تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 940 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین فصل توی b a l تموم شد.
    با ساندرلند پونزدهم شدیم و من 3تا گل هم بیشتر نزدم ولی وستهم که ششم شده بود و توی یوفا حضور داره خرید منو.
    شماها چه جوری 17-18 تا گل یوهو توی یه فصل میزنید؟بعضی وقتا با پاس ندادنشون اعصاب آدمو خورد میکنن

2. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولین فصل توی b a l تموم شد.
    با ساندرلند پونزدهم شدیم و من 3تا گل هم بیشتر نزدم ولی وستهم که ششم شده بود و توی یوفا حضور داره خرید منو.
    شماها چه جوری 17-18 تا گل یوهو توی یه فصل میزنید؟بعضی وقتا با پاس ندادنشون اعصاب آدمو خورد میکنن

خب توی تیمای ضعیف که باشی همینطوریه, زمان خوبی پاس نمیدن ولی اگه بری تیم های بزرگ, خیلی پاس های خوبی میدن.

4. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در BAL لازم نیست که حتما گل بزنید مهم اون نمره ی هست که اخر بازی بهتون می دند هرچقدر اون بالاتر باشه خریدار شما بیشتر هست.
    پاس گل دادن خیلی بیشتر نمره ی شما را بالا میبره تا گل زدن برای همین هم توصیه میکنم پستهای مرکز زمین را بردارید.

من که تا حالا 3 بار اشتباه کردم و سیو بازیم را دست دادم و مجبور شدم از اول bal را شروع کنم!
    تا حالا نتونستم فصل دوم را تمام کنم
    معدل من در نیم فصل اول بازی 6/90 شد که در همون نیم فصل اول والنسیا بهم پیشنهاد داد! اما به اتلتیکو مادرید رفتم و الان بهترین بازیکنش هستم.

6. 2 کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان من تمام تجهیزات سخت افزاریم در قسمت setting همگی good هستش به جز ram که زده ok من رم کامپیتورم 2 گیگ هستش اما مشکل اینجاست که 2 تا رم 1 گیگ دارم که جمعا میشه 2 گیگ نمیشه کاری کرد که با هم باشن تا اون هنم good بشه ؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چرا توی بازی داوری اینقدر مشکل داره را به را که خطا میگیره از شعاع نیم متری حریف رد بشی داور سوت میزنه. در شرایط مساوی هم که داور آفساید میگیره. خود به خود بعضی موقع ها که خطا نمیکنی داور خونش جوش میاد همینطوری بی دلیل واسه تفریح بازی رو به نفع حریف متوقف میکنه. اینم یه صحنه از اشتباه داوری که در شرایط مساوی آفساید اعلام کرد. تازه من میگم مساوی اگه دقت کنید پاهای بازیکن آبی از سفید هم عقب تر هست. در ضمن بازیکن آبی در حال دویدن هست یعنی نیم ثانیه پیش حتی عقب تر از هر دو مدافع پس امکان نداره توی دنیا یه داور این صحنه رو آفساید بگیره.

متاسفانه باگ زیاد داره بازی من نمیدونم چرا به اینا اهمیت کونامی آیا براش مهم نیست؟
    به نظر من این صحنه آفسایده !
    حالا قبول نداری عکس رو واسه فردوسی پور بفرست تو برنامه این هفته نود نشون بده : دی
    +
    من نمیدونم چطور از هر 10 تا بازی که انجام میدم یک کارت زرد هم نمیگیرم

9. این کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان تو منچستر م . 24 هفته ، 41 گل زدم !! قدرتم هم 2990 !! سال 2013-2014

بازی باگ زیاد داره ... یه پنالتی زدم دروازه بان کاملا رفت تو زمین و محو شد بعد دوباره اومد بالا !!! توپ هم از رو سایش رفت تو گل !!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا من الان تو منچسترم با 2850 p و تازه تو هفته چهارم هستم - 19 سالمه - مربی خیلی ازم راضیه !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امین خان شک نکن که آفساید نیست اون صحنه شرایط مساوی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امین خان شک نکن که آفساید نیست اون صحنه شرایط مساوی هست

تایید میشه - درسته واقعا مشکلات داوری خیلی زیاده !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض توجه : مستر لیگ خرابه

گفتم به دوستان اطلاع بدم تا مثل من 2 تا وقت 4.5 ساعتیشون به هدر نره...

آقایون مستر لیگ خراب هست و درست توی آخرین هفته بازی خراب میشهو میاد بیرون بعد دیگه سیو هم خراب میشه و بلافاصله بعد لود شدن don't send میده اینم یه شاهکار دیگه از کونامی...

آدم وقتی بیشتر قسمتهای بازی رو انجام میده تازه درک می کنه که چی باعث شده نمره این بازی کم باشه تازه بعد این همه اشکال معتقدم نمره رو خیلی زیاد دادن به این بازی و می بایست نمره اش پایین تر از این ها می بود. نمی خوام دونه به دونه مورد های این بازی رو بگم چون نه حوصله اش رو دارم نه اینکه طرفدارای غیرتی و تعصبی PES قبول می کنن. بنابراین پرونده PES2009 رو برای خودم مختومه اعلام میکنم و از روی سیستم پاک میکنم BAL رو که تمام کمال با تمام افتخارات ممکن به پایان رسوندم مونده بود این مستر لیگ که اونم خرابه همه بازیکنان و تیم های کلاسیک رو هم آنلاک کردم و وقتی دیدم اسامی بازیکنان کلاسیک هم فیک هست انزجارم بیشتر شد و حالا هم که مستر لیگ خرابه پس کار ناکرده نموند بنابراین خداحافظ PES2009 و تا سال بعدی و PES 10 خدانگهدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •