن
سرویس 512 شاتل:2.5 گیگ ترافیک- شبانه رایگان از 1 تا 7 -ماهانه 18900 تومن
شاتل 3000 بیشتر از صبا میگیره ولی 512 مگ ترافیک بیشتر و 2 ساعت شبانه رایگان بیشتر داره
بله پشتیبانی وظیفه همه شرکتاست ولی با توجه به همون چیزی که خودت گفتی"البته تو ایران همه چیز جای تعجب داره !!!"همه ی شرکتا پشتیبانی خوبی ندارند .شاتل پشتیبانی بهتری داشته نمونش همین پشتیبانی انلاین
در کل هر کسی باید انتظاراتش را از یک isp و همچنین معایب و محاسن isp ها را در نظر بگیره و مناسب ترین شرکت را که نیاز هاش را بر طرف میکنه انتخاب بکنه.
من به شخصه از وقتی که از شاتل سرویس میگیرم تا به حال هیچ مشکلی نداشتم.حتی 1 بار هم قطعی نداشتم
زیاد هم دانلود ندارم ولی سرعت دانلود هم برای من کمتر از 60 نیمشه
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)