دوستان یکی واسه من توضیح می ده پینگ یعنی چی؟! و این پینگ کمتر باشه خوبه یا بیشتر؟ اصلا روی چه عددی باشه خوبه؟ چه عددی استاندارده و چه عددی بده؟!!!
مچکرم![]()
دوستان یکی واسه من توضیح می ده پینگ یعنی چی؟! و این پینگ کمتر باشه خوبه یا بیشتر؟ اصلا روی چه عددی باشه خوبه؟ چه عددی استاندارده و چه عددی بده؟!!!
مچکرم![]()
سلام
همه چیز درباره پینگ / ping
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همگی
من بلاخره تصمیم گرفتم از شر این dial up خلاص بشم و یه ADSL نامحدود بگیرم. تا جایی که چک کردم تقریبا مهه isp ها خط مارو ساپورت میکنن.
بین لایزر و داتک و سپنتا کدوم از لحاظ خدمات و عدم قطعی و پشتیبانی و در کل بهتر هستن؟
لطفا کمک کسانی که استفاده کردن کمک کنن...
ممنون میشم
بله درسته. امروز زنگ زدم و پرسیدم گفتند که دیگه نامحدود نمیدن!احتمالا نمیصرفیده واسشون، جمعش کردن
حالا بین داتک و سپنتا کدوم؟!
لطفا کسانیکه استفاده میکنن نظر بدن تا همه بدونیم کیفیتشون چطوره؟![]()
شما چه سرعتی میخواین بگیرید ؟
سلام
من 256 رو ترجیح میدم بگیرم ولی به شرط کیفیت. یعنی حاضرم 128 باکیفیت هم بگیرم اگه 256 با سرعت واقعیش نباشه!!نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟!
این دوستمون هم درست میگن.زنگ زدم لایزر و پرسیدم. میگن دیگه نامحدود نمیدن! احتمالا نمیصرفیده واسشون، بی خیالش شدن یا شایدم یه مدت نمیدن، بعد یهو میدن با دو برابر قیمت!ایرانه دیگه!!!!
خوب چند تا شرکت که بیشتر نیستن که نامحدود ارائه میدن ، داتک که قیمت 256 رو لطف فرموده دوبرابر کرده ! (به اسم اینکه سیاست های شرکت مبنی بر اینه که از این به بعد فقط سرویس چند کاربره ارائه بده !) .
برای 256 نامحدود شرکت هایی هستن که قیمت بهتری دارن ، مثل آسیاتک ، سپنتا و Oracle . یکی از اینها رو میتونید انتخاب کنید .
سلام دوستان
من می خوام adsl توی قزوین بخرم . به نظر شما کدوم شرکت بهتره ؟
این فایل را با dialup دانلود کنید و نظرتون را درباره سرعت دانلود بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)