برای جمع بندی چه کتابایی پیش نهاد می کنین ؟ مثلا من خودم می خوام گنجینه آزمون شهاب اناری رو بگیرم .
هشت کتاب گاج رو هم دارم
برای جمع بندی چه کتابایی پیش نهاد می کنین ؟ مثلا من خودم می خوام گنجینه آزمون شهاب اناری رو بگیرم .
هشت کتاب گاج رو هم دارم
كتاب حسابان انرژي اتمي - جلد دوم![]()
رمزینه خیلی خوبه ... کامل کامل .. اصلا زیادی هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MyEnd; 04-05-2010 at 10:10.
تو رو خدا یکی سوال من رو جواب بده ( صفحه قبل ) دارم میرم نمایشگاه کتاب دیگه وقت نمیشه ها!!!!!!!!!!!!
گاج
رمزینه
انتشارات بين المللي گاج در نمايشگاه كتاب تهران
بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران 15 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري در مصلي امام خميني (ره) برگزار مي شود.ساعت كار نمايشگاه در روزهاي تعطيل 10 صبح تا 9 شب و در روزهاي غير تعطيل از 10 صبح تا 8 شب ميباشد. انتشارات بينالمللي گاج با 700 عنوان كتاب آموزشي و كمك آموزشي در بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران شركت ميكند. غرفه انتشارات گاج در محوطه باز مصلي امام خميني (ره) در ضلع شمال شرقي مصلي قرار گرفته است. بازديد كنندگان از اين نمايشگاه ميتوانند كتابهاي گاج را با تخفيفهاي ويژهاي تهيه نمايند.منتظر حضور گرمتان در غرفه گاج هستيم .
در نمایشگاه کتاب با شما خواهیم بود
رمزینه افتخار دارد با پنج عنوان کتاب جدید ، سر رسید کنکوری ها ، آدمک زیست شناسی ، ثبت نام حضوری همایش دیفرانسیل ، حضور مولفان خود و ... در خدمت دانش اموزان عزیز باشد
تاریخ شروع نمایشگاه : 15/2/1389
آدرس : نمایشگاه بین المللی کتاب ، بخش ناشران آموزشی ، سالن31 ب ، عرفه
8
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی سبز
به غرفهی خیلی سبز در نمایشگاه کتاب سر بزنید. از دیدنتان خوشحال میشویم. کتابها در نمایشگاه با تخفیف ویژه ارائه میشوند.
2 تا کتاب جدید هم داشتیم که به نمایشگاه رسید:
هندسهی (1) و (2) کم حجم و مقوی در 288 صفحه با قیمت 6200 تومان کتاب استثنایی برای دوره کردن و خواندن هندسه. اگر هنوز نرسیدهاید هندسهی (1) و (2) را بخوانید این کتاب دوای درد شماست!
کتاب دیگر ما ریاضی (1) تکمیلی است. برای آدمهای خاص، برای کسانی که در مدارس خاص درس میخوانند و برای کسانی که میخواهند پایه ریاضیشان را تقویت کنند.
آدرس غرفه خیلی سبز در نمایشگاه: سالن کمک آموزشی، راهروی B ٣٠، غرفه 43 (نزدیک ایستگاه متروی مصلا در اتوبان شهید حکیم)*اگر مورد دیگری هم در اینترنت دیدین یا اینکه به نمایشگاه رفتین از کتاب های جدید ناشران ... اطلاع بدین !
Last edited by Haniiii; 04-05-2010 at 19:22.
دوستان اگه کتاب دیگه ای میشناسین که فکر می کنین بدرد میخوره دریغ نکین
به نظر شما این هندسه خیلی سبز کتاب خوبیه؟
این دقیقا سوال منم هست ! هندسه 1 و 2 چیزی نخوندم مبتکران دارم فکر کنم وقت نشه بتونم مبتکران بخونم! خیلی سبز مولفش کیه؟به نظر شما این هندسه خیلی سبز کتاب خوبیه؟
سلام خوبین بچه ها آخر ریدینگ چی شد خیلی سبز یا اناری یا ...؟
سلام بچه ها
نمایشگاه کتاب باید بترکونینا!
خیلی سبزها همشون میان شمام بیان
30 عمومی قلمچی پاسخ تشریحی داره؟
سلام دوستان
من سال سوم هستم
برای سال دیگه از نمایشگاه کتاب واسه ادبیات فیزیک گسسته دیفرانسیل و فیزیک چی بگیرم ؟
ممنون منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)