من که دیگه مخابراتی شدم
512 گرفتم
3 هفته البته طول کشید
من که دیگه مخابراتی شدم
512 گرفتم
3 هفته البته طول کشید
من که دیگه مخابراتی شدم
512 گرفتم
3 هفته البته طول کشید
چرا عوض کردی اینترنتتو؟
چطوری از مخابرات ۵۱۲گرفتی؟سرعت ۱مگ یا دو مگ هم میده تو همه مراکز مخابراتیش؟
سرعت دانلود و آپلودت چقدره؟
درکل راضی هستی؟
داتک خوب گرون بود
الان این با 21 تومن 512 گرفتم سرعت 62 کیلوبایت در ثانیه حدودا
البته نوسان هم زیاد داره
مخابرات ما بالاتر نمیده جاهای دیگه رو نمیدونم
با مدرک فوق لیسانس و شرکت گرفتم
الان دو روزه وصل شده داتک که پیرم کرد تا از رانژه در بیاره خط رو
دو هفته و نیم طول داد
خدا رو شکر راضیم الان فقط یه مقدار پینگش مشکل داره وقتی دانلود میکنه با 4 کانکشن دیگه صفحه اینا خیلی سخت باز میکنه ولی برای دانلود خوبه
تو که این چند وقته دنبالش بودی شنیده بودی که کسی هم با مدرک کارشناسی یا مدرک شرکت برای خودش اینترنت یک مگ گرفته باشه؟
میگم چه اصراری داری موندی داتک پول اضافه میدی اگر مرکزتون 512 میده بگیر . 1 مگ رو نمیدن . فقط آپلود 512 حدود 160 هست اگر مشکلی با آپلود نداری خوبه .
مخابرات به قول خودت ثبات سرعت نداره+پشتیبانیش یه چیزی بیشتر از داغونه+سرویس یک مگ هم نمیده(این آخری از نظر من ایراده چون من اگه مخابرات یک مگ بده میام سراغش وگرنه که چه کاریه.همین الانش ۵۱۲دارم دیگه)
خوب 2.5 برابر داری پول میدی میل خودته یکم ریسک پذیر باش. پشتیبانی که در کل تو هیچ شرکتی معنی نداره فقط می تونن گوشی رو بردارن بگن مرکز مشکل داره درست میشه ولی مشخص نیست چقدر طول بکشه . از من که تا حالا آسیاتک/شاتل/پارس آنلاین داشتم بپرس پشتیبانی یعنی چی ! شاتل که انقدر افتضاح بود یکسری گفت مودمت مشکل داره ببر گارانتی .
----
مسنجر نمیای ؟ برات آف گذاشتم .
بچه 512 شما سرعتش چنده من با 33 گیگ گرفتم 50 تا بیشتر نمی شه چه شب چه روز !
شبا چه فاجعست من چک کردم بله از نصف هم کمتر کردن اینجوری باشه من میرم wimax مبین میگیرم داتک فقط گرونه همین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)