تشکر.فایل PDF پسورد میخاد؟؟
تشکر.فایل PDF پسورد میخاد؟؟
سلام دوستان.
دفعه اوله که میخام نورتون نصب کنم. باید اپدیت افلاین انجام بدم؟یا با انلاین حجم خیلی زیادی میخاد؟خودمم نفهمیدم چی گفتم.
اگر بتونید انلاین انجام بدید بهتره ، چون در هر صورت بعد از آفلاین مجددا همون حجم رو باید آنلاین آپدیت کنید حدود 70 - 80 مگ ...دفعه اوله که میخام نورتون نصب کنم. باید اپدیت افلاین انجام بدم؟یا با انلاین حجم خیلی زیادی میخاد؟خودمم نفهمیدم چی گفتم.
پس مگه اپدیت افلاین دیتابیسشو تغییری نمیده؟
اپدیت انلاین روزانه مگه حجم کمتری نباید داشته باشه ؟
بار اول اون حجم رو شامل میشه ، بعد از اون عموما در روز نهایتا حجم آپدیتها تا 5 MB میرسه ...
درباره آپدیت آفلاین هم Symantec میگه با آنلاین تفاوت داره درواقع آنلاین شامل آپدیت کامل هست اما آفلاین تاجایی که یادمه فقط DataBase در نتیجه چه آفلاین آپدیت کرده باشید چه نکرده باشید اون 70 - 80 مگ اول رو باید آنلاین آپدیت کنید ، ضمننا من دقیقا یادم نیست حجم اولیه آپدیت چه مقدار هست اما اگر از آخرین نسخه نصاب نورتون استفاده کنید فکر کنم به زیر 40 مگابایت برسه .
موفق باشید .
دوستان این فروشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید لایسنس نورتون 360 معتبره؟
یه سایت معتبر برای خرید لایسنس این آنتی ویروس معرفی می کنید؟
Last edited by aliy2324; 01-09-2012 at 23:21.
سلام.
نه نیازی به پسورد نداره.با برنامه Foxit بازش کنید.
سلام .protect شده .adobe reader ازم password میخاد
سلام.
یه سول
آیا نورتون هم مثل اوست با آمدن نسخه جدید ( مثلا 2013 ) با آپدیت کردن آنتی ویروس ، ورژن نرم افزار هم به ورژن جدید تبدیل میشه یا باید ورژن جدید رو دانلود و جدا نصب کرد؟؟؟
شرکت سیمانتک هیچ نماینده رسمی در ایران ندارد عزیز
مواظب خرید خود باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)