اولین فصل توی b a l تموم شد.
با ساندرلند پونزدهم شدیم و من 3تا گل هم بیشتر نزدم ولی وستهم که ششم شده بود و توی یوفا حضور داره خرید منو.
شماها چه جوری 17-18 تا گل یوهو توی یه فصل میزنید؟بعضی وقتا با پاس ندادنشون اعصاب آدمو خورد میکنن
اولین فصل توی b a l تموم شد.
با ساندرلند پونزدهم شدیم و من 3تا گل هم بیشتر نزدم ولی وستهم که ششم شده بود و توی یوفا حضور داره خرید منو.
شماها چه جوری 17-18 تا گل یوهو توی یه فصل میزنید؟بعضی وقتا با پاس ندادنشون اعصاب آدمو خورد میکنن
خب توی تیمای ضعیف که باشی همینطوریه, زمان خوبی پاس نمیدن ولی اگه بری تیم های بزرگ, خیلی پاس های خوبی میدن.
در BAL لازم نیست که حتما گل بزنید مهم اون نمره ی هست که اخر بازی بهتون می دند هرچقدر اون بالاتر باشه خریدار شما بیشتر هست.
پاس گل دادن خیلی بیشتر نمره ی شما را بالا میبره تا گل زدن برای همین هم توصیه میکنم پستهای مرکز زمین را بردارید.
من که تا حالا 3 بار اشتباه کردم و سیو بازیم را دست دادم و مجبور شدم از اول bal را شروع کنم!
تا حالا نتونستم فصل دوم را تمام کنم
معدل من در نیم فصل اول بازی 6/90 شد که در همون نیم فصل اول والنسیا بهم پیشنهاد داد! اما به اتلتیکو مادرید رفتم و الان بهترین بازیکنش هستم.
دوستان من تمام تجهیزات سخت افزاریم در قسمت setting همگی good هستش به جز ram که زده ok من رم کامپیتورم 2 گیگ هستش اما مشکل اینجاست که 2 تا رم 1 گیگ دارم که جمعا میشه 2 گیگ نمیشه کاری کرد که با هم باشن تا اون هنم good بشه ؟
به نظر من این صحنه آفسایده !
حالا قبول نداری عکس رو واسه فردوسی پور بفرست تو برنامه این هفته نود نشون بده : دی
+
من نمیدونم چطور از هر 10 تا بازی که انجام میدم یک کارت زرد هم نمیگیرم
من الان تو منچستر م . 24 هفته ، 41 گل زدم !! قدرتم هم 2990 !! سال 2013-2014
بازی باگ زیاد داره ... یه پنالتی زدم دروازه بان کاملا رفت تو زمین و محو شد بعد دوباره اومد بالا !!! توپ هم از رو سایش رفت تو گل !!!!!!
آقا من الان تو منچسترم با 2850 p و تازه تو هفته چهارم هستم - 19 سالمه
- مربی خیلی ازم راضیه !
![]()
امین خان شک نکن که آفساید نیست اون صحنه شرایط مساوی هست
تایید میشه - درسته واقعا مشکلات داوری خیلی زیاده !![]()
گفتم به دوستان اطلاع بدم تا مثل من 2 تا وقت 4.5 ساعتیشون به هدر نره...
آقایون مستر لیگ خراب هست و درست توی آخرین هفته بازی خراب میشهو میاد بیرون بعد دیگه سیو هم خراب میشه و بلافاصله بعد لود شدن don't send میده اینم یه شاهکار دیگه از کونامی...
آدم وقتی بیشتر قسمتهای بازی رو انجام میده تازه درک می کنه که چی باعث شده نمره این بازی کم باشه تازه بعد این همه اشکال معتقدم نمره رو خیلی زیاد دادن به این بازی و می بایست نمره اش پایین تر از این ها می بود. نمی خوام دونه به دونه مورد های این بازی رو بگم چون نه حوصله اش رو دارم نه اینکه طرفدارای غیرتی و تعصبی PES قبول می کنن. بنابراین پرونده PES2009 رو برای خودم مختومه اعلام میکنم و از روی سیستم پاک میکنم BAL رو که تمام کمال با تمام افتخارات ممکن به پایان رسوندم مونده بود این مستر لیگ که اونم خرابه همه بازیکنان و تیم های کلاسیک رو هم آنلاک کردم و وقتی دیدم اسامی بازیکنان کلاسیک هم فیک هست انزجارم بیشتر شد و حالا هم که مستر لیگ خرابه پس کار ناکرده نموند بنابراین خداحافظ PES2009 و تا سال بعدی و PES 10 خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)